Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ağrılı bir işlem değil. Anesteziye gerek yok. Alt muayene olurken hani bir alet takıyor ya doktor. Onu takıyor o kadar hissedilmiyor aşılama yapıldığı.
Alttan muayenede sıkıntı yaşamıyorum öyleyse sorun yok cuma büyük gün içimdeki umut zımbırtısı susmuyorrr

Bnde aynıyım cnm her ay buay olur dıye beklıyoum ben buay kendım denıyorum 11mmdı persembe gıdıcem ıgnelık buyumus olcakmı bakalım ıste olmazsa bıdahakı ay asılama dusunuyorum cnm sen takıbe gıdıyomusun

Hoşgeldiniz . Adınıza çok sevindim. Rabbim sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir bebek nasip etsin sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi inşallah
Hosbuldum cnm tesekkur ederim..hepimiz sağlıklı bi şekilde alalım kucağınıza insallah

meraba arkadaşım... Maşallah diyelim. Çocuğun doğdu mu bilemiyorm ama sağlıkla ve sizinle musmutlu yaşasın inşallahhhhhh
Yok cnm daha Çok yeni cuma günü öğrendim hamile olduğumu:) kocaman bi masallah hepimize olsun

Kuzum doktora gösterdim. Sağ tüp önceden kapalıymış ama bu işlemle verilen madde her iki tubadan geçişi olmuştur yazıyor ya bu sebeple açılmış. Ufak yapışıklıklar varmış ama şimdi ihtimaliniz arttı dedi. Bu ay yumurta takibiyle olmazsa sonraki 3 ay klomen değil de femara ve çatlatma iğnesi yapacağız eğer yine elde edemezsek o zaman laporoskopi yaparız dedi

Yok cnm daha Çok yeni cuma günü öğrendim hamile olduğumu:) kocaman bi masallah hepimize olsun
çok sevindm senin adına. bütün herkese umut olsn inş hikayen. dediğin gibi hiçbi zaman pes etmemek lazım maddi olarak manevi olarak zor evet ama, bazen herşeyi bıraktığın anda gelir eğer gelmek isterse.. Allah ömürlü etsin, sağlıkla kucağına al

Canım hayırlı olsn süper bi haber bu.. İnş en kısa zamanda dileğine kavuşursun. Bütün dualarımız seninle

Yaa çok teşekkür ederim amin inşallah tüm anne adayları saglikla kucagina alsin..olmayanlarada rabbim.kisa zamanda nasip etsin inşallah..

Evet kesinlikle moral olmali..
Bitti dediğimiz yerde aslında herşey yeni başlıyo da biz farkında değiliz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…