- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #10.521
Bugün 17.günüm beklemedeyimBen her iki asilamamda da igneden 14 gun sonra asilamadan da 12 gun sonra adet oldum canim
iğneden sonra 17.gün mü? öyleyse hamile olma ihtimalin çok yuksek bence. ben 18.günümde kan vermiştim ve çıkmıştı.Bugün 17.günüm beklemedeyim
Yok İğnenin 17.günü canım . Bugün bat dün çok aşırı silik çizgi gördüm moralim bozuldu o yüzden bedense gitmek istemiyorumiğneden sonra 17.gün mü? öyleyse hamile olma ihtimalin çok yuksek bence. ben 18.günümde kan vermiştim ve çıkmıştı.
yaaa bence ihtimalin çok yüksek. bugün bi kan versene. 1 saate sonucu veriyolar özelde yaptırırsan.. çok heyecanlıYok İğnenin 17.günü canım . Bugün bat dün çok aşırı silik çizgi gördüm moralim bozuldu o yüzden bedense gitmek istemiyorum
Adet oldum olacam gibi sancı giriyor ya tırsıyorum sağlık ocağı da hastane de ağzımın içinde oysa kiyaaa bence ihtimalin çok yüksek. bugün bi kan versene. 1 saate sonucu veriyolar özelde yaptırırsan.. çok heyecanlı
zaten kasık ağrısı olması nrmal. ben 4.ayımdayım hala kasık ağrım oluyor arada. rahim genişliyor. bence bi kan ver derim. çünkü silik çizgi de görmüşsün madem.Adet oldum olacam gibi sancı giriyor ya tırsıyorum sağlık ocağı da hastane de ağzımın içinde oysa ki
hmmm yok gibi de aslında ama erken yapmışsın. 14 gün sonra yapman gerekiyor. bu gebelik testlerine de pek güven olmaz. 1 hafta içinde adet olmazsan bi kanda baktırabilirsin gebelik var mı diye.Mrb kizlar
Bugun catlama igmesiyle beraber 12 gun sabah test yaptim boyleydi
Sonradan boyle oldu
Ama emin degilim arkadaşlar sizce varmi bebiş
Bende oyuzden umutlanmak istemiyorumhmmm yok gibi de aslında ama erken yapmışsın. 14 gün sonra yapman gerekiyor. bu gebelik testlerine de pek güven olmaz. 1 hafta içinde adet olmazsan bi kanda baktırabilirsin gebelik var mı diye.
keske olsa inşalalh vardirBende oyuzden umutlanmak istemiyorum
İnsallah canimkeske olsa inşalalh vardir
Güzel haberlerle gel kuzum içini ferah tut elimizden geleni yapıyoruz gerisi rabbimdenKızlar nasılsınızz ben dr a gıdıyorum artık dr fobısı oldu duycaklarımdan korkuyorum valla hakkımızda ennhayırlısı
nrmalde 14 günden önce yapıldığında iğne etkisi ile yanlış sonuçlar gösterebiliyor.Bende oyuzden umutlanmak istemiyorum
Haklısın cnm suan beklyrm karnıma agrıkarmgırıyo umarım 12 den ufak dgldıtGüzel haberlerle gel kuzum içini ferah tut elimizden geleni yapıyoruz gerisi rabbimden
Canım ben de iyiyim nasıl olsun işte.. koşturmaca... Toparladım çok şükür. 40 ımızı çıkardık olayın üzerinden. İlk adetimi de gördüm bitirdim. Özellikle çalışma içinde değilim ama korunmuyorum da. Allah hayırlısını versin ne diyelim.Cok tesekkur ederim kuzum sen nasıl oldun nasıl gdıyor
Canımm selamHayirli pazarlar kızlar yaklaşık 2 saat önce asilamam oldu. Aneztesi ile yaptı doktor o yüzden bir şey anlamdım şu an hafif kasık ağrım var uzandım dinleniyorum inşallah hayırlı haberler veririm burada
Canım ağrılı bir işlem değil. Anesteziye gerek yok. Alt muayene olurken hani bir alet takıyor ya doktor. Onu takıyor o kadar hissedilmiyor aşılama yapıldığı.Ayy ben de anestezili olmak istiyorum ya korkuyorum
Bize gün gün neler olduğunu yaz olur mu? Hayırla sonuçlanır İnşallah
Canım kanamalı akıntı normal aşılamada. Bize aynı gün ilişki önermişti ve sonrasındaki 3 gün de ilişki olmuştu. Sonra gün aşırı devam ettik.Evet ilk aşılamamdi. Akıntı gelebilir korkma sprem çıkar diye normal akıntı gelir dedi ki zaten öle bir akıntıda geldi idrar yaparken hafif kan geldi. İki gün sonra iliski olabilir Agrin olmazsa yap kendini iyi hissetmezsen ilişkiye girme dedi. Normal hayata devam sadece ağır işler yapmamak gerekiyor. Senin de aşılamami olacak canım
Bebeğim iyi haftalar
Canım inşallah yerleşme kanamasıdır. Rabbim hayırlısını versin. Haberdar et lütfen.Sabah kalktığımda pedimde bişe yoktu peçeteye geldi silince. Şimdi bilmiyorum işe gidince bakıcam. Rengi açık bir kırmızıydı
Ben açıkçası var gibi görüyorum ve hissediyorum. 12. günde hafif silik çizgi hcg nin yükselmeye başlayacağını gösteriyor. İnşallah yanılmıyorumdur. Bebişin seninle olsun inşallahMrb kizlar
Bugun catlama igmesiyle beraber 12 gun sabah test yaptim boyleydi Eki Görüntüle 2575921
Sonradan boyle oldu Eki Görüntüle 2575922
Ama emin degilim arkadaşlar sizce varmi bebiş
ben hiç anlamam hsg de çektirmedm. ama bişey yok gibi duruyorKızlar günaydın ben bugün hsg çektirdim, doktora 4de gideceğim o yüzden merak ediyorum doğru mu anladım sağ tarafta sıkıntı vardı sanırsam? Bakabilir misiniz?
İnsallah ama hic umudum yokCanım ben de iyiyim nasıl olsun işte.. koşturmaca... Toparladım çok şükür. 40 ımızı çıkardık olayın üzerinden. İlk adetimi de gördüm bitirdim. Özellikle çalışma içinde değilim ama korunmuyorum da. Allah hayırlısını versin ne diyelim.
Canımm selamAşılama olup bittiğini hissetmediğin bir uygulama zaten ama böyle rahat ettiysen sevindim senin adına. Ağır işler yapma ve bol protein ile beslen lütfen.
Canım ağrılı bir işlem değil. Anesteziye gerek yok. Alt muayene olurken hani bir alet takıyor ya doktor. Onu takıyor o kadar hissedilmiyor aşılama yapıldığı.
Canım kanamalı akıntı normal aşılamada. Bize aynı gün ilişki önermişti ve sonrasındaki 3 gün de ilişki olmuştu. Sonra gün aşırı devam ettik.
Bebeğim iyi haftalarnapıyosun nasılsın
Canım inşallah yerleşme kanamasıdır. Rabbim hayırlısını versin. Haberdar et lütfen.
Ben açıkçası var gibi görüyorum ve hissediyorum. 12. günde hafif silik çizgi hcg nin yükselmeye başlayacağını gösteriyor. İnşallah yanılmıyorumdur. Bebişin seninle olsun inşallah
Evwt ama 9 test yaptim yoktunrmalde 14 günden önce yapıldığında iğne etkisi ile yanlış sonuçlar gösterebiliyor.
Canım sağ tarafta yapışıklık ya da tıkanıklık gibi bir şey anlatmak istiyor. Muhtemelen laparoskopi önerebilirKızlar günaydın ben bugün hsg çektirdim, doktora 4de gideceğim o yüzden merak ediyorum doğru mu anladım sağ tarafta sıkıntı vardı sanırsam? Bakabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?