• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
6 kere klomen ovitrelle (2 gebelik oldu ama sonladi)
2 kere femara ovitrelle
2 kere fostimon igne ovitrelle asilama

7 sene sonunda
2.ci asilamamda hamile kaldim
Umudumu kaybetmişken hamile olduğumu öğrendim 2. Asilamamda

Rabbim herkese nasip etsin
Tüm isteyen kardeşlerime dua ediyorum nasip olsun diye🤲
meraba arkadaşım... Maşallah diyelim. Çocuğun doğdu mu bilemiyorm ama sağlıkla ve sizinle musmutlu yaşasın inşallahhhhhh :dua:

kızlar meraba nasilsiniz yeni hamile haberi varmi hamile canlar bebisler nasil cinsiyeti belli olan varmi nezamandir yoktum ozledim sizi LaRisaCca LaRisaCca Fit mutlu anne Fit mutlu anne olite olite dlkkydlntpl dlkkydlntpl RabiaGunes RabiaGunes C Capanin Gururu Teyom Fly3646 Fly3646 rengarenk44 rengarenk44
iyiyim cnm şükür henüz öğrenmedim cinsiyeti hayrlisi bklm senin nasıl gidiyor diyet nasilsn
Kızlar 11mmdı yumurta 14.gunum benım yavas buyuyor zaten persembe cagardı sızce ılhtınal varmı buyut dımı 7 mm eksık kalmıs🤣 sagda 11mm sokda 8mm ama sagdakı buyucek bence dedı
İhtimal her zmn var bence büyür insAllah canım 🤲🤗

iyiyim cnm şükür henüz öğrenmedim cinsiyeti hayrlisi bklm senin nasıl gidiyor diyet nasilsn

İhtimal her zmn var bence büyür insAllah canım 🤲🤗
çok kötü gidiyor canim 3 kilo verdim ama aldim geri çok kotuyum napicam bilmiyorum hamile kalamk istiyorum

Yaa tüh cnm niye öyle oldu ki cnm fiyat takımlarına katilsana kk da cidden her gün menü paylaşma zorunluluğu yedirmiyor
katilmistim aslında sonra klomen tedavisi görürken direk bebeğe ocaklarında ugruyamadim bidaha yeniden girmwk istiyorum katilabilirmiyim acaba yeniden

6 kere klomen ovitrelle (2 gebelik oldu ama sonladi)
2 kere femara ovitrelle
2 kere fostimon igne ovitrelle asilama

7 sene sonunda
2.ci asilamamda hamile kaldim
Umudumu kaybetmişken hamile olduğumu öğrendim 2. Asilamamda

Rabbim herkese nasip etsin
Tüm isteyen kardeşlerime dua ediyorum nasip olsun diye🤲
Ayyy canım bizlere de umut oldu iyi ki yazdın ☺️ rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻

Kızlar 11mmdı yumurta 14.gunum benım yavas buyuyor zaten persembe cagardı sızce ılhtınal varmı buyut dımı 7 mm eksık kalmıs🤣 sagda 11mm sokda 8mm ama sagdakı buyucek bence dedı
Gözün aydın canım büyürler merek etme stres yapma yeter ki ☺️

Canım ben de iyiyim nasıl olsun işte.. koşturmaca... Toparladım çok şükür. 40 ımızı çıkardık olayın üzerinden. İlk adetimi de gördüm bitirdim. Özellikle çalışma içinde değilim ama korunmuyorum da. Allah hayırlısını versin ne diyelim.

Canımm selam :KK19: Aşılama olup bittiğini hissetmediğin bir uygulama zaten ama böyle rahat ettiysen sevindim senin adına. Ağır işler yapma ve bol protein ile beslen lütfen.

Canım ağrılı bir işlem değil. Anesteziye gerek yok. Alt muayene olurken hani bir alet takıyor ya doktor. Onu takıyor o kadar hissedilmiyor aşılama yapıldığı.

Canım kanamalı akıntı normal aşılamada. Bize aynı gün ilişki önermişti ve sonrasındaki 3 gün de ilişki olmuştu. Sonra gün aşırı devam ettik.

Bebeğim iyi haftalar :KK37: napıyosun nasılsın :KK19:

Canım inşallah yerleşme kanamasıdır. Rabbim hayırlısını versin. Haberdar et lütfen.

Ben açıkçası var gibi görüyorum ve hissediyorum. 12. günde hafif silik çizgi hcg nin yükselmeye başlayacağını gösteriyor. İnşallah yanılmıyorumdur. Bebişin seninle olsun inşallah
İyi haftalar kuzum şükür iyiyim Cuma günü film çekildim arada ufak tefek ağrım oluyor ama çok şükür iyiyim sen nasılsın 😘🤲🏻

katilmistim aslında sonra klomen tedavisi görürken direk bebeğe ocaklarında ugruyamadim bidaha yeniden girmwk istiyorum katilabilirmiyim acaba yeniden
Sen ne durumdasn bn dr dan geldım 8 ve 11mm yumurta car bakalm buyusun dıye beklym

Sen ne durumdasn bn dr dan geldım 8 ve 11mm yumurta car bakalm buyusun dıye beklym
ben ayniyim kuzum ya yerinde sayiyorum ama artık çok zoruma gidiyor anne olamamak bir yerden baslamam gerek baslayip yarida birakmak nereye kadar inşallah bu sefer olacak umuduyla isvec diye yine basliyorum büyüyecek insalalh senin yumuslar bu sefer doktor ne diyor tam olarak sana canim

Canım ben de iyiyim nasıl olsun işte.. koşturmaca... Toparladım çok şükür. 40 ımızı çıkardık olayın üzerinden. İlk adetimi de gördüm bitirdim. Özellikle çalışma içinde değilim ama korunmuyorum da. Allah hayırlısını versin ne diyelim.

Canımm selam :KK19: Aşılama olup bittiğini hissetmediğin bir uygulama zaten ama böyle rahat ettiysen sevindim senin adına. Ağır işler yapma ve bol protein ile beslen lütfen.

Canım ağrılı bir işlem değil. Anesteziye gerek yok. Alt muayene olurken hani bir alet takıyor ya doktor. Onu takıyor o kadar hissedilmiyor aşılama yapıldığı.

Canım kanamalı akıntı normal aşılamada. Bize aynı gün ilişki önermişti ve sonrasındaki 3 gün de ilişki olmuştu. Sonra gün aşırı devam ettik.

Bebeğim iyi haftalar :KK37: napıyosun nasılsın :KK19:

Canım inşallah yerleşme kanamasıdır. Rabbim hayırlısını versin. Haberdar et lütfen.

Ben açıkçası var gibi görüyorum ve hissediyorum. 12. günde hafif silik çizgi hcg nin yükselmeye başlayacağını gösteriyor. İnşallah yanılmıyorumdur. Bebişin seninle olsun inşallah

İnşallah canım

kızlar meraba nasilsiniz yeni hamile haberi varmi hamile canlar bebisler nasil cinsiyeti belli olan varmi nezamandir yoktum ozledim sizi LaRisaCca LaRisaCca Fit mutlu anne Fit mutlu anne olite olite dlkkydlntpl dlkkydlntpl RabiaGunes RabiaGunes C Capanin Gururu Teyom Fly3646 Fly3646 rengarenk44 rengarenk44

Yeni hamile haberi vardı ama malesef kimyasala döndü 😔

Back
X