Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana da önerdi ama asprin kanı sıvılaştırdığı için rahimin beslenmesini sağlıyor yumurtayı çatlatan hormonlar
Valla bı drdan da duydum ben arastırırken bakım buay bırakıp denıcem ne olcak olurmu olur bınde bır sey benım basıma gelır

Kızlar femaradan sonraki ilk adetimde 3 gün sürdü 4. Gün çok az lekelenmem oldu 5. Gün bugün yine çok çok az lekem vardı normalde 4. Günü kanamam devam eder akşam yoğun lekelenmem olur öyle çok az olmaz 6. Güne kader lekelenmem sürer çok az sürdü kanamam da azdı sizde ilk adette değişiklik olmuş muydu

Ben klomen kullandım adetim azalmıştı şu an gonalf kullanıyorum onda daha da az geldi canım

Kizlarr ozellikle hamisler , wc esnasinda baya baya makattan kan geliyor o kadar panikledim ki vajinadan sandim resmen baya kan geldi sonra tkrr. Sukrettim rahim kanamasi olmadigina ama buda fena basimi agritmaz ins
Canım bebekle bi ilgisi yokdur ama bi doktora görün yine de , hemoroid sorunun varmıydı

Bebişimm iyiyim sen nasılsın
öncelikle çok geçmiş olsun inşallah bebek olmuştur iğneler ve ilaçlar için ne kadar masraf gitti bilgi verir misiniz
Canım tşk ederim. Evet ikizlerim oldu ama 4 aylıkken karnımda öldüler. 1 ay olacak.. ilk adetimi gördüm dün itibariyle artık bakalım ne zaman olacak tekrar.. ben özel hastanede tedavi gördüm. Doktorum sebepsiz infertilite olarak rapor vermişti. Bundan 5 ay önceyi konuşuyoruz tabiki şuanda. Ovitrelle ve 4 kutu gonal f 450 için 750 tl ödeme yapmıştım. 2 kutu gonal f kullandım hatta 1,5 kutu ve 4 yumurtam büyüdü. Gerisi hala bende duruyor. Aşılama için de 750 tl ödemiştik.
Ben de korktum biri sıkıntı mı yaşadı diye.
Ay birden tekrar tekrar okudum korktum çok şükür kimsede problem yokmuş
Lariscacim ben de hastaneye yattim lekelenme sorunuyla giremedm hc
Canım benim sakın moralini bozma. Hastaneye yattığım hiçbir gün moralimi bozmadım hep savaş halindeydim, yemeğime vs daha çok özen gösterdim lütfen sen de sakın kendini kötü hissetme tamam mı bebeğim senin için dua edeceğim. Rabbim seni ve bebekleri korusun inşallah
Kizlarr ozellikle hamisler , wc esnasinda baya baya makattan kan geliyor o kadar panikledim ki vajinadan sandim resmen baya kan geldi sonra tkrr. Sukrettim rahim kanamasi olmadigina ama buda fena basimi agritmaz ins
Tatlım çok geçmiş olsun. Sakın korkma. Kabızlık var mıydı son zamanda? Ikınmayla filan mı wc yapabiliyordun? Zorlamadan oluyor olabilir. Doktora görün bugün muhakkak. Allah ın izniyle birşey olmayacak

35 yaşındayım canım. Eşim de 41. 2 yıldır olmayınca da eşim 1 ay bile ara vermek istemiyor. Ama dediğin gibi ben görevlerden dolayı kafam rahat başlamak istiyorum. Kist olur umarım bu ay
ya öyle deme. Allah ne hayırlıysa onu versin. Ben de 35'im. Artık çok büyük bir yaş sayılmaz ama tabi bir an önce de harekete geçmek lazm. Akışına bırakmanı dilerim. Kendine, beynine engeller koyma. Enerjini pozitif tut. Herşeyin hayırlısını diliyoruz senin için

önemli olan ilk birkaç gün kanamanın normal derecede olmsı. hiç kafana takma. ama için rahat etmesi için dr.una sorabilirsin. keşke hep 3-4 gün sürse :S

kuzum eğer kabız ya da ishal olduysan kan gelebilir. çatlak oluşmuş olabilir zorlamaktan. ya da bazen sistit olduğunda olur kanamalı. o da olabilir. devam ederse bi doktora danış bakalım ne dicek. geçmiş olsun bitanem

hayırlısı olsun İnş senin için hayırlısı ne ise o olsun

Hayırlısı olsun bitanem Allah gönlünüze göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…