- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #10.041
Valla bı drdan da duydum ben arastırırken bakım buay bırakıp denıcem ne olcakBana da önerdi ama asprin kanı sıvılaştırdığı için rahimin beslenmesini sağlıyor yumurtayı çatlatan hormonlar
O zaman tedbirli ol kuzum almaValla bı drdan da duydum ben arastırırken bakım buay bırakıp denıcem ne olcakolurmu olur bınde bır sey benım basıma gelır
Ben klomen kullandım adetim azalmıştı şu an gonalf kullanıyorum onda daha da az geldi canımKızlar femaradan sonraki ilk adetimde 3 gün sürdü 4. Gün çok az lekelenmem oldu 5. Gün bugün yine çok çok az lekem vardı normalde 4. Günü kanamam devam eder akşam yoğun lekelenmem olur öyle çok az olmaz 6. Güne kader lekelenmem sürer çok az sürdü kanamam da azdı sizde ilk adette değişiklik olmuş muydu
Aaa normal yani neden öyle oluyo acabaBen klomen kullandım adetim azalmıştı şu an gonalf kullanıyorum onda daha da az geldi canım
Lariscacim ben de hastaneye yattim lekelenme sorunuyla giremedm hc@loveinsect @Uykusuz UykucuUraniaaflora hu huuuu kimse yok mu ? Bu arkadaşlar kış gelmesiyle uykuya geçmiş
Canım bebekle bi ilgisi yokdur ama bi doktora görün yine de , hemoroid sorunun varmıydıKizlarr ozellikle hamisler , wc esnasinda baya baya makattan kan geliyoro kadar panikledim ki vajinadan sandim resmen baya kan geldi sonra tkrr. Sukrettim rahim kanamasi olmadigina ama buda fena basimi agritmaz ins
Günaydın canııımm inşallah güzel bir hafta olsunGünaydın kızlaaar güzel haberler alacağımız iyi haftalar olsunnn ❤❤❤
Bebişimm iyiyim sen nasılsınNasılsın
Canım tşk ederim. Evet ikizlerim oldu ama 4 aylıkken karnımda öldüler. 1 ay olacak.. ilk adetimi gördüm dün itibariyle artık bakalım ne zaman olacak tekrar.. ben özel hastanede tedavi gördüm. Doktorum sebepsiz infertilite olarak rapor vermişti. Bundan 5 ay önceyi konuşuyoruz tabiki şuanda. Ovitrelle ve 4 kutu gonal f 450 için 750 tl ödeme yapmıştım. 2 kutu gonal f kullandım hatta 1,5 kutu ve 4 yumurtam büyüdü. Gerisi hala bende duruyor. Aşılama için de 750 tl ödemiştik.öncelikle çok geçmiş olsun inşallah bebek olmuştur iğneler ve ilaçlar için ne kadar masraf gitti bilgi verir misiniz
Ay birden tekrar tekrar okudum korktum çok şükür kimsede problem yokmuşBen de korktum biri sıkıntı mı yaşadı diye.
Canım benimLariscacim ben de hastaneye yattim lekelenme sorunuyla giremedm hc
Tatlım çok geçmiş olsun. Sakın korkma. Kabızlık var mıydı son zamanda? Ikınmayla filan mı wc yapabiliyordun? Zorlamadan oluyor olabilir. Doktora görün bugün muhakkak. Allah ın izniyle birşey olmayacakKizlarr ozellikle hamisler , wc esnasinda baya baya makattan kan geliyoro kadar panikledim ki vajinadan sandim resmen baya kan geldi sonra tkrr. Sukrettim rahim kanamasi olmadigina ama buda fena basimi agritmaz ins
ya öyle deme. Allah ne hayırlıysa onu versin. Ben de 35'im. Artık çok büyük bir yaş sayılmaz ama tabi bir an önce de harekete geçmek lazm. Akışına bırakmanı dilerim. Kendine, beynine engeller koyma. Enerjini pozitif tut. Herşeyin hayırlısını diliyoruz senin için35 yaşındayım canım. Eşim de 41. 2 yıldır olmayınca da eşim 1 ay bile ara vermek istemiyor. Ama dediğin gibi ben görevlerden dolayı kafam rahat başlamak istiyorum. Kist olur umarım bu ay
önemli olan ilk birkaç gün kanamanın normal derecede olmsı. hiç kafana takma. ama için rahat etmesi için dr.una sorabilirsin. keşke hep 3-4 gün sürse :SKızlar femaradan sonraki ilk adetimde 3 gün sürdü 4. Gün çok az lekelenmem oldu 5. Gün bugün yine çok çok az lekem vardı normalde 4. Günü kanamam devam eder akşam yoğun lekelenmem olur öyle çok az olmaz 6. Güne kader lekelenmem sürer çok az sürdü kanamam da azdı sizde ilk adette değişiklik olmuş muydu
kuzum eğer kabız ya da ishal olduysan kan gelebilir. çatlak oluşmuş olabilir zorlamaktan. ya da bazen sistit olduğunda olur kanamalı. o da olabilir. devam ederse bi doktora danış bakalım ne dicek. geçmiş olsun bitanemKizlarr ozellikle hamisler , wc esnasinda baya baya makattan kan geliyoro kadar panikledim ki vajinadan sandim resmen baya kan geldi sonra tkrr. Sukrettim rahim kanamasi olmadigina ama buda fena basimi agritmaz ins
halsizlik değil de, hiç canım temizlk yapmak istemiyo. hep oturayım istiyorum. bi miskinlik var bende de. bu halsizlik midir miskinlik midir bilmiyrm. zaten çok yorulnca kasıklarım ağrıyoHalsizlik ne zaman geccek acep
canım benim hayırlısı olsun. umudu haybetmek yok. okay miiiiiKizlaaaar adet oldumumudumuzu kaybetmiyoruz olucak insallah bir gun.
hayırlısı olsun İnş senin için hayırlısı ne ise o olsunMerhaba kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz bızım burası cokcok soguk valla gecen gun kar yagdıbenım 5.gunum tahmını 2 gun sonra calısmalara baslarız takvıye gıda ve ustune bıseylet daha yıyorum buay yumurta patlaması olmasın bende erken buyucekmı bukdr takvıyeye yoksa nazlanacakmı bakalım tahmınlerı alalım sızler neler yapıyorsunuz buay sıkımcalısalım
Hayırlısı olsun bitanem Allah gönlünüze göre versinkızlar hepimize güzel bir yıl diliyorum. 2020 bize bebekle gelsin hepinizden güzel haberler bekliyorum.
kısa bir süredir yoktum. aralık ayı aşılama olacaktı hastane değişikliği yaptık dr değişince bazı şeyler biraz ters gitti son anda vazgeçtim ve spontan denemeye karar verdik bat 8 ocak. bakalım hayırlısı olmassa ocak ayı aşılama.
canım benim hayırlısı olsun senin içinadet oldum kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?