- 6 Kasım 2019
- 3.010
- 11.255
- 158
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #10.001
Hadi gecmis olsun kuzum. Hayit suyuna devam insaallahadet oldum kizlar
Evet bunda emegin buyuk bebegim1000. sayfamız kutlu olsun gençler
Bebeklerden sonraki ilk adetin mi olacak canim olursan eger ?adet oldum sanmıştım 31 aralıkta ama sökülmedi
2 gun daha beklesen onunu gorsen daha iyi olur canimKızlar adet günüm yarın gibi duruyor 23 Aralık’ta çatlama oldu 14 gün sonrası yarına denk geliyor ama test yaptım negatif. Kan versem mi ki?
Canım akııntı döküntü yok, kaşıntı filan.. Enfeksiyonum yok ama yine de maydonoz buharına oturayım :)) doktor görmek istemiyorumDoktora gittin mi peki enfeksiyon falan olmasın canım doğumdan sonra
Bebişim tabiki var. Aşılamadan önce 3 gün perhiz yapılmış olmalı. Aşılama doğumhanede yapılıyor genelde ve doğumhane soğuk ayağına muhakkak çorap giy ve yanına bacaklarına örtmek için birşeyler al lütfen. Üşütmemen önemli. Seni hemen ayağa kaldırmalarına müsade etme. Zaten yumurtalara en yakın yere bırakılıyor spermler ama 15 dk dinlenmen iyi olur. Ben idrara sıkışık olarak gitmedim aşılamaya. Doktorum da böyle bir dayatma yapmadı. Aşılamadan sonra hemen idrara çıkılması asidik yapıdan dolayı spermleri öldürebilir diye düşünüyorum buna dikkat et lütfen. Aşılamaya sabah duş alıp gittim, aynı gün duş almamamı önerdi doktorum. Aşılama günü , aşılamadan sonra eve gittik, akşamını değerlendirmemizi söylemişti doktorumuz hem akşamı hem sonrasındaki günleri değerlendirdik biz canım. Bunlara dikkat ettik :) protein ağırlıklı beslendim o dönem. Sana da bunları öneririm.Canım sana bir şey sorucam aşılamadan önce ve Sonra dikkat edilmesi gereken şeyler var mı ya da sen neler yaptın
Aklında soru işareti kalmaz eğer verirsen kuzumKızlar adet günüm yarın gibi duruyor 23 Aralık’ta çatlama oldu 14 gün sonrası yarına denk geliyor ama test yaptım negatif. Kan versem mi ki?
Oyy canımın içi sizlerin de emeği çok. Hepberaberiz burdaEvet bunda emegin buyuk bebegim
Evet kuzum ilk olacak. daha 1 ay olmadı erken olabilir henüz ama bilemiyorum ki .. Bazı kadınlarda lekelenme gibi adet dahi olabiliyormuş.Bebeklerden sonraki ilk adetin mi olacak canim olursan eger ?
Merhaba cnm nasılsın sen buay kesın hamılesın bak demedı demeSelam kızlarr nasılsınız ☺
Bu arada rahim filmiyle ilgili soran arkadaşım ben geçen ay çektirdim ve hiçbirşey anlamadım. Ağrım sızım olmadı anestezi falanda yaptırmadım. Herkeste farklı oluyor tabi o yüzden sen nasıl rahat edeceksen o şekilde yaptır.
Evet canim bu mumkun. Cunku senin rahim duvarin zaten temizlendi kendini toparlamaya calistigi icin boyle atlatmista olabilirsin veya daha gelecek adetin habercisi de olabilir. Benim bi ara ara kanamalarim olurdu adetler arasinda foktor bana ostrojrn hormonun fazla o yuzden olabilir demisti. Bana sen cok mu anac bi insansin demisti hatta. Gercekten de oykeyimdirCanım akııntı döküntü yok, kaşıntı filan.. Enfeksiyonum yok ama yine de maydonoz buharına oturayım :)) doktor görmek istemiyorum
Bebişim tabiki var. Aşılamadan önce 3 gün perhiz yapılmış olmalı. Aşılama doğumhanede yapılıyor genelde ve doğumhane soğuk ayağına muhakkak çorap giy ve yanına bacaklarına örtmek için birşeyler al lütfen. Üşütmemen önemli. Seni hemen ayağa kaldırmalarına müsade etme. Zaten yumurtalara en yakın yere bırakılıyor spermler ama 15 dk dinlenmen iyi olur. Ben idrara sıkışık olarak gitmedim aşılamaya. Doktorum da böyle bir dayatma yapmadı. Aşılamadan sonra hemen idrara çıkılması asidik yapıdan dolayı spermleri öldürebilir diye düşünüyorum buna dikkat et lütfen. Aşılamaya sabah duş alıp gittim, aynı gün duş almamamı önerdi doktorum. Aşılama günü , aşılamadan sonra eve gittik, akşamını değerlendirmemizi söylemişti doktorumuz hem akşamı hem sonrasındaki günleri değerlendirdik biz canım. Bunlara dikkat ettik :) protein ağırlıklı beslendim o dönem. Sana da bunları öneririm.
Aklında soru işareti kalmaz eğer verirsen kuzum
Oyy canımın içi sizlerin de emeği çok. Hepberaberiz burda
Evet kuzum ilk olacak. daha 1 ay olmadı erken olabilir henüz ama bilemiyorum ki .. Bazı kadınlarda lekelenme gibi adet dahi olabiliyormuş.
Oyy inşallah en kısa zamanda bebişine anaçlığını verirsin canımmEvet canim bu mumkun. Cunku senin rahim duvarin zaten temizlendi kendini toparlamaya calistigi icin boyle atlatmista olabilirsin veya daha gelecek adetin habercisi de olabilir. Benim bi ara ara kanamalarim olurdu adetler arasinda foktor bana ostrojrn hormonun fazla o yuzden olabilir demisti. Bana sen cok mu anac bi insansin demisti hatta. Gercekten de oykeyimdir
İyiyim canım sen nasılsınn. İnşallah rabbim hayırlısı ile pozitifi görmeyi nasip eder. O yazmışsa olur yazmamışsa istersen 100 tane yumurtan olsun yinede nafile. Seninde yumurtalar büyüsün inşallah sağlıklı bir şekilde bu ay gebe kalırsın. Burdaki herkes için herşey olumlu gitsin Allahım aminnnMerhaba cnm nasılsın sen buay kesın hamılesın bak demedı deme
Allahım tum ısteyenlere nasıp eteın hepımıze cnm ben oyle hıssettm sende asılamasız ıns kalırsn bnde takvuye gıda ıncırşer falan baya bıseyler alıyorum bakalm yumurtq buay ıns ınat etmezİyiyim canım sen nasılsınn. İnşallah rabbim hayırlısı ile pozitifi görmeyi nasip eder. O yazmışsa olur yazmamışsa istersen 100 tane yumurtan olsun yinede nafile. Seninde yumurtalar büyüsün inşallah sağlıklı bir şekilde bu ay gebe kalırsın. Burdaki herkes için herşey olumlu gitsin Allahım aminnn
İnşallah canımAllahım tum ısteyenlere nasıp eteın hepımıze cnm ben oyle hıssettm sende asılamasız ıns kalırsn bnde takvuye gıda ıncırşer falan baya bıseyler alıyorum bakalm yumurtq buay ıns ınat etmez
Canım adetin hemen gelmeyebilir benim doktorum 40 günde anca gelir lohusa sayılıyosun demiştiCanım akııntı döküntü yok, kaşıntı filan.. Enfeksiyonum yok ama yine de maydonoz buharına oturayım :)) doktor görmek istemiyorum
Bebişim tabiki var. Aşılamadan önce 3 gün perhiz yapılmış olmalı. Aşılama doğumhanede yapılıyor genelde ve doğumhane soğuk ayağına muhakkak çorap giy ve yanına bacaklarına örtmek için birşeyler al lütfen. Üşütmemen önemli. Seni hemen ayağa kaldırmalarına müsade etme. Zaten yumurtalara en yakın yere bırakılıyor spermler ama 15 dk dinlenmen iyi olur. Ben idrara sıkışık olarak gitmedim aşılamaya. Doktorum da böyle bir dayatma yapmadı. Aşılamadan sonra hemen idrara çıkılması asidik yapıdan dolayı spermleri öldürebilir diye düşünüyorum buna dikkat et lütfen. Aşılamaya sabah duş alıp gittim, aynı gün duş almamamı önerdi doktorum. Aşılama günü , aşılamadan sonra eve gittik, akşamını değerlendirmemizi söylemişti doktorumuz hem akşamı hem sonrasındaki günleri değerlendirdik biz canım. Bunlara dikkat ettik :) protein ağırlıklı beslendim o dönem. Sana da bunları öneririm.
Aklında soru işareti kalmaz eğer verirsen kuzum
Oyy canımın içi sizlerin de emeği çok. Hepberaberiz burda
Evet kuzum ilk olacak. daha 1 ay olmadı erken olabilir henüz ama bilemiyorum ki .. Bazı kadınlarda lekelenme gibi adet dahi olabiliyormuş.
Insaallah canim benim. Senin doktor kontrole cagirdi mi bu aralar ?Oyy inşallah en kısa zamanda bebişine anaçlığını verirsin canımm
Bana da öyle söyledi ama minik bir lekelenme olunca geliyor sandım.Canım adetin hemen gelmeyebilir benim doktorum 40 günde anca gelir lohusa sayılıyosun demişti
Yok kuzum. Düşükten 10 gün sonra kontrole gittim. Prolaktin ilacı bitince tekrar gideceğim.Insaallah canim benim. Senin doktor kontrole cagirdi mi bu aralar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?