Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bende iki gundeur huzursuzum ruyamda bebegi goruyorum ama kotu goruyorum , doktor 20 ocakda gel dedi 2li test sonucunu almak icin hem cinsiyette belirlenir iyice diye 20 ocaki bekliyodum ama icimde de bi huzursuzluk var eskiden en ufak biseyde doktora kosardim simdi de gitmek istemiyorum sanki kotu biseyle karsilascakmisim gibi kendimi sakinlestirmeye calsiyorum stres yapmayim diyorum ama bilmiyorum ya

önemli olan ilk birkaç gün kanamanın normal derecede olmsı. hiç kafana takma. ama için rahat etmesi için dr.una sorabilirsin. keşke hep 3-4 gün sürse :S
Ben femaradan sonra çok kanamam olur diye düşünmüştüm ama az oldu normal diyolar ay doktoruma öğleden önce ulaşmak çok zor zaten sekreterine ne sorsam gelince doktorunuza sorarsınız diyo soru sormak için gelmeyi mi beklicez yani diyorum bilmiyorum diyo o nedenle burdan öğreniyorum daha iyi

Allah korusun kuzum stres yapma iyi şeyler düşün vesvese olunca insanın içi daralıyo allah korusun ağrın sızın kanaman yoksa bu düşüncelere kapılma hep iyi düşün dua et gece uyumadan ayetel kürsi felak nas oku rüyalarında kötü şeyler görmezsin

canım benim yalnız deilsin. ben dahil pek çoğumuz bunu yaşıyoruz. inan bi sonraki doktor kontrolünü iple çekiyorum güzel haberler alabilmek için. sakın panik olma. bu tamamen bilinçaltındaki korkuların yansıması. herşey güzel olacak. Allah kalğlerimize huzur ve ferahlık versin.

Amin canim amin biraz esimin payi var bu konuda surekli kalbi durmaz insallah deyip duruyo soleme ole seyler kotuyu cagirma diyorum bende ister ister etkilendim galiba ruyama girdi

Ilk zamanlar cok oldu kanamam ama cok sukur suanda yok en guzeli dua etmek beklemek bence de

Amin canim amin biraz esimin payi var bu konuda surekli kalbi durmaz insallah deyip duruyo soleme ole seyler kotuyu cagirma diyorum bende ister ister etkilendim galiba ruyama girdi
Eşine ve etrafındakilere olumsuz cümleler kurmamalarını önermelisin. Doğacak ile öleceğe engel olmaz derler ya. Allah nasip etmişse ona bu alemde nefes almayı, ne olsa onu engelleyemez. İçini ferah tut. Hepimizde böyle endişeler oluyor. sen duymazlıktan gel kendni başka şeylere yönlendir oyle anlarda, aklını dağıt, müzik dinle kitap oku vs vs

Haklısın canım. Henüz adet olmadım. Bat 4 gün geçti. Bu ay deneme de çok olmadı yani gebelik olduğunu düşünmüyorum. Sanırım kistten dolayı gecikti. 9una kadar olmazsam o zaman kan veririm

Haklısın canım. Henüz adet olmadım. Bat 4 gün geçti. Bu ay deneme de çok olmadı yani gebelik olduğunu düşünmüyorum. Sanırım kistten dolayı gecikti. 9una kadar olmazsam o zaman kan veririm
Ya hayat bu hiç beklemediğin anda mucizelerini verir. Her ne olursa olsun sizin için en hayırlısı olduğunu bil arkadaşım. Bebişinize en hayırlı ve sağlıklı şekilde kavuşmanız için dua ediyorum

Ben 2 defa anestezisiz cektirdim canim. Cok agrili oldu benimki. Hastaneyi ayaga kaldirdim 2 sinde de. Ama agri cekmeyenlerde var. Kullanilan yonteme ve alete gore degisiyormus. Anestezisiz hic tavsiye etmem
Canım bende hiçç minnacık bir ağrı bile olmadı senin tüplerde bi sıkıntı vsr mıydı acaba ondan dolayı olabilir mi. Bide ben gitmeden 2 saat önce apranax içmiştim sen kullanmışmıydın bişe

halsizlik değil de, hiç canım temizlk yapmak istemiyo. hep oturayım istiyorum. bi miskinlik var bende de. bu halsizlik midir miskinlik midir bilmiyrm. zaten çok yorulnca kasıklarım ağrıyo

Canım havalarında çok etkisi var bende haftasonu hiçbişe yapmadım resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…