• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz bızım burası cokcok soguk valla gecen gun kar yagdı 🤣 benım 5.gunum tahmını 2 gun sonra calısmalara baslarız takvıye gıda ve ustune bıseylet daha yıyorum buay yumurta patlaması olmasın bende 🤣 erken buyucekmı bukdr takvıyeye yoksa nazlanacakmı bakalım tahmınlerı alalım😀 sızler neler yapıyorsunuz buay sıkımcalısalım
Ben bugün başladım femaraya 🙄 haftaya c.tesi çatlatma iğnesini vurup kolları sıvayacağız 😂

Arkadaşlar selam :oops: gece saat 1 de ovitrelle çatlatma iğnesi oldum ve yarın aşılama yaptıracağım. Hadi!!! Eylül ayı çatlatma iğnesi olanlar ve anne adayları deneyimlerimizi paylaşalım.
13 aydır deniyoruz. Son aylarda 3 ay klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi denedim fakat tutmadı. Sonra hsg çekildim. Tüpler açık ve eşimin spermiyogramı iyi çıktı. 2-3 ay doğal yolla olacağını bekleyerek dinlendik fakat yine olmayınca. aşılamaya karar verdik. Adetimin 3. günü gonal f 450 kullanmaya başladım, 1 hafta süreyle. Yumurtalarım gelişmişti ve çatlatma iğnesi vurduk. yarını sabırsızlıkla ve korkuyla bekliyorum. Sizde durumlar nasıl ?:KK36:
öncelikle çok geçmiş olsun inşallah bebek olmuştur iğneler ve ilaçlar için ne kadar masraf gitti bilgi verir misiniz

İncir havucu nasıl yapıyosun kuzu yiyo musun
Normal yıyorum cnm ama ıncırı bır gece cam kavanozda zeytın yagıyla bekletıyorum ıntte bır kısı dr dan sunu duymus coraspın yumurtq catlamamasını saglıyormus bazı kısılerde bende kullandıgımdan berı catlamıyor 😱

Normal yıyorum cnm ama ıncırı bır gece cam kavanozda zeytın yagıyla bekletıyorum ıntte bır kısı dr dan sunu duymus coraspın yumurtq catlamamasını saglıyormus bazı kısılerde bende kullandıgımdan berı catlamıyor 😱
Bana da önerdi ama asprin kanı sıvılaştırdığı için rahimin beslenmesini sağlıyor yumurtayı çatlatan hormonlar

Back