- 6 Eylül 2019
- 1.050
- 2.912
- 53
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #10.061
GunAydin amin canim insallahGünaydın kızlaaar güzel haberler alacağımız iyi haftalar olsunnn ❤❤❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GunAydin amin canim insallahGünaydın kızlaaar güzel haberler alacağımız iyi haftalar olsunnn ❤❤❤
Ben femaradan sonra çok kanamam olur diye düşünmüştüm ama az oldu normal diyolar ay doktoruma öğleden önce ulaşmak çok zor zaten sekreterine ne sorsam gelince doktorunuza sorarsınız diyo soru sormak için gelmeyi mi beklicez yani diyorum bilmiyorum diyo o nedenle burdan öğreniyorum daha iyiönemli olan ilk birkaç gün kanamanın normal derecede olmsı. hiç kafana takma. ama için rahat etmesi için dr.una sorabilirsin. keşke hep 3-4 gün sürse :S
Allah korusun kuzum stres yapma iyi şeyler düşün vesvese olunca insanın içi daralıyo allah korusun ağrın sızın kanaman yoksa bu düşüncelere kapılma hep iyi düşün dua et gece uyumadan ayetel kürsi felak nas oku rüyalarında kötü şeyler görmezsinKizlar bende iki gundeur huzursuzum ruyamda bebegi goruyorum ama kotu goruyorum , doktor 20 ocakda gel dedi 2li test sonucunu almak icin hem cinsiyette belirlenir iyice diye 20 ocaki bekliyodum ama icimde de bi huzursuzluk var eskiden en ufak biseyde doktora kosardim simdi de gitmek istemiyorum sanki kotu biseyle karsilascakmisim gibi kendimi sakinlestirmeye calsiyorum stres yapmayim diyorum ama bilmiyorum ya
canım benim yalnız deilsin. ben dahil pek çoğumuz bunu yaşıyoruz. inan bi sonraki doktor kontrolünü iple çekiyorum güzel haberler alabilmek için. sakın panik olma. bu tamamen bilinçaltındaki korkuların yansıması. herşey güzel olacak. Allah kalğlerimize huzur ve ferahlık versin.Kizlar bende iki gundeur huzursuzum ruyamda bebegi goruyorum ama kotu goruyorum , doktor 20 ocakda gel dedi 2li test sonucunu almak icin hem cinsiyette belirlenir iyice diye 20 ocaki bekliyodum ama icimde de bi huzursuzluk var eskiden en ufak biseyde doktora kosardim simdi de gitmek istemiyorum sanki kotu biseyle karsilascakmisim gibi kendimi sakinlestirmeye calsiyorum stres yapmayim diyorum ama bilmiyorum ya
Amin canim amin biraz esimin payi var bu konuda surekli kalbi durmaz insallah deyip duruyo soleme ole seyler kotuyu cagirma diyorum bende ister ister etkilendim galiba ruyama girdicanım benim yalnız deilsin. ben dahil pek çoğumuz bunu yaşıyoruz. inan bi sonraki doktor kontrolünü iple çekiyorum güzel haberler alabilmek için. sakın panik olma. bu tamamen bilinçaltındaki korkuların yansıması. herşey güzel olacak. Allah kalğlerimize huzur ve ferahlık versin.
Ilk zamanlar cok oldu kanamam ama cok sukur suanda yok en guzeli dua etmek beklemek bence deAllah korusun kuzum stres yapma iyi şeyler düşün vesvese olunca insanın içi daralıyo allah korusun ağrın sızın kanaman yoksa bu düşüncelere kapılma hep iyi düşün dua et gece uyumadan ayetel kürsi felak nas oku rüyalarında kötü şeyler görmezsin
Eşine ve etrafındakilere olumsuz cümleler kurmamalarını önermelisin. Doğacak ile öleceğe engel olmaz derler ya. Allah nasip etmişse ona bu alemde nefes almayı, ne olsa onu engelleyemez. İçini ferah tut. Hepimizde böyle endişeler oluyor. sen duymazlıktan gel kendni başka şeylere yönlendir oyle anlarda, aklını dağıt, müzik dinle kitap oku vs vsAmin canim amin biraz esimin payi var bu konuda surekli kalbi durmaz insallah deyip duruyo soleme ole seyler kotuyu cagirma diyorum bende ister ister etkilendim galiba ruyama girdi
Elini karnına koy bol bol ayetel kürsi oku elimizden ancak bunlar gelebilir gerisi allahın takdiri kuzumIlk zamanlar cok oldu kanamam ama cok sukur suanda yok en guzeli dua etmek beklemek bence de
Haklısın canım. Henüz adet olmadım. Bat 4 gün geçti. Bu ay deneme de çok olmadı yani gebelik olduğunu düşünmüyorum. Sanırım kistten dolayı gecikti. 9una kadar olmazsam o zaman kan veririmya öyle deme. Allah ne hayırlıysa onu versin. Ben de 35'im. Artık çok büyük bir yaş sayılmaz ama tabi bir an önce de harekete geçmek lazm. Akışına bırakmanı dilerim. Kendine, beynine engeller koyma. Enerjini pozitif tut. Herşeyin hayırlısını diliyoruz senin için![]()
Ya hayat bu hiç beklemediğin anda mucizelerini verir. Her ne olursa olsun sizin için en hayırlısı olduğunu bil arkadaşım. Bebişinize en hayırlı ve sağlıklı şekilde kavuşmanız için dua ediyorumHaklısın canım. Henüz adet olmadım. Bat 4 gün geçti. Bu ay deneme de çok olmadı yani gebelik olduğunu düşünmüyorum. Sanırım kistten dolayı gecikti. 9una kadar olmazsam o zaman kan veririm
çok sağol canım benim. Allah razı olsunYa hayat bu hiç beklemediğin anda mucizelerini verir. Her ne olursa olsun sizin için en hayırlısı olduğunu bil arkadaşım. Bebişinize en hayırlı ve sağlıklı şekilde kavuşmanız için dua ediyorum![]()
Canım bende hiçç minnacık bir ağrı bile olmadı senin tüplerde bi sıkıntı vsr mıydı acaba ondan dolayı olabilir mi. Bide ben gitmeden 2 saat önce apranax içmiştim sen kullanmışmıydın bişeBen 2 defa anestezisiz cektirdim canim. Cok agrili oldu benimki. Hastaneyi ayaga kaldirdim 2 sinde de. Ama agri cekmeyenlerde var. Kullanilan yonteme ve alete gore degisiyormus. Anestezisiz hic tavsiye etmem
halsizlik değil de, hiç canım temizlk yapmak istemiyo. hep oturayım istiyorum. bi miskinlik var bende de. bu halsizlik midir miskinlik midir bilmiyrm. zaten çok yorulnca kasıklarım ağrıyo
Ins cnm bugun nasıpse baslıcaz degerlendırmeye yumurta buyutme ıslemı aon gaz devam sen nasılsınhayırlısı olsun İnş senin için hayırlısı ne ise o olsun![]()
Doktor ne zaman çağırdı canım kontrole inşallah güzelce büyürlerKızlar nasılsınız 7.gun bugun bıttı adetım ovuya basladım dr a gıtmeden koyuluk takvıyeye gore nasıl
Valla 10.gunde gıdıcem persembe cnm kacırmmamak adına ovu yapıytum takvıye aldım ıcın sen nasılsınDoktor ne zaman çağırdı canım kontrole inşallah güzelce büyürler ☺