Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Persembe günü ne var kuzum
Persembe gunu doktor tup bebek icin gorusmeye cagirdi kuzum. Gun verecek ve neler yapabiliriz onlari konusucaz. Bu arada Fitoterapist bir doktor onerdiler onunla görüştüm hakan ozkul diye. Herseyimi anlattim sizin olmayacak bir durumunuz yok ama yumurta ve sperm kalitesini arttirmak faydaniza olacaktir dedi. Verecegi 4 aylik kur tup bebek fiyatına denk geliyor. Esim kabul etmedi. Tup bebek yaptiririz onun yerine diyor. O yuzden merakla persembe gununu bekliyorum

Kızlar fsh 8 cıkmıs dr az yuksek dedı yumurtalıklar elınızı cabuk tutun dıyo dedı ne demek sımdı buya hamılr kalamıcammı
Canim benimki 7.4 cikmisti gecen sene ama doktor oyle bisey soylemedi bana. Stres yapma Rabbimin vermeye niyeti olursa 0.1 amh la cocuk doguranlar var

Canim benimki 7.4 cikmisti gecen sene ama doktor oyle bisey soylemedi bana. Stres yapma Rabbimin vermeye niyeti olursa 0.1 amh la cocuk doguranlar var
Cok korktm suan tırtır tıtrıyorum erken daha ama pco olustu hormonlar sıkıntıya gırdı ılk bebekte bısey yoktu onu kaybedınce basladı

Sen yarini bos gec diger gun yine degerlendir. Sperm kalitesi iyi olsun diye 1 gun bosluk versen iyi olur canim ve sende hergun 1 nar sikip ic veya ye
Evet cnm bugünü değerlendiricem yarını boş geçicem. İçiyorum rahin kalınlığı 10.8 olmuş kaç gündür bar suyu içmekten içim dışım nar oldu

Cok sevindim canım benim kesin cözüm tüpbebek , maddi acıdan zorlasa da yaptıgına degiyor basarı oranı cok yüksek bir de çipbebek li oluyomus basarı oranı cok daha yüksek , görümcemde cok ugrastı en son tüpbebek yaptılar cok sükür tuttu 2 gün önce aldık haberini hemde yası 35 insallah sende erersin muradına

bence dünü 1.gün say. bugün yani perşembeyi de 2.gün say. ama ilaça 5.gün akşam başla. akşam sabah akşam sabah öyle devam edersin içmeye. ben günde 2kere içiyodm
Bugün işten izin alabilirsem doktora gidecem kuzum femaraya başlatmadan bakacakmış kist var mı diye ama kist olunca adetim gecikiyo ben zamanında oldum

Kizlar onclikle yeni yiliniz kutlu olsun insallah bu yil bize guzel haberlerle gelir. En basta saglik ve huzur diliyorum hepinize sonrada bol bol para bugun igneden sonra 15. Gunum test yaptim sabah negatif cikti. Adet olmadim daha bu normalmi acaba ? Yani ne zaman adet olunur onu merak ediyorum.

Canım 14. Gün adet olunur fakat ben 17 ya da 18. Günlerde adet oldum hep biraz daha bekle bence Bir kanda baktir gelmezse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…