Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün işten izin alabilirsem doktora gidecem kuzum femaraya başlatmadan bakacakmış kist var mı diye ama kist olunca adetim gecikiyo ben zamanında oldum
evet benm doktorum da önce bakmamız lazm öyle ilaca başlatabilirm demişti... İnş herşey gönlünce olsun

Nasipse benim de haftaya anestezili olacak. Nasıl geçmişti ?
Hıc bir şey anlamamıştım canım kendime geldikten sonra ağrı kesici iğne yaptılar. Benim ki çok iyi geçmişti hiç korkma aneztesi almak çok iyi geliyor uyanınca çok mutluydum

cnm güzel sonuc alırsn insAllah kullanmadım ben hiç bilmiyorum
Günaydın kizlar ☺ doktora gittim kıstım gitmiş çok şükür doktora asilma yapsak mı dedim oda aşılamaya geçelim artık dedi yarin gonal f başlıyorum salı günü tekrar gidicem
gözün aydın cnm çok sevindim insAllah güzel ielrler süreç olumlu sonuçlanır
Kızlaaar 5 ide çatlamış. Çok mutlu oldum ☺☺ inşallah tutar. heipimizin inşallah hayırlısı ile bu sene yüzü gülsün. Hepiniz dualarımdasınız.
yaaa süper haber rasgelir insAllah canım
Kızlar fsh 8 cıkmıs dr az yuksek dedı yumurtalıklar elınızı cabuk tutun dıyo dedı ne demek sımdı buya hamılr kalamıcammı
cnm 10 ve üzeri sıkıntı diye biliyorum ben üzülme hiç sıkma canını Rabb'im ol derse neler olmaz ki
Nasipse benim de haftaya anestezili olacak. Nasıl geçmişti ?
Güzel geçer insAllah cnm hadi hyrlisi

İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…