- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #9.901
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canımMerhaba kızlarnasılsınız ? Aranızda rahim filmi çektiren var mı ?
Ama tutmus olsa zaten testlerde cikardi diye dusundum ben. Hafta sonuna kadar beklerim eger adet olmazsam pazartesi doktora giderim yine.Canım 14. Gün adet olunur fakat ben 17 ya da 18. Günlerde adet oldum hep biraz daha bekle bence Bir kanda baktir gelmezse
Saracoglu aslanpencesı dıyo fsh ıcın bende sımdı onu ıcıyorum deneyeym bakalm yaHayıt suyu iç canım hormonları düzenliyor benimde tsh yüksekti hayıt suyu içince normlar döndü bir çok şeye faydası var
Evet canım ben cekdirdimMerhaba kızlarnasılsınız ? Aranızda rahim filmi çektiren var mı ?
Nasipse benim de haftaya anestezili olacak. Nasıl geçmişti ?Merhaba canımben 6 ay önce çektirmistim anestezili olarak
Çektirdikten sonra mıEvet canım ben cekdirdim
evet benm doktorum da önce bakmamız lazm öyle ilaca başlatabilirm demişti... İnş herşey gönlünce olsunBugün işten izin alabilirsem doktora gidecem kuzum femaraya başlatmadan bakacakmış kist var mı diye ama kist olunca adetim gecikiyo ben zamanında oldum
İnş işe yarıcak kuzum. Allah gönlünden geçeni nasip etsin tez vakitteEvet pahalı aldım eczaneden aksam gelcek ama adını bılmıyom suan cnm yarar ıns
Art-med dıye bısey cnm takvıyemıs kullanmaya basladım erken buyuturmu acaba yumurtamıİnş işe yarıcak kuzum. Allah gönlünden geçeni nasip etsin tez vakitte
bunu sana doktor verdi dimi? doktor verdiyse tabiki işe yarıcak diye vermiştir. doktor verdi demiştin dimiArt-med dıye bısey cnm takvıyemıs kullanmaya basladım erken buyuturmu acaba yumurtamı
Hıc bir şey anlamamıştım canım kendime geldikten sonra ağrı kesici iğne yaptılar. Benim ki çok iyi geçmişti hiç korkma aneztesi almak çok iyi geliyor uyanınca çok mutluydumNasipse benim de haftaya anestezili olacak. Nasıl geçmişti ?
İnşallah ben de öyle olurumHıc bir şey anlamamıştım canım kendime geldikten sonra ağrı kesici iğne yaptılar. Benim ki çok iyi geçmişti hiç korkma aneztesi almak çok iyi geliyor uyanınca çok mutluydum![]()
cnm güzel sonuc alırsn insAllah kullanmadım ben hiç bilmiyorumKızlar hormon verem bnde pco gorunumum var hafıf sanırım ondan catlamıyor hormon verdm kost yok cok skr takvıye yumurta gelıstırıcı gıda aldm bıraz pahalı ama kullanan varmı kızlar buarada anteptr kar yagıyo
gözün aydın cnm çok sevindim insAllah güzel ielrler süreç olumlu sonuçlanırGünaydın kizlar ☺ doktora gittim kıstım gitmiş çok şükürdoktora asilma yapsak mı dedim oda aşılamaya geçelim artık dedi yarin gonal f başlıyorum salı günü tekrar gidicem
![]()
yaaa süper haber rasgelir insAllah canımKızlaaar 5 ide çatlamış. Çok mutlu oldum ☺☺ inşallah tutar. heipimizin inşallah hayırlısı ile bu sene yüzü gülsün. Hepiniz dualarımdasınız.
cnm 10 ve üzeri sıkıntı diye biliyorum ben üzülme hiç sıkma canını Rabb'im ol derse neler olmaz kiKızlar fsh 8 cıkmıs dr az yuksek dedı yumurtalıklar elınızı cabuk tutun dıyo dedı ne demek sımdı buya hamılr kalamıcammı
Güzel geçer insAllah cnm hadi hyrlisiNasipse benim de haftaya anestezili olacak. Nasıl geçmişti ?
İnşallahcnm güzel sonuc alırsn insAllah kullanmadım ben hiç bilmiyorum
gözün aydın cnm çok sevindim insAllah güzel ielrler süreç olumlu sonuçlanır
yaaa süper haber rasgelir insAllah canım❤
cnm 10 ve üzeri sıkıntı diye biliyorum ben üzülme hiç sıkma canını Rabb'im ol derse neler olmaz ki
Güzel geçer insAllah cnm hadi hyrlisi
Evet kuzum dr verdı yumurta kalıtem ıcın ınnofolık sordm pco baslanıcı ya benım oda bunu verdrıbunu sana doktor verdi dimi? doktor verdiyse tabiki işe yarıcak diye vermiştir. doktor verdi demiştin dimi
PKo var bende de ama yeneceğiz pkoyuEvet kuzum dr verdı yumurta kalıtem ıcın ınnofolık sordm pco baslanıcı ya benım oda bunu verdrı
İnşallah canım çok sağolevet benm doktorum da önce bakmamız lazm öyle ilaca başlatabilirm demişti... İnş herşey gönlünce olsun
Nasıl yencez cnm benım yenı olduPKo var bende de ama yeneceğiz pkoyu![]()