Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım doktor görüyorsa da pek az konuşup bilgi veriyorlar. O yüzden insan bilemiyor çatladı mı diye.

Kızlar yarın hormon verebımırım ac karınlamı gıtsem daha ıyı olur
Yok canım aç olmaya gerek yok. Ben ilk zamanlar bilmiyordum aç gidiyordum bir gün süre uzayınca aç karnına beklemek çok zor deyince hemşire niye aç geliyorsun, hormon testi demişti.

Devamı gelmedi mi canım her zaman lekelenmeyle başlıyorsa adette olabilir

Kuzum eğer tedavini takip eden doktorsa zaten kendisinde kaç yumurtanın olduğu bilgileri var. hangi gün kaç mm di biliyor dr ve ultrasonda görebilir bu yüzden test yapılmasına gerek kalmıyor. Bana hiç progesteron testi yapılmamıştı ama yapan arkadaşlarımız da çok burda.
An itibariyle kanamam başladı adet oldum sanırım ilk gün olarak bugünü sayıyor muyuz kızlar 5. Gün femaraya başlıcam
Canım hayırlısı olsun. Ben eğer akşam gelmişse ertesi günü 1 olarak sayıyorum her zaman
Kuzum benim oladabilir olmayadabilir. Bir şey söylemek çok güç. Adet tarihini beklemek en mantıklısı çünkü beklentiyi yükseltmek olmadığı zaman hüsrana uğratıyor, biliyorsun ..

An itibariyle kanamam başladı adet oldum sanırım ilk gün olarak bugünü sayıyor muyuz kızlar 5. Gün femaraya başlıcam
bence dünü 1.gün say. bugün yani perşembeyi de 2.gün say. ama ilaça 5.gün akşam başla. akşam sabah akşam sabah öyle devam edersin içmeye. ben günde 2kere içiyodm

Tatlim yerlesme kanamasi olabilir evet ama hormonlarinin duzene girmesinden kaynakli ara kanamada olabilir. O yuzden akisina birakmani tavsiye ediyorum. Biliyorum icin icini yiyor ama adetin gecikmeden hicbirsey icin umutlanma lutfen

yumurta geliştirici takviye gıda mı ilaç mı? bu tarz ilaçlar çok pahalı oluyor. ama gıda olarak hiç bilgim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…