- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #9.861
Günaydın kizlar
doktora gittim kıstım gitmiş çok şükür
doktora asilma yapsak mı dedim oda aşılamaya geçelim artık dedi yarin gonal f başlıyorum salı günü tekrar gidicem 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sayiyoruz cnmAn itibariyle kanamam başladı adet oldum sanırım ilk gün olarak bugünü sayıyor muyuz kızlar 5. Gün femaraya başlıcam
Ayyy hadi hayırlı olsun inşallah hemencik tutuverirGünaydın kizlar ☺ doktora gittim kıstım gitmiş çok şükürdoktora asilma yapsak mı dedim oda aşılamaya geçelim artık dedi yarin gonal f başlıyorum salı günü tekrar gidicem
![]()
canım kistinin geçtiğine çok sevindm. hayırlı olsn. Rabbim dualarınızı bu güzel yılda kabul etsin inş.Günaydın kizlar ☺ doktora gittim kıstım gitmiş çok şükürdoktora asilma yapsak mı dedim oda aşılamaya geçelim artık dedi yarin gonal f başlıyorum salı günü tekrar gidicem
![]()
Evet pahalı aldım eczaneden aksam gelcek ama adını bılmıyom suan cnm yarar ınsyumurta geliştirici takviye gıda mı ilaç mı? bu tarz ilaçlar çok pahalı oluyor. ama gıda olarak hiç bilgim yok.
Ins. Catlamıstır cnm ya hayırlısıyla adını bılmym aksama gelcek eczanedenSelam kızlaar dr a gidiyorum kontrole bugün son gidişim artık çatladıysa çatladı çatlamadıysada regliyi beklicez.
Soruma cevap verenlere teşekkür ederim.
dlkkydlntpl canım ne kullanmaya başladın beb promotil women kullanıyorum
Hafı hayırlı olsn kuzum cok sevındm benımde kıst yok sukur pco gorunumum var ama buay ılacsız denıcem olmazsa unv hastanesıne asılamGünaydın kizlar ☺ doktora gittim kıstım gitmiş çok şükürdoktora asilma yapsak mı dedim oda aşılamaya geçelim artık dedi yarin gonal f başlıyorum salı günü tekrar gidicem
![]()
İnşallah canımIns. Catlamıstır cnm ya hayırlısıyla adını bılmym aksama gelcek eczaneden
He ya bugünü pazartesi sanıyorum sürekliGünaydın kızlar. Pazartesi gibi bir Perşembe yine geldik çalışıyoruz![]()
aaa çok güzel hadi hayırlısı olsun canımGünaydın kizlar ☺ doktora gittim kıstım gitmiş çok şükürdoktora asilma yapsak mı dedim oda aşılamaya geçelim artık dedi yarin gonal f başlıyorum salı günü tekrar gidicem
![]()
Canımm selamm adet döngüne 5 gün kala erken gebelik testi doğru cevap veriyor. Ama tabiki en sağlıklısı kan tahlili. Umarım bebiş vardır. Şansın bol olsunkızlar günaydınnn geçen ay 2 aralıkta adet olmuştum. Yumurtlamayı 21-22 aralıkta gördüm ve 23ünde çatladı. Sizce erken gebelik veya kan testi yapsam çıkar mı varsa??
Cok sevindim canım insallah hakkında hayırlısı olsunGünaydın kizlar ☺ doktora gittim kıstım gitmiş çok şükürdoktora asilma yapsak mı dedim oda aşılamaya geçelim artık dedi yarin gonal f başlıyorum salı günü tekrar gidicem
![]()
Hic deme yaa. Hic ise gelmek istemiyorum valla. Biraz daha toparlandim sayilir. Haftaya Persembe gununu bekliyorum ?Canım ben iyiyim sen nasılsınGeldik yine bir iş gününe daha.
Cok sevindim senin adına canim. Değerlendirebildin mi bu sureci?Kızlaaar 5 ide çatlamış. Çok mutlu oldum ☺☺ inşallah tutar. heipimizin inşallah hayırlısı ile bu sene yüzü gülsün. Hepiniz dualarımdasınız.
Hadi gozun aydin canim. Rabbim kolayliklar nasip etsin insaallahGünaydın kizlar ☺ doktora gittim kıstım gitmiş çok şükürdoktora asilma yapsak mı dedim oda aşılamaya geçelim artık dedi yarin gonal f başlıyorum salı günü tekrar gidicem
![]()
Yok canim daha goremezsin sabretmeye caliskızlar günaydınnn geçen ay 2 aralıkta adet olmuştum. Yumurtlamayı 21-22 aralıkta gördüm ve 23ünde çatladı. Sizce erken gebelik veya kan testi yapsam çıkar mı varsa??
Ooo masallah canım insallah tutar Allah büyükKızlaaar 5 ide çatlamış. Çok mutlu oldum ☺☺ inşallah tutar. heipimizin inşallah hayırlısı ile bu sene yüzü gülsün. Hepiniz dualarımdasınız.