• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kizlar ☺ doktora gittim kıstım gitmiş çok şükür 🙏🏻 doktora asilma yapsak mı dedim oda aşılamaya geçelim artık dedi yarin gonal f başlıyorum salı günü tekrar gidicem 💕
Ayyy hadi hayırlı olsun inşallah hemencik tutuverir :KK19:

Günaydın kizlar ☺ doktora gittim kıstım gitmiş çok şükür 🙏🏻 doktora asilma yapsak mı dedim oda aşılamaya geçelim artık dedi yarin gonal f başlıyorum salı günü tekrar gidicem 💕
canım kistinin geçtiğine çok sevindm. hayırlı olsn. Rabbim dualarınızı bu güzel yılda kabul etsin inş.

Selam kızlaar dr a gidiyorum kontrole bugün son gidişim artık çatladıysa çatladı çatlamadıysada regliyi beklicez.
Soruma cevap verenlere teşekkür ederim.
dlkkydlntpl dlkkydlntpl canım ne kullanmaya başladın beb promotil women kullanıyorum
Ins. Catlamıstır cnm ya hayırlısıyla adını bılmym aksama gelcek eczaneden

Hafı hayırlı olsn kuzum cok sevındm benımde kıst yok sukur pco gorunumum var ama buay ılacsız denıcem olmazsa unv hastanesıne asılam

kızlar günaydınnn geçen ay 2 aralıkta adet olmuştum. Yumurtlamayı 21-22 aralıkta gördüm ve 23ünde çatladı. Sizce erken gebelik veya kan testi yapsam çıkar mı varsa??
Canımm selamm adet döngüne 5 gün kala erken gebelik testi doğru cevap veriyor. Ama tabiki en sağlıklısı kan tahlili. Umarım bebiş vardır. Şansın bol olsun :KK19: :KK200:

Hadi gozun aydin canim. Rabbim kolayliklar nasip etsin insaallah😘

Back