Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ye cnm hıc ummadıgın anda catlar ılıskıyı ıhmal etme sımdı asılama drgıl dogal yollamı denıceksın ne gonalf mı buyuytu ve bukdr yumurta yaptı

Geçmiş olsun canım şimdi bende başladı ağrı. Belim karnım ayaklarım kopuyor resmen ilaç içmeden geçmez benim ki yarın doktora randevu aldım bakalım hayırlısı hakkımızda

Geçmiş olsun canım şimdi bende başladı ağrı. Belim karnım ayaklarım kopuyor resmen ilaç içmeden geçmez benim ki yarın doktora randevu aldım bakalım hayırlısı hakkımızda ☺
Bnde yarın gıdıcem surecemız aynı gun gıdıcek senle kuzum kıstler olmasında buay hayırlısıyla bebıslerımız gelsın dımı kacta rendvn

Bnde yarın gıdıcem surecemız aynı gun gıdıcek senle kuzum kıstler olmasında buay hayırlısıyla bebıslerımız gelsın dımı kacta rendvn
Ayyy evet ya şu an kist olmasın diye dua ediyorum canım sabah 10 da randevum senin?

Ayyy evet ya şu an kist olmasın diye dua ediyorum canım sabah 10 da randevum senin? ☺
Benınde 10:30 bende okdr agrıdan sonra baya pıhtılo gelıyor varsads atmısımdır dıye dua edıyorum cnm ılac kullanmak ıstemıyorum ben sımdıden ıncıre basladım gunde bır adet bıtene kdr bıtınce ıkı yerım aen nabıcaksınnbuay klomen falanmj

Yok canım ben en son ay klomen bırakıp gonal f başlamıştım ona devam ederim doktorla konusucam bakalım aşılamaya geçmek istiyoruz bir ay daha gonalf kullandıktan sonra olmazsa asilama olur her halde. İnşallah gerek kalmaz 1 yildr hastaneye git gel yapıyorum yoruldum baya.

Bende senın gıbıyım kuzum aynen yorulduk ama pes etmıcez bızde bu ay ıncır yıcem ılacsız ıgneyle devam ederım sonra asılama yada dırek tup bebek duyor eesım vakıt kaybetmeleım dıyo sen hıc hamıle kalmısmıydın bn yarın hormon verıcem

Yok canım hiç gebelik olmadi benim 1.5 yıl oldu çocuk düşüneli. Eşimde problem yok benim yumurta kendi büyümüyor ilaçla buyusede olmuyor gerçi. O yüzden bir aydan sonra aşılamaya gecicez galiba. Bende incir yemeye başlıcam bugün hayıt suyu içicem gerisi takdiri ilahi artık şansımız bol olsun inşallah

Anladm cnm bakamım benım ansıl buyucek gonalf ye kac para verıyosun pekı kac gun kullanınca buyuyo

Anladm cnm bakamım benım ansıl buyucek gonalf ye kac para verıyosun pekı kac gun kullanınca buyuyo
Raporla kutusu 200 TL 7 gün kullandım ben ilk defa gonal f ile 2 yumurta olmuştu biri büyüdü. 2 kutu gonalf almıştım en son

Mrb kizlar
Gecen hafta letu kullandim adetinin 5 günü
Bugün kontrole gittik bitane sağda 19 mm ve 1 tane solda 17 mm yumurtam var doktor yarin saat 4 ovitrelle catlama iğnesi yap dedi
Cuma ve pazar ilişki olsun dedi
En son dun ilişki oldu sizce ignemi yaptıktan hemen sonra ilişki olsunmu

Raporla kutusu 200 TL 7 gün kullandım ben ilk defa gonal f ile 2 yumurta olmuştu biri büyüdü. 2 kutu gonalf almıştım en son
Bu raporla aldıgımızda asılama falan kuçlanılcaklardan da dusuyomus galıba oyle duydum cnm ben neyse bn bu ay ıncırle denıyım de yarın ıyı haberlerle ıns

Dun olduysa bugun olmasın sonra 48 saatte ıkı kere ılıskı dıyolar cnm

Canım zaten bugün olmicak
Yarin saat 4 igne yapacam doktor cuma ve pazar ilişki olsun dedi yarin sence ilişki olsunmu
İğneden ortalama 36 saat sonra yumurtanın çatladıgi düşünülüyor doktorunuzu dinleyin bence eğer eşinizin spremleri iyi ise perşembe cuma ve pazar deneyebilirsiniz

İğneden ortalama 36 saat sonra yumurtanın çatladıgi düşünülüyor doktorunuzu dinleyin bence eğer eşinizin spremleri iyi ise perşembe cuma ve pazar deneyebilirsiniz
Eşimin sonuçları iyi doktor gün aşırı ilişki dedi aklim karıştı
Ortalama 36 sonraki catliyo yoksa hemenmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…