Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşimin sonuçları iyi doktor gün aşırı ilişki dedi aklim karıştı
Ortalama 36 sonraki catliyo yoksa hemenmi
Benim doktorum 36 saat sonra iliski ve sonra gün aşırı devam edin diyor. Yaklaşık 36 saat deniyor fakat bu herkesin bünyesine göre degisir 40 saatte olabilir. Onemli olan çatladıgi zaman sprem buluyor olması. Catlayinca 24 saat kadar yaşıyor yumurta. Bu zamanlara denk geliyor olması gerekiyor şansınız bol olsun ☺

Benim doktorun da oyle dedi insallah tutar
Sen ne yapiyon kullaniyon mu hap yada igne

Benim doktorun da oyle dedi insallah tutar
Sen ne yapiyon kullaniyon mu hap yada igne
Ben uzun zamandır kullanıyorum malesef en son gonal f ve çatlatma iğnesi oldum fakat yumurtam çatlamadi kist e dönüştü 1 ay ara vermistim yarın tekrar gidicem doktora

Canım zaten bugün olmicak
Yarin saat 4 igne yapacam doktor cuma ve pazar ilişki olsun dedi yarin sence ilişki olsunmu
Valla bısey dıyemem cnm esının sperm degerlerı ıyıyse olsun ama Cumartesi evdeyse esın Cumartesi sabah olsun bence

Benim doktorum bana testi yaptırıyor canım ama ultrsonda bakınca anlaşılıyor mu bilmiyorum. Progestrona bakılıyor kan da. Her çatlatma iğnesinden sonra yapildi bana 2 kere çatladı 2 kere kist oldu ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…