- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #9.761
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah. Yumurtan çatlamadiysa kist olma ihtimali var bende ki gibi inşallah catlamıstır ve kist olmaz vakit kaybetmezsin. Yumurtan geç büyüyor senin doktorun uygun görürse gonal f kullan en azından adet dongusude düzene girerKızlar ben adet oldum 14.günde igneden sabah cok fena kasık agrım vardı aama 3.gğnde dr a gıdıcem buayda normal denemeye karar verdım ıgneyle takıple olmazsa asılama denerıs nabalım ıncır havuc adacayı ıle hamıle kalmıstım ben son adet tarıhım kaybettm bebeekte 30 aralıktı sımdı 31 aralıktanoldum nabalım en azından adet oldum kost falan olmamıstır ıns dımı o yumurta
Bu ay famera kullandım beklemedeyim sen ne yaptın
Bu ay famera kullandım beklemedeyim sen ne yaptın
Şükür iyiyim bu aralar pek yaptığım bir şey yok aynen devamOlsun tabiii özledim vallaBen iyiyim sen nasılsın ? Neler yapıyorsun anlat bakalım
Canım günaydınn ben iyiyim sen ne yapıyosun hayıt suyuna devam mı ?
Canımıniçi Allah hayırlısını versin üzme kendini inşallah yeni yılda hemen hepimiz hamiş olcaz bak görürsün
Ahh tatlım benim özledim seniNapıyosun bakim. Ben iyiyim sen nasılsın ?
Allah tan dilerim hiç gerek kalmadan bir bakmışsın hamile olasın canım arkadaşım
İyiyim ben hayatım. Bebiş ve senin iyi olmanıza çok sevindim. Aman dilini ısır bulantı çok yoran bir şey. Kaybolma böyle sesini çıkar arada. Özlüyorum sizleri
Ins cnm buay ıgneden sonrada catlamısmı baktırıcamHayırlısı olsun canım insAllah yeni yılda güzel haberler alırsn❤ kist olduysa da adetle atılır insAllah
Ins cnm buay hepımız hamılr kalırız yapacak bısey yokAdet olduysan olmamıştır kist kuzum dikkat et üşütme sıcak tut ayaklarını bu ay da dene inşallahhh olur ve olacak içine rahat tut
Buayda ıncır adacayı havu denıcem ılk bebege hamıöe kaldım adrt tarıhıme geldım onda da bı oncekı ay 40 lı zamanlarda adet olmustm 3.gun gıdıp bı hormon baktırım bende hersey ıyıse yola devm ama kıst falan varda da korunmak ıstemıyorumCanım hakkında hayırlısı olsun inşallah. Yumurtan çatlamadiysa kist olma ihtimali var bende ki gibi inşallah catlamıstır ve kist olmaz vakit kaybetmezsin. Yumurtan geç büyüyor senin doktorun uygun görürse gonal f kullan en azından adet dongusude düzene girer
ya kuzum bunlarn hepsi boş bi yandan bakıldığında. aslnda Allah ol derse, nereye gitsen tedaviye, olacak. Doğru aslnda. doktorlarımız çok iyi. memleketim diye demiyorum Malatyada da gayet yetişmiş uzmanlar olduğuna eminim. İnşallah aklınıza gönlünüze yatan bi yerde karar kılıp, güzel bebişinize sağlıkla kavuşursunuzAnladim canim. Cok tesekkur ederim yardimin icin. Esim kabul etmiyor orda doktora gitmeyi. Burda baslayalim gidip gelmek cok zor olur diyor hakli olaraktan
Dilekkk bugün sabah ben de adet oldumKızlar ben adet oldum 14.günde igneden sabah cok fena kasık agrım vardı aama 3.gğnde dr a gıdıcem buayda normal denemeye karar verdım ıgneyle takıple olmazsa asılama denerıs nabalım ıncır havuc adacayı ıle hamıle kalmıstım ben son adet tarıhım kaybettm bebeekte 30 aralıktı sımdı 31 aralıktanoldum nabalım en azından adet oldum kost falan olmamıstır ıns dımı o yumurta
Canım ben de bebişlerimi kaybettim 20 gün önce ve bugün adet gördüm. 1-2 ay vücudumu dinlendireceğim sonra yine bebek koşuşturmacası devam.. Tabiki dinlendireceğim derken olması için çabalamayacağım ama korunmayacağım da..Bu ay famera kullandım beklemedeyim sen ne yaptın
Ben bu günlük takip işini beceremiyorum galiba kuzum. 1 kere alıp takip yaptım ama beceremedimBirde bir gebenin günlüğünden ovulasyon testi aldım
aminnn kuzucumm tüm hamişlerimizin bebişlerini sağlıkla kucağına almasına gebe olmayanlarımızın da kucağına bebekler dolmasına vesile olsun, sağlıkla huzurla maddi sıkıntısız bir yıl olsun inşallah2020 yılı...
Kadınlarımızın vahşi erkek cinayetlerine kurban gitmediği...
Sürekli siyasetle kafaların ve sinir sistemlerinin bozulmadığı...
Kutuplaştıran ve ayrıştıran dilin yerle yeksan olduğu...
Demokrasinin geliştiği, adaletin yükseldiği...
Kem gözlerin köreldiği, yılan dillerin sustuğu...
Karşımıza hep iyi insanların çıktığı,
Herkesin dileğine çabucak kavuştuğu,
Sağlık, huzur, aşk ve bereket dolu bir yıl olsun inşallah, Amin.
Adacayini yumurtlamaya kadar iç canım düşük tehlikesi yapıyor. Bende korunmadım bakalım 36. Gün bugün adet hala yok inşallah atılır korkmaya başladımBuayda ıncır adacayı havu denıcem ılk bebege hamıöe kaldım adrt tarıhıme geldım onda da bı oncekı ay 40 lı zamanlarda adet olmustm 3.gun gıdıp bı hormon baktırım bende hersey ıyıse yola devm ama kıst falan varda da korunmak ıstemıyorum
Ayy bende adet olmak istiyorum artikDilekkk bugün sabah ben de adet oldumYani sanırım oldum çünkü kanamalı bir akıntım oldu devamını bekliyorum şuan. Haydi bakalım.. Şans bizden yana olsun bu yıl
Canım ben de bebişlerimi kaybettim 20 gün önce ve bugün adet gördüm. 1-2 ay vücudumu dinlendireceğim sonra yine bebek koşuşturmacası devam.. Tabiki dinlendireceğim derken olması için çabalamayacağım ama korunmayacağım da..
Ben bu günlük takip işini beceremiyorum galiba kuzum. 1 kere alıp takip yaptım ama beceremedim
Büyümemiştir büyümemiştir. stres de geciktirir bak. Sen beklemeyi bırak o gelir zaten .Ayy bende adet olmak istiyorum artikaylardır adet olmamayı bekledim ama bu ay olayım diorum gelmiyor Bi türlü 36. Gün bugün kist buyumemstir inşallah
İnşallah canım tek isteğim kist gitsin bu ay. İnşallah 2020 nin başlarında hepimiz güzel haberler veririz 2020 sonunda kucagimizda olsun hasret çektiklerimizBüyümemiştir büyümemiştir. stres de geciktirir bak. Sen beklemeyi bırak o gelir zaten .
Aynı zamandamı olduk ne guzel oes etmıcez bız herseye ragmen zorluklara ragmen kabusucaz ve gerıye donul baktıgımızda dıcez kı ne gunler yasadık ama pes etmedık kucagımızdalar bız guclu kadınlarızDilekkk bugün sabah ben de adet oldumYani sanırım oldum çünkü kanamalı bir akıntım oldu devamını bekliyorum şuan. Haydi bakalım.. Şans bizden yana olsun bu yıl
Canım ben de bebişlerimi kaybettim 20 gün önce ve bugün adet gördüm. 1-2 ay vücudumu dinlendireceğim sonra yine bebek koşuşturmacası devam.. Tabiki dinlendireceğim derken olması için çabalamayacağım ama korunmayacağım da..
Ben bu günlük takip işini beceremiyorum galiba kuzum. 1 kere alıp takip yaptım ama beceremedim
Allah buyuk 41 de oldum bende cnm buay atarsın merak etme evet adacayını yumurtq buyuyene kdr ıcıcem cok fecı agrım var ya adet olcamı anlamadım bıleAdacayini yumurtlamaya kadar iç canım düşük tehlikesi yapıyor. Bende korunmadım bakalım 36. Gün bugün adet hala yok inşallah atılır korkmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?