• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
LaRisaCca LaRisaCca canımm iyiyim arada girip okuyorum ne var ne yok diye,yeni katılan arkadaşlar olmuş rabbim yeni yılda herkesin duasının karşılığını mübareğiyle verir inşallah ,sen nasılsın canım ,umarım herkes iyidir ,ben de şuanlık bi sıkıntı yok ,midem de bulanmıyor ne hikmetse ,habire yiyorum Allah sonumu hayır etsin 🙄 haftaya tekrar kontrole gidicem inşallah ,hepimizin güzel haberler verdiği bi yıl olsun 🥰
Olsun tabiii özledim valla :KK19: Ben iyiyim sen nasılsın ? Neler yapıyorsun anlat bakalım :KK200:

Canım günaydınn ben iyiyim sen ne yapıyosun hayıt suyuna devam mı ?

Canımıniçi Allah hayırlısını versin üzme kendini inşallah yeni yılda hemen hepimiz hamiş olcaz bak görürsün :KK19:

Ahh tatlım benim özledim seni :KK200: Napıyosun bakim. Ben iyiyim sen nasılsın ?

Allah tan dilerim hiç gerek kalmadan bir bakmışsın hamile olasın canım arkadaşım :KK19:

İyiyim ben hayatım. Bebiş ve senin iyi olmanıza çok sevindim. Aman dilini ısır bulantı çok yoran bir şey. Kaybolma böyle sesini çıkar arada. Özlüyorum sizleri :KK19:
Biraz once gorustuk doktorla. Hocam sizce neden tutmuyo dedim. Bize gore yumurtayla sperm vucudunda bir araya gelemiyor olabilir dedi. O yuzden haftaya gelin tup bebek icin konusalim dedi canim. Haftaya persembe gidicez bakalim

ya kuzum bunlarn hepsi boş bi yandan bakıldığında. aslnda Allah ol derse, nereye gitsen tedaviye, olacak. Doğru aslnda. doktorlarımız çok iyi. memleketim diye demiyorum Malatyada da gayet yetişmiş uzmanlar olduğuna eminim. İnşallah aklınıza gönlünüze yatan bi yerde karar kılıp, güzel bebişinize sağlıkla kavuşursunuz :emir_bebek:
Allah razi olsun dualarin icin canim. Dedigin gibi burda da bi suru doktor var onlari deneyecez. Rabbim insaallah bunlari vesile kilarak kendi hazinesinden en kisa zamanda isteyen herkese nasip etsin insaallah 😘

Biraz once gorustuk doktorla. Hocam sizce neden tutmuyo dedim. Bize gore yumurtayla sperm vucudunda bir araya gelemiyor olabilir dedi. O yuzden haftaya gelin tup bebek icin konusalim dedi canim. Haftaya persembe gidicez bakalim
Tüp bebek, çöpsüz üzüm. Döllenmiş yumurtayı transfer ediyorlar, kafan rahat ediyor. En azından döllendimi döllenmedi mi kendini yemiyorsun. Allah hakkınızda hayırlısını versin. Olacağına inancım tam :KK19:

Kızlar sol kasıgım cok agrıyor cok sokulemedım daha kost falan yoktur dımı solda vardo yumurtam🥺
Canım kist ağrı yapar ama doktora gitmeden bilemezsin senin adet dongun uzun oldu bu ay o yüzden de yapıyor olabilir sökülence rahatlarsın

Evet 41 gun oldu cnm sokulemedıgındennde agrıyor olabılıt umarım buay hepımıze ugurlu gelırr
Adacayida söktürüyor diye biliyorum evde varsa başla bugünden faydası olur ayaklarına sıcak su torbası koy usutuncede böyle oluyor çünkü

Adacayida söktürüyor diye biliyorum evde varsa başla bugünden faydası olur ayaklarına sıcak su torbası koy usutuncede böyle oluyor çünkü
Suan ayaklarmda sıcak su torbası az once ada cayımı ıctm bıde sıcakmdusa gırersem bugece uyurum artık daha agrıyor rahatlasam cok ıyı olcak cnm

Suan ayaklarmda sıcak su torbası az once ada cayımı ıctm bıde sıcakmdusa gırersem bugece uyurum artık daha agrıyor rahatlasam cok ıyı olcak cnm
Sokulse dert sökülmese dert 😀 Bi 9 ay gelmiyebilir ama yeter artık yıllardır geliyor ara versin 🤞

Onlar bizi yakaladı diyelim 🤣 yılın son gününü içimizdeki pis kanla kapatalım 🤩
Valla agrıdan aglıyom arada knedıme agrıya sıcak su torbası ayaklarımda tek basıma yorgun halımı gorsen korkardın ılk bebege hamılemkaldımda da 30 aralıkta adetlıydım bılıyomsn

Valla agrıdan aglıyom arada knedıme agrıya sıcak su torbası ayaklarımda tek basıma yorgun halımı gorsen korkardın ılk bebege hamılemkaldımda da 30 aralıkta adetlıydım bılıyomsn
İnşallah bu Aralık uğurlu gelir canım bebis yine gelir ama hiç gitmesin 😉 benimde adetliyken dayanılmaz agrilarim oluyor ağrı kesici almadan geçmiyor mutlaka majezik içerik bir iki tane ☺️

İnşallah bu Aralık uğurlu gelir canım bebis yine gelir ama hiç gitmesin 😉 benimde adetliyken dayanılmaz agrilarim oluyor ağrı kesici almadan geçmiyor mutlaka majezik içerik bir iki tane ☺
Benım ılaclarım varmı bılmıyorum keske gunduz alsaydım aklıma gelmedı gece acıllık olmam ıns benım boyle olmaz buay cok gectı ya ondan oldu sanrm ıcımız temızlensınde bebklere yermacılsın kan kardesım🤣

Benım ılaclarım varmı bılmıyorum keske gunduz alsaydım aklıma gelmedı gece acıllık olmam ıns benım boyle olmaz buay cok gectı ya ondan oldu sanrm ıcımız temızlensınde bebklere yermacılsın kan kardesım🤣
:KK15: Ayyy inşallah ya gelsin bebisler biz hazırız anne baba olmaya hastane yolları bebislerimize feda olsun :anneadayı:

Tüp bebek, çöpsüz üzüm. Döllenmiş yumurtayı transfer ediyorlar, kafan rahat ediyor. En azından döllendimi döllenmedi mi kendini yemiyorsun. Allah hakkınızda hayırlısını versin. Olacağına inancım tam :KK19:
Allah razi olsun canim benim. Adetim bitsin tup bebege kadar herseyin zevkine varacam valla. Yasasin ozgurluk :KK76::KK37:

Back