- 9 Mayıs 2018
- 869
- 1.797
- 43
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #9.781
LaRisaCca canımm iyiyim arada girip okuyorum ne var ne yok diye,yeni katılan arkadaşlar olmuş rabbim yeni yılda herkesin duasının karşılığını mübareğiyle verir inşallah ,sen nasılsın canım ,umarım herkes iyidir ,ben de şuanlık bi sıkıntı yok ,midem de bulanmıyor ne hikmetse ,habire yiyorum Allah sonumu hayır etsin
haftaya tekrar kontrole gidicem inşallah ,hepimizin güzel haberler verdiği bi yıl olsun
![]()
Biraz once gorustuk doktorla. Hocam sizce neden tutmuyo dedim. Bize gore yumurtayla sperm vucudunda bir araya gelemiyor olabilir dedi. O yuzden haftaya gelin tup bebek icin konusalim dedi canim. Haftaya persembe gidicez bakalimOlsun tabiii özledim vallaBen iyiyim sen nasılsın ? Neler yapıyorsun anlat bakalım
Canım günaydınn ben iyiyim sen ne yapıyosun hayıt suyuna devam mı ?
Canımıniçi Allah hayırlısını versin üzme kendini inşallah yeni yılda hemen hepimiz hamiş olcaz bak görürsün
Ahh tatlım benim özledim seniNapıyosun bakim. Ben iyiyim sen nasılsın ?
Allah tan dilerim hiç gerek kalmadan bir bakmışsın hamile olasın canım arkadaşım
İyiyim ben hayatım. Bebiş ve senin iyi olmanıza çok sevindim. Aman dilini ısır bulantı çok yoran bir şey. Kaybolma böyle sesini çıkar arada. Özlüyorum sizleri![]()