- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #9.741
Saol canım şükür iyiyim adet olmayı bekliyorum bugün 35. Gün hala yok kistten dolayı baya geç gelcek sanırımkızla iyi aksamlar nasisliniz nasıl gidiyorLaRisaCca Dream1988 rengarenk44 dlkkydlntpl C Capanin Gururu Teyom Fly3646 RabiaGunes Fit mutlu anne renses
Inşallah canım ama pek de umutlu değilim o yüzden kendimi negatife hazırlıyorumMerhaba, iğneden sonra 14.günde inş güzel haberi alırsın ve inş bebişin seninledir. Sabır ve umudunu asla yitirme.
ıyim bende kuzum sagol hayit suyu na devam adete 9 gün kaldi kasik agrilarim batmalarim baya var hayirlisi bakalkmSaol canım şükür iyiyim adet olmayı bekliyorum bugün 35. Gün hala yok kistten dolayı baya geç gelcek sanırımsen nasılsın
Hayıt suyunu sürekli mi içiyorsun bende arada içtiğim oluyor ama yumurtlama da bırakıyorum düşük tehlikesi olmasın diye 3 ay sürekli içilmesi gerekir diye duydum ama cesaret edemedim benıyim bende kuzum sagol hayit suyu na devam adete 9 gün kaldi kasik agrilarim batmalarim baya var hayirlisi bakalkm
Yok kuzum hamile kaldığını ogrendigin an birakiyosun evet surekli iciyorum her günHayıt suyunu sürekli mi içiyorsun bende arada içtiğim oluyor ama yumurtlama da bırakıyorum düşük tehlikesi olmasın diye 3 ay sürekli içilmesi gerekir diye duydum ama cesaret edemedim ben
canımmm buradayımL loveinsect @Uykusuz Uykucu @Uraniaaflora hu huuuu kimse yok mu ? Bu arkadaşlar kış gelmesiyle uykuya geçmiş
sta olmayı beklıyorum cnm kan verdım negatıf yenı yıla bu sekılde gırıcemkızla iyi aksamlar nasisliniz nasıl gidiyorLaRisaCca Dream1988 rengarenk44 dlkkydlntpl C Capanin Gururu Teyom Fly3646 RabiaGunes Fit mutlu anne renses
Bi yarin doktorla görüşeyim de tatlim hele ne diyecek. Kanaman olsa da 31 inde tahlil vereceksin dedi. Marttan once baslamaz tup bebege benceKızzzz biz de değerlendireceğiz seninle :))) hem biz daha çokgeride kalmamız lazım bacımmm
Bugunume şükür kuzum iyi olmaya calısıyorum , sen nasılsınkızla iyi aksamlar nasisliniz nasıl gidiyorLaRisaCca Dream1988 rengarenk44 dlkkydlntpl C Capanin Gururu Teyom Fly3646 RabiaGunes Fit mutlu anne renses
Canım vallahi cok sanslısın benim 5. Haftada bi basladı hala devam ediyo yemege hasret kaldımLaRisaCca canımm iyiyim arada girip okuyorum ne var ne yok diye,yeni katılan arkadaşlar olmuş rabbim yeni yılda herkesin duasının karşılığını mübareğiyle verir inşallah ,sen nasılsın canım ,umarım herkes iyidir ,ben de şuanlık bi sıkıntı yok ,midem de bulanmıyor ne hikmetse ,habire yiyorum Allah sonumu hayır etsin haftaya tekrar kontrole gidicem inşallah ,hepimizin güzel haberler verdiği bi yıl olsun
Olsun tabiii özledim vallaAsk olsun ya .nasılsın
Canım günaydınn ben iyiyim sen ne yapıyosun hayıt suyuna devam mı ?kızla iyi aksamlar nasisliniz nasıl gidiyorLaRisaCca Dream1988 rengarenk44 dlkkydlntpl C Capanin Gururu Teyom Fly3646 RabiaGunes Fit mutlu anne renses
Canımıniçi Allah hayırlısını versin üzme kendini inşallah yeni yılda hemen hepimiz hamiş olcaz bak görürsünKızlar 3. Deneme de başarısız oldu benim. 3. Çatlatma iğnesinde de 12. Gün regl oldum. Zamanı var demek ki. Hayırlısı hakkımızda
Ahh tatlım benim özledim senicanımmm buradayımnasılsın
Allah tan dilerim hiç gerek kalmadan bir bakmışsın hamile olasın canım arkadaşımBi yarin doktorla görüşeyim de tatlim hele ne diyecek. Kanaman olsa da 31 inde tahlil vereceksin dedi. Marttan once baslamaz tup bebege bence
İyiyim ben hayatım. Bebiş ve senin iyi olmanıza çok sevindim. Aman dilini ısır bulantı çok yoran bir şey. Kaybolma böyle sesini çıkar arada. Özlüyorum sizleriLaRisaCca canımm iyiyim arada girip okuyorum ne var ne yok diye,yeni katılan arkadaşlar olmuş rabbim yeni yılda herkesin duasının karşılığını mübareğiyle verir inşallah ,sen nasılsın canım ,umarım herkes iyidir ,ben de şuanlık bi sıkıntı yok ,midem de bulanmıyor ne hikmetse ,habire yiyorum Allah sonumu hayır etsin haftaya tekrar kontrole gidicem inşallah ,hepimizin güzel haberler verdiği bi yıl olsun
iyiyim kuzum çok şükür biraz kızla uğraşıyoruz bı kaç gündür sürekli atesleniyor sen nasılsınkızla iyi aksamlar nasisliniz nasıl gidiyorLaRisaCca Dream1988 rengarenk44 dlkkydlntpl C Capanin Gururu Teyom Fly3646 RabiaGunes Fit mutlu anne renses
Amin insAllah canımHerkese mutlu yıllarrrrrr dilerim bu yıl hemencik hamiş oluruz bebişlerimizi kucağımıza alırız
Hayırlısı olsun canım insAllah yeni yılda güzel haberler alırsnKızlar ben adet oldum 14.günde igneden sabah cok fena kasık agrım vardı aama 3.gğnde dr a gıdıcem buayda normal denemeye karar verdım ıgneyle takıple olmazsa asılama denerıs nabalım ıncır havuc adacayı ıle hamıle kalmıstım ben son adet tarıhım kaybettm bebeekte 30 aralıktı sımdı 31 aralıktanoldum nabalım en azından adet oldum kost falan olmamıstır ıns dımı o yumurta
Adet olduysan olmamıştır kist kuzum dikkat et üşütme sıcak tut ayaklarını bu ay da dene inşallahhh olur ve olacak içine rahat tutKızlar ben adet oldum 14.günde igneden sabah cok fena kasık agrım vardı aama 3.gğnde dr a gıdıcem buayda normal denemeye karar verdım ıgneyle takıple olmazsa asılama denerıs nabalım ıncır havuc adacayı ıle hamıle kalmıstım ben son adet tarıhım kaybettm bebeekte 30 aralıktı sımdı 31 aralıktanoldum nabalım en azından adet oldum kost falan olmamıstır ıns dımı o yumurta
Amin canım benim inşallahHerkese mutlu yıllarrrrrr dilerim bu yıl hemencik hamiş oluruz bebişlerimizi kucağımıza alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?