Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Saol canım şükür iyiyim adet olmayı bekliyorum bugün 35. Gün hala yok kistten dolayı baya geç gelcek sanırım sen nasılsın
ıyim bende kuzum sagol hayit suyu na devam adete 9 gün kaldi kasik agrilarim batmalarim baya var hayirlisi bakalkm

ıyim bende kuzum sagol hayit suyu na devam adete 9 gün kaldi kasik agrilarim batmalarim baya var hayirlisi bakalkm
Hayıt suyunu sürekli mi içiyorsun bende arada içtiğim oluyor ama yumurtlama da bırakıyorum düşük tehlikesi olmasın diye 3 ay sürekli içilmesi gerekir diye duydum ama cesaret edemedim ben

Hayıt suyunu sürekli mi içiyorsun bende arada içtiğim oluyor ama yumurtlama da bırakıyorum düşük tehlikesi olmasın diye 3 ay sürekli içilmesi gerekir diye duydum ama cesaret edemedim ben
Yok kuzum hamile kaldığını ogrendigin an birakiyosun evet surekli iciyorum her gün

Kızzzz biz de değerlendireceğiz seninle :))) hem biz daha çok geride kalmamız lazım bacımmm
Bi yarin doktorla görüşeyim de tatlim hele ne diyecek. Kanaman olsa da 31 inde tahlil vereceksin dedi. Marttan once baslamaz tup bebege bence

LaRisaCca canımm iyiyim arada girip okuyorum ne var ne yok diye,yeni katılan arkadaşlar olmuş rabbim yeni yılda herkesin duasının karşılığını mübareğiyle verir inşallah ,sen nasılsın canım ,umarım herkes iyidir ,ben de şuanlık bi sıkıntı yok ,midem de bulanmıyor ne hikmetse ,habire yiyorum Allah sonumu hayır etsin haftaya tekrar kontrole gidicem inşallah ,hepimizin güzel haberler verdiği bi yıl olsun

Canım vallahi cok sanslısın benim 5. Haftada bi basladı hala devam ediyo yemege hasret kaldım

Ask olsun ya . nasılsın
Olsun tabiii özledim valla Ben iyiyim sen nasılsın ? Neler yapıyorsun anlat bakalım
Canım günaydınn ben iyiyim sen ne yapıyosun hayıt suyuna devam mı ?
Kızlar 3. Deneme de başarısız oldu benim. 3. Çatlatma iğnesinde de 12. Gün regl oldum. Zamanı var demek ki. Hayırlısı hakkımızda
Canımıniçi Allah hayırlısını versin üzme kendini inşallah yeni yılda hemen hepimiz hamiş olcaz bak görürsün
canımmm buradayım nasılsın
Ahh tatlım benim özledim seni Napıyosun bakim. Ben iyiyim sen nasılsın ?
Bi yarin doktorla görüşeyim de tatlim hele ne diyecek. Kanaman olsa da 31 inde tahlil vereceksin dedi. Marttan once baslamaz tup bebege bence
Allah tan dilerim hiç gerek kalmadan bir bakmışsın hamile olasın canım arkadaşım
İyiyim ben hayatım. Bebiş ve senin iyi olmanıza çok sevindim. Aman dilini ısır bulantı çok yoran bir şey. Kaybolma böyle sesini çıkar arada. Özlüyorum sizleri

Kızlar ben adet oldum 14.günde igneden sabah cok fena kasık agrım vardı aama 3.gğnde dr a gıdıcem buayda normal denemeye karar verdım ıgneyle takıple olmazsa asılama denerıs nabalım ıncır havuc adacayı ıle hamıle kalmıstım ben son adet tarıhım kaybettm bebeekte 30 aralıktı sımdı 31 aralıktanoldum nabalım en azından adet oldum kost falan olmamıstır ıns dımı o yumurta

Hayırlısı olsun canım insAllah yeni yılda güzel haberler alırsn kist olduysa da adetle atılır insAllah

Adet olduysan olmamıştır kist kuzum dikkat et üşütme sıcak tut ayaklarını bu ay da dene inşallahhh olur ve olacak içine rahat tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…