Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
acaba neye göre olur ya da olmz diye öngörüyorlar? fazla yumurtan mı var buyuyen? acaba ondan mı?
Canım bu mm lerde kesinlikle aşılama yapılabilir ama yumurta sayısı 3 ün üzerinde olunca çoğul gebelik riskinden dolayı doktorlar yapmak istemiyor. Yoksa benim yumurta sayım 4 tü ve 2 tanesi 18 mm in üzerindeydi. ama biz istedik ve nitekim de 2 z oldu zaten. olite

anladm cnm. Rabbim hayırlsnı versin herkese

Evet hem ondn hemde ohss sendromu olur diye. Valla bilmiyorum artık bu ayda böyle olsun napalım

dlkkydlntpl canım kendimiz deniyeceğiz evet

Canım benim insallah bu zor günler bi an evvel gecer ne deyim ki , peki bi probleminiz var mı yoksa sebepsiz mi olmuyo
Sebepsiz olmuyor canim. Ilk bebegime evlendikten 1.5 sene sonra hamile kaldim. Rahimde perde var diye dusuk oldu 7. Haftada. Sonra ameliyat oldum perde alindi rahim duzeldi. 2 ay korundum biraktiktan sonra 1 kimyasal gebelik gecirdim. 1 ay bos gecti diger ay hamile kaldim ama dis gebelikmis sol tupe yerlesmis onuda doktor ilacla kuruttu. Sonra 6 ay hic hamile kalmadim 7ve 8. ay ust uste 2 kimyasal gebelik gecirdim. Gecen sene agustos ayindan sonra da hic hamile kalmadim canim. Tedaviye basladik sonra. Doktor en dusuk dozda verdi igneyi yumurta buyumesinde falanda sikintimiz yok. Bebekler tutunamiyor galiba rahme

Anladim canim. Cok tesekkur ederim yardimin icin. Esim kabul etmiyor orda doktora gitmeyi. Burda baslayalim gidip gelmek cok zor olur diyor hakli olaraktan

Yumu
Yumurta sayisi fazla diye mi iptal etti yoksa 18 den buyuk diye mi iptal ett asilamayi canim?

Kesinlikle isyan etmem canim
Canım senin hamile kalman da sorun yoK anladıgım kadarıyla yumurta ve sperm birlesip dölleniyo bu iyi ama sana doktorlar demedi mi hic neden gebelik devam etmiyo suan bölümün adını tam hatırlıyamıyorum hematolojiydi galiba , bende bi düşük yasadım doktor eger bi daha olursa arastırcaz neden oluyo demişti sen bi arastırma hastanesine gidip anlat once bunu bi arastırsınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…