- 29 Temmuz 2018
- 2.314
- 3.985
- 83
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #9.701
Kuzum benim inşallah güzel sonuçlar gelir bizi de habersiz bırakmaEn azından adet olup yoluma bakmak tabıkı ıyı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum benim inşallah güzel sonuçlar gelir bizi de habersiz bırakmaEn azından adet olup yoluma bakmak tabıkı ıyı
canım bahçeci işi ticarete dökmüş gibi. arkadaşım gitti bepenmedi. Arkadaşım istanbul'da 3-4 yer ile konuştu. hem fiyat hem de doktorların güven vermesi açısından Eurofertilde karar kıldı. İlk seferde de tuttu çok şkür. bebek doğdu ve 2-3 aylık oldu. Bence tek bir yerde ısrar etme. birkaç yerle görüş gelmişken. öyle karar ver derim.Ben malatyadayim canim. Burda da guzel merkezler var ama ben bahceciye bir gitmek istiyordum. Esim acele karar veriyorsun diyor.
Cem çeliğe iyi diyorlardı ya ben takip ediyorum pozitif transfer oranı yüksekti ama evet pahalı orasıcanım bahçeci işi ticarete dökmüş gibi. arkadaşım gitti bepenmedi. Arkadaşım istanbul'da 3-4 yer ile konuştu. hem fiyat hem de doktorların güven vermesi açısından Eurofertilde karar kıldı. İlk seferde de tuttu çok şkür. bebek doğdu ve 2-3 aylık oldu. Bence tek bir yerde ısrar etme. birkaç yerle görüş gelmişken. öyle karar ver derim.
hayırlısı olsun. maddi durum elverdiğince, neresi insana daha güvenilir geliyor ise orada yaptırmalı.Cem çeliğe iyi diyorlardı ya ben takip ediyorum pozitif transfer oranı yüksekti ama evet pahalı orası
çatlatma iğnesi yapalım demiyor mu doktor? ya da yapıcak mı?Kızlar aşılamam iptal oldu. 6 yumurtada 18 mm den büyük. Yarın bidaha gelicem bakalım çatladımı çatlamadımı diye bakıcak dr.
Rahim içi kalınlığımda 8.1 olmuş. Nar suyu iyi geldi demekki şimdi bide havuç duyu içeyim bari çatlasın diye
eden ıgne yapmıyor 18 mm e gelmesı ıcın beklemıyolarmıydı senın bıde ne kullandın gonalf mı klomen mıKızlar aşılamam iptal oldu. 6 yumurtada 18 mm den büyük. Yarın bidaha gelicem bakalım çatladımı çatlamadımı diye bakıcak dr.
Rahim içi kalınlığımda 8.1 olmuş. Nar suyu iyi geldi demekki şimdi bide havuç duyu içeyim bari çatlasın diye
Kuzum çok hassas şuanda bünyen o yüzden içlik giy sen içlikevde kar botu giyorum yine oluyogalba belden usutuyorum ya
![]()
Güzel haberlerini bekliyoruz kuzumBen yola koyuldum kızlar dr a gidiyorum. ☺
İyi madem aklında soru işareti olmaz öyleyse. İnş bebişin seninledir canım.Kozlar ben kan verrdım esımın zoruyla ıyı oldu en azından yoksa gormus olur oda buay sanırım asılamaya gıdıcez
Merhaba canım inşallah Rabbim kalbindekini hakkında hayırlı etsin bebişin gelsinMerhaba kızlar bende gün sayıyorum geçen hafta pazartesi ığne oldum 1 hafta var adete inşallah bu ay son olur hepimiz için
Kaç çıkmış canım sonucunKızlar negatıf kan bekledıgım sonuc ıns kıstmolmamıstır unv de asılama yaptıran varmı aranızda pekı nasıl oldu bana yazarmısınız
1.20 tamemn ıgne etkısı gecmısKaç çıkmış canım sonucun
Merhaba, iğneden sonra 14.günde inş güzel haberi alırsın ve inş bebişin seninledir. Sabır ve umudunu asla yitirme.Merhaba kızlar bende gün sayıyorum geçen hafta pazartesi ığne oldum 1 hafta var adete inşallah bu ay son olur hepimiz için
Canım vucudun reaksiyon gösterebilir dedi. Ohss durumu olabilirmiş o yüzden yapmadıçatlatma iğnesi yapalım demiyor mu doktor? ya da yapıcak mı?
Evet canım ama hepsi birden büyümüş. 24-21-18 mm hepsiN
eden ıgne yapmıyor 18 mm e gelmesı ıcın beklemıyolarmıydı senın bıde ne kullandın gonalf mı klomen mı
hmm anladm canım. inş haber ver bize süreci mutlaka. Rabbim zorunu kolaylaştırsınCanım vucudun reaksiyon gösterebilir dedi. Ohss durumu olabilirmiş o yüzden yapmadı
Evet canım ama hepsi birden büyümüş. 24-21-18 mm hepsi
Klomen kullandım ama ekstra promotil women kullandım herhalde etkisi çok oldu.
Sağlık olsun kuzum aşılama da iyi fikir inşallah sağlıkla alırsın kucağına1.20 tamemn ıgne etkısı gecmıs
hmm anladm canım. inş haber ver bize süreci mutlaka. Rabbim zorunu kolaylaştırsın
Cogul gebelık olur dıyemı ıgne yapmadıkqr sana ben bısey kullanmak ıstemıyorum ılac falannya