Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben malatyadayim canim. Burda da guzel merkezler var ama ben bahceciye bir gitmek istiyordum. Esim acele karar veriyorsun diyor.
canım bahçeci işi ticarete dökmüş gibi. arkadaşım gitti bepenmedi. Arkadaşım istanbul'da 3-4 yer ile konuştu. hem fiyat hem de doktorların güven vermesi açısından Eurofertilde karar kıldı. İlk seferde de tuttu çok şkür. bebek doğdu ve 2-3 aylık oldu. Bence tek bir yerde ısrar etme. birkaç yerle görüş gelmişken. öyle karar ver derim.

Cem çeliğe iyi diyorlardı ya ben takip ediyorum pozitif transfer oranı yüksekti ama evet pahalı orası

Kızlar aşılamam iptal oldu. 6 yumurtada 18 mm den büyük. Yarın bidaha gelicem bakalım çatladımı çatlamadımı diye bakıcak dr.
Rahim içi kalınlığımda 8.1 olmuş. Nar suyu iyi geldi demekki şimdi bide havuç duyu içeyim bari çatlasın diye

çatlatma iğnesi yapalım demiyor mu doktor? ya da yapıcak mı?

N
eden ıgne yapmıyor 18 mm e gelmesı ıcın beklemıyolarmıydı senın bıde ne kullandın gonalf mı klomen mı

Ben yola koyuldum kızlar dr a gidiyorum. ☺
Güzel haberlerini bekliyoruz kuzum
Kozlar ben kan verrdım esımın zoruyla ıyı oldu en azından yoksa gormus olur oda buay sanırım asılamaya gıdıcez
İyi madem aklında soru işareti olmaz öyleyse. İnş bebişin seninledir canım.
Merhaba kızlar bende gün sayıyorum geçen hafta pazartesi ığne oldum 1 hafta var adete inşallah bu ay son olur hepimiz için
Merhaba canım inşallah Rabbim kalbindekini hakkında hayırlı etsin bebişin gelsin

Merhaba kızlar bende gün sayıyorum geçen hafta pazartesi ığne oldum 1 hafta var adete inşallah bu ay son olur hepimiz için
Merhaba, iğneden sonra 14.günde inş güzel haberi alırsın ve inş bebişin seninledir. Sabır ve umudunu asla yitirme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…