Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sız bolbol degerlendırın cnm bıkacgun arayla buyuyup catlar bence onlar

Canım aşılama olacağı için yarını değerlendiricez sadece.

Hadi hayırlısı canım. Inşallah güzel sonuçlanır.
Kıyamam ya inşallah tatil olmadan belirlenir
İnşallah canım
Estrofem kalınlaştırıyo bir de femara hem kaliteli yumurta oluşturuyo hem rahmi kalınlaştırıyo

Eğer ilaç kullanmam gerekseydi dr verirdi sanırım o yüzden kafama göre ilaç kullanmayayım doğal yollarla takviye edicem artık yapcak bişe yok

Berde ozeldemı yaptırıyon asılama cnm

Canim gunluk 2 bardak nar suyu sikip ic. En saglikli rahim duvarini kalinlastiran formul o dene cok ise yarayacak. Hem antioksidan oldugu icin yumurtalara da iyi gelir

Doktorunu dinle ve nar suyunu ihmal etmeden sabah aksam ic

Evet cnm özelde. Zeynep kamile gittim kabul etmedi beni nisan ayında kimyasal gebelik yaşadığım için hamile kalabiliyorum diye infertelite bölümü beni almadı
Beni de oyle beklettiler 1 yil beklettiler canim bu sene tedaviye basladim. 2. Asilamami yaptirdim sonucunu bekliyorum. Ama moralman cok kotuyum su an. Bi anda bir aglama krizi geldi esime belli etmeden atlatmaya calisiyorum

Cevremde su an en yakinlarimdan 10 kisi hamile. Kimi 3. Yu kimi 2. Yi kimi evlendikten 2 ay sonra ilkine hamile. Moralman vok kotu bir durumdayim. Asilamam tutmadi biliyorum. Hic icime dogmuyor olacagi. ve aglama krizine girdim yatakta cevremdekiler aklima gelince. Esime belli etmemek icin lavaboya kactim

üzme kendini canım benim. evet çok zor, evet insanlar anlamıyor bizi.ama inşallah biz de kavuşacağız er geç. insanın ağrına gidiyor herkesin kolaylıkla beleşten sahip olduğu şeye, biz bu kadar uğraşıyoruz. ama hamd olsun nefes alıyorsak umut vardır

Canim ne bileyim çok doluyum. Dokunsalar yine aglayacak haldeyim. Gozlerim sis simdi ise gidiyorum. Ordakiler ne oldu ne oldu diye soracak mecburen yalan soylemek zorunda kalacam. Pufff dun esime bile belli etmedim kendi kendime gecirdim. Ama simdi yine ayni durumdayim

Ahhh canim hem yaşadıklarımız hem ilaçlar bizim bütün duyguları alt üst etti. Bende hep evde yalnız olduğum zamanlar ağlarım rabbim zorumuzu kolaylaştırsin inşallah hayırlı evlatla mukafatlandirsin bizleri tüm isteyenleri

Canim benim seni cok iyi anliyorum , insan kiskanmiyor ama imreniyor birinin hamile kaldigini gorunce icten ice bnm neden olmuyor diyosun , arkadasim 5 ayda kaldi benim 5 yildir olmuyodu , ilk bana soyledi ultrasyon fotolarini gosterirdi aldiklarini besiklerini herseyi bana gosterirdi benim icim kanardi ama hic belli etmezdim kizi 2 yasina girdi ben daha yeni hamile kaldim , yani hersey nasip canim bi gun olcak ve butun acilar dincek uzme kendini bunu eminim cogu kadin yasiyodur gecici bi durum , bebegin oldugunda gulup gecceksin her an dualarimdasiniz Olcak inaniyorum

Hormonlar ah hormonlar

Evet cnm özelde. Zeynep kamile gittim kabul etmedi beni nisan ayında kimyasal gebelik yaşadığım için hamile kalabiliyorum diye infertelite bölümü beni almadı
Aa hafıya ee benıde almazlar ozaman unv ye gıtmıstım uc ay daha kalamazsan asılama yaparız demıslerdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…