- 25 Mart 2019
- 4.317
- 15.004
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #95.481
Aynen canım çok güzel hatırladın. Rabbim ol deyince oluyor işte. Buda sürpriz oldu beklemiyordum şoklar yaşadık.Oh ohh 2. Bile yolda diyorsundaha dün gibi burada cirpiniyorduk nasıl hamile kalabiliriz diye, sen dış için antibyotik kullanmıştın ve o ay hamile kalmistin dimi oyle hatırlıyorum şükürler olsun canım, sağlıcakla kucağına al inşallah
Cinsiyeti neymiş?
Slm canım benim de kızım oluyormuşSelam arkadaşlar
Benim de oglan Ocak 23-30 arası dedi doktorSlm canım benim de kızım oluyormuşbizim kızların arası yakın olacak
Yaaa aynı zamana nerde ise denk gelecek ama benim kız biraz aceleci. P tesi günü nst de sancı çıktı ama serum takıldım durduruldu.Slm canım benim de kızım oluyormuşbizim kızların arası yakın olacak
Selaam uyku mu tutmadiSelam kızcelrr
Yok uyudum uyandım daha uyuyamadımSelaam uyku mu tutmadi
Aah ah bende uyuyamıyorum kaldı bir buçuk haftaYok uyudum uyandım daha uyuyamadım
Millet doğuma giriyom bugün 4 buçuktaMerhabalar uykusuz gecelerden
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. Bende geçen hafta pazartesi doğum yaptım oglusuma kavuştumMillet doğuma giriyom bugün 4 buçukta
Ben de uyuyamıyorumMerhabalar uykusuz gecelerden
sağ salin kavuşun kolaycacık geçsin inşallah. Sıra bana geliyorMillet doğuma giriyom bugün 4 buçukta
Rabbim analı babalı büyütsunAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. Bende geçen hafta pazartesi doğum yaptım oglusuma kavuştum
Hayırlı doğumların olsunBen de uyuyamıyorumaz kaldı
sağ salin kavuşun kolaycacık geçsin inşallah. Sıra bana geliyor
Yaaa doğuma girmişsin nasılsın oğlun nasılMillet doğuma giriyom bugün 4 buçukta
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsünAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. Bende geçen hafta pazartesi doğum yaptım oglusuma kavuştum
Sezaryan mı senin belli mi günün canımBen de uyuyamıyorumaz kaldı
sağ salin kavuşun kolaycacık geçsin inşallah. Sıra bana geliyor
Sezeryan canım daha belli değil ama 14 Şubat gibi diyordu bir sıkıntı olmazsa, yarın kontrolüm var konuşuruzSezaryan mı senin belli mi günün canım