- 4 Mayıs 2020
- 1.701
- 2.952
- 25
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #95.441
İyi akşamlarHerkese iyi akşamlar napiyosunhz
İyiyim cnm Ömerle uğraşma, bide supriz yumurtam varSelammm nasılsınız conolar
çok şükür canım.. sende de mi süpriz yumurta varİyiyim cnm Ömerle uğraşma, bide supriz yumurtam varsen nasılsın
Evet, yaa senin de var mi yoksaçok şükür canım.. sende de mi süpriz yumurta var
Bizimde öyle oldu, oğlum 1 bucuk yaşında daha, miniğim de 14 haftalıkEvet Canım 9 Haftalıkdaha oğlum 2 yaş olmadan
Bizimde öyle oldu, oğlum 1 bucuk yaşında daha, miniğim de 14 haftalık
Bir sürpriz de bende var 9 haftalıkEvet Canım 9 Haftalıkdaha oğlum 2 yaş olmadan
Demi cnm ikinciler genelde öyle oluyor stres yok rahatlık var ondan heraldeAllah tan geldi hoşgelmişler. :) burda o kadar uğraş taktikler ver her otu ilacı dene 2.ler süprizlerle gelsinler.
Hey maşallah sürpriz dolu ortalıkBir sürpriz de bende var 9 haftalıkbenim oğlum da daha 2 olmamıştı
Sanırım canım birde hormonlar mış sağlık ocağı ebesi öyle dedi artık dikkat etmek lazım 2 3 4 5 sürpriz olmasın dediDemi cnm ikinciler genelde öyle oluyor stres yok rahatlık var ondan heralde
Aman 2 yeterSanırım canım birde hormonlar mış sağlık ocağı ebesi öyle dedi artık dikkat etmek lazım 2 3 4 5 sürpriz olmasın dedi
Allah'ım olmayana nasip etsinAman 2 yeter
Benim de var sürpriz yumurtamEvet Canım 9 Haftalıkdaha oğlum 2 yaş olmadan
Aynıyız hemen hemenBizimde öyle oldu, oğlum 1 bucuk yaşında daha, miniğim de 14 haftalık
Nasıl gidiyor, ben çok çektim bulantıdan gözümü açamadım, biraz hafifledi sankiAynıyız hemen hemen
Cinsiyet belli miBenim de var sürpriz yumurtamoğlum 15 aylık yumurtam 4 .ayına girdi
Benim de bu hafta bira hafifledi gibi bence hepimiz ki kız ben öyle hissediyorum bu seferNasıl gidiyor, ben çok çektim bulantıdan gözümü açamadım, biraz hafifledi sanki