- 4 Mayıs 2020
- 1.701
- 2.952
- 25
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #95.461
Ya çin takvimine göre kız ama gaybi yanlız Allah bilir ama.ben çok merak ediyorum ağustosun üçüncü haftası kontrolümüz var inşallah öğreniriz benim gönlümden kız geciyo ama bı oğlum var bide kız olsa güzel olurCinsiyet belli miben çatlayacağım meraktan
Nub teorisinden anlayan var mı? Ya da kime sorabilirim
Sağlıklı hayırlı evlatlar olsun inşallah en önemlisi oBenim de bu hafta bira hafifledi gibi bence hepimiz ki kız ben öyle hissediyorum bu sefer
AynenSağlıklı hayırlı evlatlar olsun inşallah en önemlisi o
İnanma öyle şeylereAynendün bişey denedjm karbonatla cinsiyet tahmini yaziyodu köpürürse erkek kopurmezse kız diye ama hiçbir reaksiyon olmadi
14 e az kaldıİnanma öyle şeylerekac haftalık suan
Bende de var biz oğlum için çok çabaladık bazen kızınca vicdanım sizliyo çok çabaladık ona kızmaya hakkımız yok küçük daha bazı şeyleri yeni yeni kesfediyo diye geri Minnoş hale dönüyoruzHepinize hayırlı olsunşu an gaza gelip sürpriz yapmaya giderdim ama oğlum 9 aylık ona zor bakıyoruz eşim yılbaşından beri çalışmıyor ben depresyondayım bazen çok çıldırıyorum sonra o kadar isteyerek yaptık, çocuğa sinirleniyorum diye kendime sinirleniyorum döngüden çıkamıyorum
Sağ salim kucağınıza alın inşallah yakışıklıyıBenim bebiş erkekmis öğrenen varmı başka
%80 benimde erkek 2 hafta sonra netleşirBenim bebiş erkekmis öğrenen varmı başka
Doktor kız der diye umut etmiştim ilk oglumdan sonra ikisi büyür artık teşekkür ederim rabbim sağlıklı sıhhatli evlat olmayı dinî imanı bütün evlatlar nasip etsinSağ salim kucağınıza alın inşallah yakışıklıyıÖnümüzdeki hafta öğrenmeyi umut ediyorum kontrolüm var
Herkes öyle cnm oğlu olan kiz ister kızı olan erkek ister.. Ama sağlıklı hayırlı evlat olsun en önemlisi oDoktor kız der diye umut etmiştim ilk oglumdan sonra ikisi büyür artık teşekkür ederim rabbim sağlıklı sıhhatli evlat olmayı dinî imanı bütün evlatlar nasip etsin
Aynen öyleHerkes öyle cnm oğlu olan kiz ister kızı olan erkek ister.. Ama sağlıklı hayırlı evlat olsun en önemlisi o
Herkes öyle cnm oğlu olan kiz ister kızı olan erkek ister.. Ama sağlıklı hayırlı evlat olsun en önemlisi o
Ben öğrenemedim daha, göstermiyor dediAynen öyle
12 hafta erken zaten 14haftada ogreniliyo en erkenBen öğrenemedim daha, göstermiyor dedi12 hafta oldu, oğlumda bu haftada öğrenmiştim
Şuan için sadece tahmin olur zaten senin içinBen öğrenemedim daha, göstermiyor dedi12 hafta oldu, oğlumda bu haftada öğrenmiştim
Ayy çok sewindim hayırlısı olsunEvet Canım 9 Haftalıkdaha oğlum 2 yaş olmadan
Oh ohh 2. Bile yolda diyorsunEvet Canım 9 Haftalıkdaha oğlum 2 yaş olmadan