- 25 Mart 2019
- 4.317
- 15.003
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #95.541
Amin canımSevindim canım seyrek olmasına.İnşallah şu son süreci de kolayca atlatırsınızBenim de perşembe günü doğum zamanım belli olacak gibi bebeğin kilosuna göre
Hayırlısı ile pozitif sonuç görürsünüz inşallahherkese merhaba bende dün vuruldum iğne yarın aşılamam var dua eder dua beklerim :)
şnşallah cok tesekkur ederim :)Hayırlısı ile pozitif sonuç görürsünüz inşallah
16 Şubat sabahına planladık canım eğer sürpriz yapmazsamelinda- canım belli oldu mu günün..
Hadi sağlıcakla gelsinler inşallah16 Şubat sabahına planladık canım eğer sürpriz yapmazsa38+6 oluyor..kilo da almış toparlamış şükür çok sevindim
Ben istemedim yoksa alacaktıHadi sağlıcakla gelsinler inşallah14 Şubat a anlamadınız yani
Biz iyiyiz benim kız 14 şubatta gelmek istedi
Yaa romantik kizBiz iyiyiz benim kız 14 şubatta gelmek istedison iki gündür çok şiddetlendi sancılarım sonra da suyum geldi
Yaaa bak erkenci kuşa.Biz iyiyiz benim kız 14 şubatta gelmek istedison iki gündür çok şiddetlendi sancılarım sonra da suyum geldi
Amin inşallah canımYaa romantik kizAllah anali babali büyütsün cnm normal doğum mu oldu nasılsınız
Amin inşallah canımYaaa bak erkenci kuşa.
Allah analı babalı büyütsün sağlıcakla büyüsün inşallah.
Allah kolaylık versin cnm,Amin inşallah canımÇok teşekkür ederim..Sezeryan oldu ama kendisi 14ünde gelmek istedi Dikiş ağrım çabuk toparlıyor şükür ama göğüs ağrım çok fena sütüm yeni iniyor onun derdine düştük şimdi minik doyuyor mu doymuyor mu zor işler
Amin inşallah canımbu kuş sürpriz yaptı bize
Ben de normal doğumdan sezaryana değiştirdim kordon tam cene altında çok steres ediyorum buna doktorum dedi bu stresle normal doğumu kolay yapacağını göremiyorum ya stresini at yada karar ver dedi.Amin inşallah canımÇok teşekkür ederim..Sezeryan oldu ama kendisi 14ünde gelmek istedi Dikiş ağrım çabuk toparlıyor şükür ama göğüs ağrım çok fena sütüm yeni iniyor onun derdine düştük şimdi minik doyuyor mu doymuyor mu zor işler
Amin inşallah canımbu kuş sürpriz yaptı bize
İyi yapmışsınız bence…Çok az kalmış senin de yaBen de normal doğumdan sezaryana değiştirdim kordon tam cene altında çok steres ediyorum buna doktorum dedi bu stresle normal doğumu kolay yapacağını göremiyorum ya stresini at yada karar ver dedi.
Eşimde benden çok stresli kararınızı sezaryana çevirdik. Senin kız gibi sürpriz yapmazsa nasipse 20 Şubat bizimki.
İyi mi kötümü doğumdan sonra göreceğiz inşallah. Ben normal doğumu epidural yaptım ona rağmen çok kötü acı sancı dikişlerim oldu. Bunda da inşallah toparlarım hemen.İyi yapmışsınız bence…Çok az kalmış senin de yaSağlıkla kavuşun sorunsuz mis gibi inşallah Güzel haberlerinizi bekliyorum
Merhaba canım nasılsın? Bebiş geldi mi?Merhabalar
Çok şükür iyiyim canım. Geldi geldi 17 Şubat yazdım ya buraya o gün mide bulantısı çektim durdum daha dayanamadım acile gittim. Meğer doğum mide bulantıları imiş.Merhaba canım nasılsın? Bebiş geldi mi?