- 25 Mart 2019
- 4.317
- 15.004
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #95.501
Benim normal doğum bende normalde yarın gidip rapor yazdıracaktım ama iyiyim diye 1 hafta daha uzatmayı düşünüyorum.Sezeryan canım daha belli değil ama 14 Şubat gibi diyordu bir sıkıntı olmazsa, yarın kontrolüm var konuşuruzsenin belli mi
Sağlıkla gelsin minnoşBenim normal doğum bende normalde yarın gidip rapor yazdıracaktım ama iyiyim diye 1 hafta daha uzatmayı düşünüyorum.
Amin hepimizin ki sağlıcakla gelsin.Sağlıkla gelsin minnoş
Ben de 37ye kadar çalışacaktım ama zorlanıyorum 36da ayrılacağım
Çok iyi şükür ikimiz de iyiyiz dün geldik eve bı sorun yok şükürYaaa doğuma girmişsin nasılsın oğlun nasıl
Çok şükürÇok iyi şükür ikimiz de iyiyiz dün geldik eve bı sorun yok şükür
Sana bişey diyimmi halasının kucagidnaydi minik hastanede de yanimizdaydi büyüğü ilk uyju sersemi gördü az sevdi eve gelimce de halasının kucağındaydi yanına yaklaşıp sarılmaya çalıştı yüzünü oksuyo öyle vuruyum cimcikleyim.bi çocuk değil zaten çok merhametli bı çocukÇok şükürnasıl abi karşılaması oldu benim en endişem o
Benim oğlumda öyle ama baba delisi en çok orda sanırım bizde zorlanacağız kreşte de bu aralar baya huysuzmuş yaş sendromu diolar ben ne kadar ona inanmasamdaSana bişey diyimmi halasının kucagidnaydi minik hastanede de yanimizdaydi büyüğü ilk uyju sersemi gördü az sevdi eve gelimce de halasının kucağındaydi yanına yaklaşıp sarılmaya çalıştı yüzünü oksuyo öyle vuruyum cimcikleyim.bi çocuk değil zaten çok merhametli bı çocuk
Benimki de yaş sendromunda 3 ayımız var iki yaşına ama eve geldik geleli bizimki daha fazla babacı oldu gelip gidip kucağına atliyoBenim oğlumda öyle ama baba delisi en çok orda sanırım bizde zorlanacağız kreşte de bu aralar baya huysuzmuş yaş sendromu diolar ben ne kadar ona inanmasamda
Benim oğlumda öyle ama baba delisi en çok orda sanırım bizde zorlanacağız kreşte de bu aralar baya huysuzmuş yaş sendromu diolar ben ne kadar ona inanmasamda
Kızlar benimki de inanılmaz anneci ben de en çok ondan korkuyorum herşeyi benimle yapmak istiyor babasının yüzüne bakmıyor, doğum sonrası ilk dönem herşeyi onunla yapmam mümkün değil mecburen babasıyla halasıyla yapacak kara kara onu düşünüyorum üzülür mü incinir mi eksik kalır mı diyeBenimki de yaş sendromunda 3 ayımız var iki yaşına ama eve geldik geleli bizimki daha fazla babacı oldu gelip gidip kucağına atliyo
Ayni şeyi yaşadım cnm ben, bensiz asla uyumazdi, sürekli anne anne peşimde dolaşırdı, son güne kadar kucağıma aldım 13 kilo olmasına rağmen, gece her uyandığında gittim yanına ki uyku düzeni çok yoktur oğlumun, doğum yaptığım gece napcak diye her gece düşünüp ağladım, ilk kez ayrı kalicak tık, abimlerde kaldılar babasıyla, sabaha karşı anne krizi tutmuş zor uyumusKızlar benimki de inanılmaz anneci ben de en çok ondan korkuyorum herşeyi benimle yapmak istiyor babasının yüzüne bakmıyor, doğum sonrası ilk dönem herşeyi onunla yapmam mümkün değil mecburen babasıyla halasıyla yapacak kara kara onu düşünüyorum üzülür mü incinir mi eksik kalır mı diye
Allah yardımcımız olsun. Her ikisine de sevgilerimi göstermeyi nasip etsin inşallahKızlar benimki de inanılmaz anneci ben de en çok ondan korkuyorum herşeyi benimle yapmak istiyor babasının yüzüne bakmıyor, doğum sonrası ilk dönem herşeyi onunla yapmam mümkün değil mecburen babasıyla halasıyla yapacak kara kara onu düşünüyorum üzülür mü incinir mi eksik kalır mı diye
Benim oğlum uyur herkesle çalıştığım için babaanne dede ile de durdu yan dairedeler uyumakta sıkıntı yaşamam gibi.Ayni şeyi yaşadım cnm ben, bensiz asla uyumazdi, sürekli anne anne peşimde dolaşırdı, son güne kadar kucağıma aldım 13 kilo olmasına rağmen, gece her uyandığında gittim yanına ki uyku düzeni çok yoktur oğlumun, doğum yaptığım gece napcak diye her gece düşünüp ağladım, ilk kez ayrı kalicak tık, abimlerde kaldılar babasıyla, sabaha karşı anne krizi tutmuş zor uyumusdoğum yapalı yarın 2 hafta olucak, babası uyutuyor artık, ilk günler çok ağladı ama alıştı mecburen..
Kalbim sızladıAyni şeyi yaşadım cnm ben, bensiz asla uyumazdi, sürekli anne anne peşimde dolaşırdı, son güne kadar kucağıma aldım 13 kilo olmasına rağmen, gece her uyandığında gittim yanına ki uyku düzeni çok yoktur oğlumun, doğum yaptığım gece napcak diye her gece düşünüp ağladım, ilk kez ayrı kalicak tık, abimlerde kaldılar babasıyla, sabaha karşı anne krizi tutmuş zor uyumusdoğum yapalı yarın 2 hafta olucak, babası uyutuyor artık, ilk günler çok ağladı ama alıştı mecburen..
İnşallah cnm yaşamazsınBenim oğlum uyur herkesle çalıştığım için babaanne dede ile de durdu yan dairedeler uyumakta sıkıntı yaşamam gibi.
Çok şükür kardeşini seviyor cnm çok, ilk günler uzak davrandı sanki bana karşı, emzirip bıraktım küçüğümu, onunla daha çok ilgilendim biraz düzeldi..şu sıra yine benle uyumak istiyor yanıma alıyorum uyuyor sarılıp.. İnsan üzülüyor bazen onlar da bebek dahaKalbim sızladıPeki davranışları nasıl şu an, sana karşı nasıl, hırçınlaşma oldu mu
Ah kıyamam kuzuya, ben de yanıma alır uyurum yeter ki kardeşi de uyusun oğlumun ilk ayları çok zor geçti kucağımdan gece gündüz hiç indiremedim eğer kardeşi de öyle olursa ben abisiyle nasıl uyurum nasıl ilgilenirimÇok şükür kardeşini seviyor cnm çok, ilk günler uzak davrandı sanki bana karşı, emzirip bıraktım küçüğümu, onunla daha çok ilgilendim biraz düzeldi..şu sıra yine benle uyumak istiyor yanıma alıyorum uyuyor sarılıp.. İnsan üzülüyor bazen onlar da bebek daha
Kötü düşünme cnm yanında annen falan olucak mi? Onların yardımı olur mutlakaAh kıyamam kuzuya, ben de yanıma alır uyurum yeter ki kardeşi de uyusun oğlumun ilk ayları çok zor geçti kucağımdan gece gündüz hiç indiremedim eğer kardeşi de öyle olursa ben abisiyle nasıl uyurum nasıl ilgilenirim
Fazla kalmaz canım kendine hayrı yok bana faydası olmaz, olsun gibi bir çabası da yok..gündüzleri arada kv uğrar ama gece yalnız olurum eşimleKötü düşünme cnm yanında annen falan olucak mi? Onların yardımı olur mutlaka
Emin ol bende hala onu düşünüyorum geçen oturup ziril ziril ağladım kendimden uzaklastiriyorum dikişimden kaynaklı sarılamiyirum kucaima alamıyorum babsi kucağına aliyo ben öyle sarılıyorum yada oturuyorum öyle alabiliyorum su an küçüğüm daha beş günlük ilgiye daha çok muhtaç ama sanki ikisine yetemicek korkum varKızlar benimki de inanılmaz anneci ben de en çok ondan korkuyorum herşeyi benimle yapmak istiyor babasının yüzüne bakmıyor, doğum sonrası ilk dönem herşeyi onunla yapmam mümkün değil mecburen babasıyla halasıyla yapacak kara kara onu düşünüyorum üzülür mü incinir mi eksik kalır mı diye