- 4 Mayıs 2020
- 1.701
- 2.952
- 25
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #95.221
Var gibi inşallah vardırGünaydın kızlarbu ay ovitrelle kullanarak aşılama oldum iğne gününü saymazsak ovitrellenin 11. Günü aşılamanin 10. Günü üstteki dünkü test alttaki bugun yeni yaptim ben kafayı yemediysem silinmesi gerekirken biraz koyulasma goruyorum Sızceee ?
İyiyim canım işten güçten pek giremiyorum yoğun çalışıyorum birde üzerine yüksek lisans yapıyorum. Kendimi unutmuş durumdayım. İnsta falan varsa ordan ekleyelim birbirimiziHoşgeldin kuzum nerelerdesin bakim sen.
Nasıl bebiş
Maşallah kuzuma ben bir taneyle zor baş ediyorum seni düşünemiyorum bileBüyüyorlar teyzesigerçekten zaman su . Daha dün cebelleşirken bugün 7 aylık oldular bile
Dimii oncesinde hep beraber saatlerce burdaydikSelam kizlar nasilsinizz eskiden dakika basi burdayken bebisler simdi elimize telefonu almamiza izin vermiyorlarOmur-un Hatunu LaRisaCca H halleycik
Darisi bekleyen herkesin basina insallah nasil gidiyor cnm hamilelik sicaklara denk geldin sende benim gibi ben cok zorlanmistimDimii oncesinde hep beraber saatlerce burdaydik
Cogumuz anne oldu bizlerde yoldayiz
Guzel gidiyor canim ama dedigin gibi sicaklar zorluyor simdidenn agustosu dusunemiyorumDarisi bekleyen herkesin basina insallah nasil gidiyor cnm hamilelik sicaklara denk geldin sende benim gibi ben cok zorlanmistim
Takipleşelim canım benim yaz bana özelden istek atayım sanaMaşallah kuzuma ben bir taneyle zor baş ediyorum seni düşünemiyorum bileAllah yardımcın olsun. İnsta falan varsa takipleşelim birbirimizi kaybetmeyelim
Ahh canımıniçi sormaSelam kizlar nasilsinizz eskiden dakika basi burdayken bebisler simdi elimize telefonu almamiza izin vermiyorlarOmur-un Hatunu LaRisaCca H halleycik
Canım sütlaççç iyiyim ben nasılsın
Maşallah onlara öp yerimeTakipleşelim canım benim yaz bana özelden istek atayım sana
Ahh canımıniçi sormaartık bir günü 24 saate sığdıramaz olduk
Canım sütlaççç iyiyim ben nasılsınbebişkolar büyüyorlar teyzesi. Sen neler yapıyorsun? Özledim
Bende istiyorum bana at takipTakipleşelim canım benim yaz bana özelden istek atayım sana
Ahh canımıniçi sormaartık bir günü 24 saate sığdıramaz olduk
Canım sütlaççç iyiyim ben nasılsınbebişkolar büyüyorlar teyzesi. Sen neler yapıyorsun? Özledim
Öperim teyzesiMaşallah onlara öp yerimebende bir yazayım dedim konuşamadık bayağıdır. İyiyim canım görüşmeyeli 1 kimyasal yaşadım 1 aşılama yaptım tutmadı sonra hamilr kaldım kendiliğinden bu da sağlıksız oldu beta artmadı da azalmadı da saçma sapan şeyler yaşıyorum
Yaz özelden bebeğimBende istiyorum bana at takip
Sağol canım inşallahÖperim teyzesiama kendiliğinden hamile kalmana çok sevindim . Bence yollar açılmış devamı yakın gibi duruyor
Yaz özelden bebeğim
Bende istiyorumÖperim teyzesiama kendiliğinden hamile kalmana çok sevindim . Bence yollar açılmış devamı yakın gibi duruyor
Yaz özelden bebeğim
Benim bebis 9 aylik oldu 9.ay bitiyor hatta emekleme calismalarinda gayet iyi sükür canim Allah sana kolaylik versin ne zaman senin doğumunGuzel gidiyor canim ama dedigin gibi sicaklar zorluyor simdidenn agustosu dusunemiyorum
Senin bebis.nasol.nekdrlok oldu
Eylul ortasina dogru bekleniyor kucuk bey erken gelmezseBenim bebis 9 aylik oldu 9.ay bitiyor hatta emekleme calismalarinda gayet iyi sükür canim Allah sana kolaylik versin ne zaman senin doğumun
Özelden yaz bebişim takipleşelimmmBende istiyorum
Yazıyorum mmmÖperim teyzesiama kendiliğinden hamile kalmana çok sevindim . Bence yollar açılmış devamı yakın gibi duruyor
Yaz özelden bebeğim
Harikaa benim kiz 3 eylulde doğdu. Dogumu nerede yapacaksinEylul ortasina dogru bekleniyor kucuk bey erken gelmezse