- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #95.241
Aktif hastanesinde canim insallahHarikaa benim kiz 3 eylulde doğdu. Dogumu nerede yapacaksin
Sen nerde yapmistin
Birde cocuk doktorun kim ,memnunmusun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aktif hastanesinde canim insallahHarikaa benim kiz 3 eylulde doğdu. Dogumu nerede yapacaksin
Kocaeli Medikal parkta yapmistim cocuk doktorumuzda orada memnunum canimAktif hastanesinde canim insallah
Sen nerde yapmistin
Birde cocuk doktorun kim ,memnunmusun
Yok canım ben telefon alıyorum buraya baktım hep kimse de olmayınca bende uygulaya girmeyi bıraktımSelam kizlar nasilsinizz eskiden dakika basi burdayken bebisler simdi elimize telefonu almamiza izin vermiyorlar Omur-un Hatunu @LaRisaCca H halleycik
Ohh ohhh maşallah çoğu gitti azı kaldıDimii oncesinde hep beraber saatlerce burdaydik
Cogumuz anne oldu bizlerde yoldayiz
HwusjdBende istiyorum bana at takip
Dişler ne durumdaBenim bebis 9 aylik oldu 9.ay bitiyor hatta emekleme calismalarinda gayet iyi sükür canim Allah sana kolaylik versin ne zaman senin doğumun
Sendeeeee,Hwusjd
4 tane var canim suanda ramazan bayraminda cikardi ilkini:) sizin disler ne durumdaDişler ne durumda
Bizde dişler 7 adet 8 geliyor.4 tane var canim suanda ramazan bayraminda cikardi ilkini:) sizin disler ne durumda
Ohh maşallahh bizde onlar yok henüz :)Bizde dişler 7 adet 8 geliyor.
Sürünmeler ilerledi ayakta dedek duruyor.
Cesareti geldi elleri bırakmaya da arada bırakıyor koşacak
Normal canım benimde oluyor arada Dr normal demiştiHerkese merhaba bişey sorcam da bana yardımcı olur musunuz sezeryandan sonra böyle birer cmlik falan et parçaları düşüyo üçüncü oldu bu normal mi
TeşekkürlerNormal canım benimde oluyor arada Dr normal demişti
Selamlarİyiyim canım bak bu aralar kocalarla iyi değerlendirme yapmamız gerekiyor senin pik tavan yaptı benim de kesin bikaç güne pik günü gelir
Merhabalarİyiyim canım bak bu aralar kocalarla iyi değerlendirme yapmamız gerekiyor senin pik tavan yaptı benim de kesin bikaç güne pik günü gelir
Merhabalar en son bu mesajı yazmışsınız size mesaj atacaktım ama kapalı sanırım.Elazığ Medical Park hastanesinden memnun kaldınız mı?Arkadaşım için soruyorum mesaj atabilir misinizCanım benim hiç gerilme Rabbime bol bol dua edelim sırf bu yüzden bir operasyon geçirdin hiçbir şey olmayacak Allahım esirgesin Cücüşlerin cinsiyeti belli olmuş larişimmm gözünüz Aydın şimdi kıyafet alışverişleri ve isim arayışları başlasın
Merhaba durumunuz nedir:)Papatyacım sen progesteron falan baktırdın mı? Doktor bana öyle bişi söylemedi. Ben kendim meraktan ovülasyon testi yaptım 5 gün boyunca. Ovitrelle kullanmadan önceki gün (ctesi) başladım. Teste göre LH seviyesi pik yaptı iğne yapılan gün ve takip eden 2 gün. Yani pazar-pzresi ve salı . Çarşamba günü ikinci çizgi silikleşti. Bu süreçte gün aşırı değerlendirdik.
Bat gelmeden ve hatta üstüne bikaç gün geçmeden test yapmak istemiyorum. Gerekirse 40 gün beklerim. Bıktım o tek çizgiyi görmekten
Merhaba.Merhaba arkadaşlar uzun zamandır burayı takip ediyorum fakat yazmaya bir türlü cesaret edememiştim. 2 seneye yakın evliyim ve evlendiğim günden beri hiç korunmadık ama hala çocuğumuz olmadı tedaviye basladım hsg çektirdim tüpler açık bir problem yok dedi doktorum 4 kere klomen kullandım hepsinde olumsuz sonuç aldım eşimin testinde de bi problem çıkmadı bu ay dinlenmeye karar vermiştik adet olunca ilk aşılamamızı deneyecegiz fakat hala olamadım 2 gün geçti ve test yaptım ovülasyon çok koyu çıktı ama gebelik çıkmadı sormak istediğim adet geçmesine ragmen ovulasyon nasıl bu kadar koyu çıkabilir ?