- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #95.201
Ocean Methyl Balance ve ocean balık yağı aldım inş fayda eder rabbim tedavimi ve ilaçlarımı vesile kılarOmepa q10 u duymuştum tüp bebek sürecinde rahime hatta tüm vücuda iyi geliyormuş
Hoşgeldin kuzum nerelerdesin bakim sen.Merhabaaaa ben geldimm kaç aydan beri girmiyordum herkes nasıl
Çok güzel haber inşallah gebelik haberini de alırızKızlar size bomba bi süprizim var aniden tüp bebek sürecine girdik 38 yumurta toplandı 32 olgundu 25 i ilk gün döllendi bayramda opu oldum . haziranda transfer inşallah sizce rahmi hazırlamak için bi vitamin kullanmalı mıyom
Nazlı Nazlı geldiler olsun o kadarBebiş yaramaz cnm ya sorma ne gece ne gündüz uykusu yok e huzursuz oluyor uyku ya dalarken, zor büyüyor biraz
Amin kuzum 38 yumurta toplandı 25 i döllendi 5. Güne 2 tane blast oldu 4aa ve 4ab çok üzüldüm ilk gün 25 ken nasıl iki tane kaldı diye ama kalanlarda iyi kalite dediÇok güzel haber inşallah gebelik haberini de alırız
Haziranda inş opu dan sonra adet olmam lazım olmadım yine
Olursun canım stres de uzatıyor süreci artık rahatla sona yaklaştın Allah ın izniyleHaziranda inş opu dan sonra adet olmam lazım olmadım yine
İnş canım C Capanin Gururu Teyom kuzum sen napıyon nsl snOlursun canım stres de uzatıyor süreci artık rahatla sona yaklaştın Allah ın izniyle
Bende kullandım baya hala da kullanıyorum doğumdan sonea da verdiğim vitamine devam et dedi doktorumOnu 4 yıldır kullanıyorum bacım :)
İçinde folik asitte olan olur şimdiki kullandıgımdada var kuzumBende kullandım baya hala da kullanıyorum doğumdan sonea da verdiğim vitamine devam et dedi doktorum
Neden utaniyosunuz ki Rabbim gönlünüze göre versin bende kız isterdim nasibimize erkek oldu istemekten çekinmeyin rabbim vermeyeceği şeyin duasını ettirmezArkadaslar merhaba.sizinle dertlesmek istiyorum.ilk kez boyle bir yere yazi yaziyorum.3.kez cocuk istiyorum ilk ikisinde asla planli olmayan gebeliklerdi 2 tane kizim var simdi oglum olur belki diye denemek istiyorum.insanlarin tepkisinden korkuyorum hic kimseye birsey soylemedim sadece esim ve ben biliyoruz.pco var bende ama diger ikisinde hic cocuk aramadim.bunda dr klomen ve ovitrelle verdi cumartesi sabah vurdurdum aksamina iliski baska bir gun denemeyecegim.cok stresliyim yasim 37 korkuyorum bazen keske hic denemeseydin diyorum.erkek cocuk istedigim icin utaniyorum
Canım ne yaptınİnş canım C Capanin Gururu Teyom kuzum sen napıyon nsl sn
İlk adetimi oldum kuzum şimdi 2. Adette transfer bi aksilik çıkmazsa kuzum . emriyo glue duydun mu öyle olcakmış transferCanım ne yaptın