- 25 Mart 2019
- 4.317
- 15.004
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #95.181
Yaaa Allah yardımcın olsun canım.Bebiş yaramaz cnm ya sorma ne gece ne gündüz uykusu yok e huzursuz oluyor uyku ya dalarken, zor büyüyor biraz
Huy değişir inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa Allah yardımcın olsun canım.Bebiş yaramaz cnm ya sorma ne gece ne gündüz uykusu yok e huzursuz oluyor uyku ya dalarken, zor büyüyor biraz
Çok şükür iyiyim canımSağlıkla gelsin canım benim
Bende öyle birşey olmadı kuzum
Ömüşüm iyiyiz sen nasılsın
Gelecek benim kızı istemeye geliyolar teyzesi ya nasılsın canım
İnsallah cnm daha da fena olmasın daYaaa Allah yardımcın olsun canım.
Huy değişir inşallah
Sinirleri de kesiyolarmis ondan his kaybı oluyomus abla dokundugun yeri hissediyomusun pekiSağlıkla gelsin canım benim
Bende öyle birşey olmadı kuzum
Ömüşüm iyiyiz sen nasılsın
Gelecek benim kızı istemeye geliyolar teyzesi ya nasılsın canım
Olmaz inşallahİnsallah cnm daha da fena olmasın da
Yapma derim bırak zamanakızlar bugün iğneden sonra 7. günüm dayanamıyorum test yapıcam ama size ne yapmalıyım :)
Sezaryenden sonra yapılması gereken masajlar var bir de fırçayla dokunmak falan gibi farklı materyallerle dikiş bölgesine dokunuyorlar. Instagramda videoları var c section falan diye aratırsan bulabilirsin belkiSezeryan doğum yapan varmı aranızda benim kesimin üstünden bı 2 3 parmak kadar kalınlıktaki yerde his kaybı var az üstünde de sinirlerim iyilesiyo galiba dokundugum yerde bı acı hissi gibi bişey var
Doğum kontrol ilaçları zararlı kuzum bence spiral taktır söylemeden hatta hormonlu spiral bile zararlı vücuda ekstra ostrojen basıyorKızlar..
Bir sorum var
Benim adam 2.ye talip ben istemiyorum kazaya kalmim die doğum kontrol hapı kullanmak istiyorum en etkilisi sizce hangisi
LaRisaCca seni seçtim bilgilendir beni
O kadar riske giremem boşar felan beni mazallahDoğum kontrol ilaçları zararlı kuzum bence spiral taktır söylemeden hatta hormonlu spiral bile zararlı vücuda ekstra ostrojen basıyor
Evet bebeğim taş gibiyim hamd olsunSinirleri de kesiyolarmis ondan his kaybı oluyomus abla dokundugun yeri hissediyomusun peki
Aşko her yolda hamile kalan arkadaşım oldu o yüzden en sağlamı kondomKızlar..
Bir sorum var
Benim adam 2.ye talip ben istemiyorum kazaya kalmim die doğum kontrol hapı kullanmak istiyorum en etkilisi sizce hangisi
Merhabaaaa ben geldimm kaç aydan beri girmiyordum herkes nasılKızlar..
Bir sorum var
Canımm biz iyiyiz sen nasılsınMerhabaaaa ben geldimm kaç aydan beri girmiyordum herkes nasıl
Bende iyiyim canım minnoş kızımda büyüyo 9,5 aylık oldu. Zaman çok hızlı geçiyor. Sizin minnoşlar nasılCanımm biz iyiyiz sen nasılsın
Büyüyorlar teyzesi gerçekten zaman su . Daha dün cebelleşirken bugün 7 aylık oldular bileBende iyiyim canım minnoş kızımda büyüyo 9,5 aylık oldu. Zaman çok hızlı geçiyor. Sizin minnoşlar nasıl
Folik asit oneriiyo doktorlar he rne şekilde gebe kalırsam kal yada düşünürsen bebek 3 ay öncesinden beriyolar hattaKızlar size bomba bi süprizim var aniden tüp bebek sürecine girdik 38 yumurta toplandı 32 olgundu 25 i ilk gün döllendi bayramda opu oldum . haziranda transfer inşallah sizce rahmi hazırlamak için bi vitamin kullanmalı mıyom
Onu 4 yıldır kullanıyorum bacım :)Folik asit oneriiyo doktorlar he rne şekilde gebe kalırsam kal yada düşünürsen bebek 3 ay öncesinden beriyolar hatta
Omepa q10 u duymuştum tüp bebek sürecinde rahime hatta tüm vücuda iyi geliyormuşKızlar size bomba bi süprizim var aniden tüp bebek sürecine girdik 38 yumurta toplandı 32 olgundu 25 i ilk gün döllendi bayramda opu oldum . haziranda transfer inşallah sizce rahmi hazırlamak için bi vitamin kullanmalı mıyom