• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çıkabilir de, ilacın etkisi de olabilir canım ya. sen 4 gün sonra tekrarla bakalım kanda testi. emin olmak lazm
Beklicem canım adete kadar beklerim haktan hayırlısı belim çok ağrıyo adet sancısı giriyo arada bilemiyor ki insan rabbim gönlümüzdekini hayırla versin

yaa adamlar hissediyolar biliyo musunuz :KK37: Benim kocişim de sen bu ay bir başkasın diyordu bana hiçbirşey yaptırmıyordu. Hamile olduğumdan şüphelenip benden uzak duruyordu :KK48:
Bnmkı buaydan cok umutluyum kesın dıyo 😀 bakalım gorcez dedım ıkı haftador bımde bebek patıgı var kımse almıyor varsa alcm onu gozume kestırdım 😃

Bu konuda sana önerim bebek yağı kuzum
Her dustan sonra komple johnsons baby nin yagiyla komple yaglaniyorum canim. Ben yillardir kullaniyorum. Ama kisin hem cilt kurulugu oluyor bende bide boyle sik sik suyla temas edince daha beter oluyor yag bile kar etmiyor. Yuzume ozel nemlendirici cildime bebe yagi kullaniyorum. Her kis benim icin vile bu valla 😔

Bnmkı buaydan cok umutluyum kesın dıyo 😀 bakalım gorcez dedım ıkı haftador bımde bebek patıgı var kımse almıyor varsa alcm onu gozume kestırdım 😃
Kız bacım hemencik de hayal kurmuşun. 4 ay boyunca bebeklerime hiçbirşey almadım biliyor musun ? Eğer diyorduk, Allah göstermesin bir şey olursa , bakıp bakıp üzülmeyelim diye.. Eğer hamileysen inşallah bence sen de bir süre alışveriş yapma kuzum

Adamcağızım şifremi çözmüştü kısa sürede. Birgün bana sen beni kullanıyorsun galiba demişti :)))
benimki de öyle diyor kendi de o kadar alıştı ki diyor ovulasyon testi yapsana bakalım ne çıkacak :halay:artık bitti diyorum çatladı diyorum o zaman neden hala hergün diyor :halay:inşallah bu ay olur da diğer ay yine klomen kullanmak istemiyorum :110:

Her dustan sonra komple johnsons baby nin yagiyla komple yaglaniyorum canim. Ben yillardir kullaniyorum. Ama kisin hem cilt kurulugu oluyor bende bide boyle sik sik suyla temas edince daha beter oluyor yag bile kar etmiyor. Yuzume ozel nemlendirici cildime bebe yagi kullaniyorum. Her kis benim icin vile bu valla 😔
Çok haklısın tatlım. Fito krem denemeni öneririm öyleyse cilt kuruluğu benim eşimde de çok. Ben ona bu kremi sürüyorum çok iyi geliyor. Eczanelerden alabilirsin

benimki de öyle diyor kendi de o kadar alıştı ki diyor ovulasyon testi yapsana bakalım ne çıkacak :halay:artık bitti diyorum çatladı diyorum o zaman neden hala hergün diyor :halay:inşallah bu ay olur da diğer ay yine klomen kullanmak istemiyorum :110:
Ah inşallah canımıniçi haydi belinize kuvvet o zaman hahahah :KK48:

ayyyy gülme krizine girmiştim yakalanma psikolojisiyle :))))
Valla ben de olsam gulerdim senin gibi. Esim normalde asilamadan sonra bana ilismezdi korkudan. Tutmasina engel olur diye. Ben gecen gun dedim benim icime hic dogmuyor bu seferde tutmadi diye. Ondan beridir yakayi alamadim elinden. Bileydim soylemezdim. Rahat uyku uyuyamiyorum 😂😂 sali gunu dananin kuyrugu kopacak 😉

Back