Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çnkü hamile kalamadığım için kendimi kötü hissediyorum suçlu hissediyorum, hamile kalabilsem diyecem ki en azndan kalabiliyorum ama olmuyır, bende tık yok
Ama inşallah hayırlısı olur
Bence böyle düşünme bende hiç hamile kalamadım 15 ay oldu.doktor kapısında beklemekten hamile görmekten elinde ultrason fotoğrafı ile çıkanlara hayal ile bakmaktan yoruldum ama hamile kalamam diye düşünmedim. Herkesin bir sınavı vardır bu hayatta şükredip beklemek ve dua etmek elimizden başka bir şey gelmez en yakın zaman da hepimiz güzel haberle alicaz inşallah

Bal0ncuk " Bilin ki, mallarınız ve çocuklarınız ancak bir fitnedir (imtihan vesilesidir; mal, makam ve evlat hatırına, Hakk'tan ve hayırdan ayrılmayanlar için) " denmiştir. Bazen Allah' a bırakmak gerekir, sınavımız bu demek ki bizim.

Canımsın ya❣

Bende iyiyim çok şükür cnm idare ediyorum

Mantar mı oldun sen acaba ?
Kasımtı falanda yok kı anlamadım takıp edıcem olmadı dr a goderım az once bıon dk bel kasık agrım oldu gecen ay ıgneden 11.gun adet olustum bugun 9.gun ıyıce de kabızım bu ıgne benı mafettı

ya şöyle, ben de PCOS olduğumu ilk öğrendiğimde (ki gençkız iken hep düzenli olurdum evlendikten sonra düzenim bozuldu) doktor tedavsine başlamadan evvel o ovulasyon cubuklarından almıştm. yapıyorum yapıyorum hala silik hep silik. sonra moralim bozulmştu. bi daha da yapmadım. zaten en doğrusunu doktor bilir. ne zaman çatlıcak vs bunları en iyisi doktorn söylemesi yumurtlamada sıkıntı yaşayanlar için söylüyrm. nrmal sğlıklı yumurtlayan kişiler için bu ovulasyn testleri daha ideal gibi. bu benim fikim tabi. zaten yumurta kaç mm olduğunu doktor söyleyebilir. yumurta tembelliği nedir? ortalama 30 günde bir adet olan bi insan için, siklusun tam ortası gibi yumurtlarsın. sen doktora gidiyor muydun? bence doktorla devam etmelisin eğer gitmiyorsan. bu tarz tahminlerle ilerlemek süreci uzatabilir belki.

Kasımtı falanda yok kı anlamadım takıp edıcem olmadı dr a goderım az once bıon dk bel kasık agrım oldu gecen ay ıgneden 11.gun adet olustum bugun 9.gun ıyıce de kabızım bu ıgne benı mafettı
kabızlık değil ama karnımda şişlik ve aşırı gaz vardı. kabızlık pek olmadı gibi.

İnşallah canım. Ben de 2 sene bekledm. Hem de yaşım 34.. Allahım İnşallah. 2020 hepimize güzelliklerle gelsin...

Hayırlısı olsun kızlar bir an önce kucağımıza alalım

Doktora gittim evet ama her ay gitmiyorum canm her ay çok zor olur benim için, çalışıyorum bide, doktorumda özelde maddi olarakta zor olur
Bende pko yok ama, acaba diyorum yumurta en az 19 mm oluyormudur

Kızlar bu ıgneden sonra kabız olan varmı ya mafoldum ıyıce bıde az once on dk bel kasık agrım oldu korkuyorum adet olmaktan
Bende de kabızlık olmamısdı canım hic bi belirtim yokdu sadece gögüslerim şişmişti bi de 14. Gün adet olcak gibi agrı cekmiştim

Yumurta yeteri büyğklüge gelince catlamaz diye biliyorum ben , catlamayınca da kiste dönüsür zaten adetin gecikir agrın olur

Kızlar bu ıgneden sonra kabız olan varmı ya mafoldum ıyıce bıde az once on dk bel kasık agrım oldu korkuyorum adet olmaktan
evet canım kabızlık yapar. Tabiki tüm yan etki ve belirtiler herkeste olacak diye birşey yok. Sende oluyorsa ve ya olmuyorsa bundan olumlu ya da olumsuz bir anlam çıkmaz

Bende de kabızlık olmamısdı canım hic bi belirtim yokdu sadece gögüslerim şişmişti bi de 14. Gün adet olcak gibi agrı cekmiştim
Goguslerın ne zaman sıstı ılk bebekten sıs kaldı benım damarlarda acık kaldı gogusten anlayamam bugun on dk adet agrısı gıbı agrı geldı hala ıgne etkısı var vucudumda

evet canım kabızlık yapar. Tabiki tüm yan etki ve belirtiler herkeste olacak diye birşey yok. Sende oluyorsa ve ya olmuyorsa bundan olumlu ya da olumsuz bir anlam çıkmaz
Aynen cnm hormon benı mafettı acıkcası buay olmadıysa dr u bırakıcam esım hamılesındır belkı dıye ılıskıde olmadı ılk dort gunden sonra dr devam edın demıstı kızdım esıme

Aynen cnm hormon benı mafettı acıkcası buay olmadıysa dr u bırakıcam esım hamılesındır belkı dıye ılıskıde olmadı ılk dort gunden sonra dr devam edın demıstı kızdım esıme
İlk dört günden sonra zaten artık yumurta çatlamış iş işten geçmiş oluyor ama tekrar yumurta atıyorsa vücudun onu bilemem sürpriz :) devam ederseniz tek faydası o olur. Ben eşlerin sadece o dönemlerde yoğunlaşmalarına da karşıyıım. Eşler temas halinde olsunlar arkadaş

laricim tabi normal döngüne döndün ya hep temasta olalım dimi aslında çok doğru da insan o dönemden sonra yorgunluk hissediyor biz pazardan beri 4 gündür maşallah değerlendirdik artık gün aşırıya dönüyoruz ama haftaya ne olur halimiz bilmiyorum bir de ikimiz de çalışınca yorgunluktan insanın hali kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…