• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk dört günden sonra zaten artık yumurta çatlamış iş işten geçmiş oluyor ama tekrar yumurta atıyorsa vücudun onu bilemem sürpriz :) devam ederseniz tek faydası o olur. Ben eşlerin sadece o dönemlerde yoğunlaşmalarına da karşıyıım. Eşler temas halinde olsunlar arkadaş :KK60::KK4::KK8::KK37:
Valla cnm 16,5 10 mm ıkı yumurta vardo dogal bırı catlatma ıgnesı sevıyesındeydı dıgerı de dr o kuculur ıse yaramaz dedı ama bılmem valla 48 saat sonra kesın catladıgını dusunuyorum oldu o aralar ama sımdı adamda bıtane bebek kaybı olunca ya varsa sana bısey olutsa dıyo drda adete kdr ıkı uc gunde devam dıyo valla bapcamı sasırdım

laricim tabi normal döngüne döndün ya hep temasta olalım dimi :halay: :halay: aslında çok doğru da insan o dönemden sonra yorgunluk hissediyor :dua: biz pazardan beri 4 gündür maşallah değerlendirdik artık gün aşırıya dönüyoruz ama haftaya ne olur halimiz bilmiyorum bir de ikimiz de çalışınca yorgunluktan insanın hali kalmıyor :KK49:
Ahahah kesinlikle öyle :KK48: Ben kış geldi mi çok üşürüm. Onun için de bir gün var bir gün yok duş alırım. Bir de sabahları uyanamam o yüzden duş öncesine denk getiriyorum ki ha bire duşa girmeyeyim :))))

Valla cnm 16,5 10 mm ıkı yumurta vardo dogal bırı catlatma ıgnesı sevıyesındeydı dıgerı de dr o kuculur ıse yaramaz dedı ama bılmem valla 48 saat sonra kesın catladıgını dusunuyorum oldu o aralar ama sımdı adamda bıtane bebek kaybı olunca ya varsa sana bısey olutsa dıyo drda adete kdr ıkı uc gunde devam dıyo valla bapcamı sasırdım
Bundan birşey olmaz ki kuzucum. Benim o kadar riskli gebeliğim vardı üstelik kanamalı.. yani anlatmama gerek yok zaten biliyorsunuz. Biz son 2 ay temasta değildik korkumuzdan ama doktorlarımız "gençler rahatınıza bakın sıkıntı yok " diyordu. Tabi biz yine de temas kurmadık

Bundan birşey olmaz ki kuzucum. Benim o kadar riskli gebeliğim vardı üstelik kanamalı.. yani anlatmama gerek yok zaten biliyorsunuz. Biz son 2 ay temasta değildik korkumuzdan ama doktorlarımız "gençler rahatınıza bakın sıkıntı yok " diyordu. Tabi biz yine de temas kurmadık
Benımdr kanamaıydı 12 18 hafta cnm sonra ıse gıttm rahımmagzı yetmezlıgı bıde ustune pıhtılasma ılıskı 9 ay zaten yasak allah buyuk be cnm bızımde olur evlatlarımız umudumuzu kaybetmeyelım

Benımdr kanamaıydı 12 18 hafta cnm sonra ıse gıttm rahımmagzı yetmezlıgı bıde ustune pıhtılasma ılıskı 9 ay zaten yasak allah buyuk be cnm bızımde olur evlatlarımız umudumuzu kaybetmeyelım
Olacak tabi. Rabbim ol derse ne olmaz ki :KK19:

Hayırlısı olsun kızlar bir an önce kucağımıza alalım :KK43:

Doktora gittim evet ama her ay gitmiyorum canm :KK43: her ay çok zor olur benim için, çalışıyorum bide, doktorumda özelde maddi olarakta zor olur
Bende pko yok ama, acaba diyorum yumurta en az 19 mm oluyormudur :KK43:
benim doktorum sabah 7 gibi başlıyodu muayeneye. ben o şekilde gittim kendisine. zaten toplasan gebe kalmadan evvel 2-3 kere gitmişimdir o ay içinde. istanbul bahçelievler civarında oturuyor isen, sana önerebilirim. Seni anlıyorum. karar verdiysen ve çok istiyor isen, bulunduğun yerde, ilde, bazen hergün aynı kişi nöbetçi kaldığı hastaneler oluyor. bir araştır derim.

Kızlar bu ıgneden sonra kabız olan varmı ya mafoldum ıyıce bıde az once on dk bel kasık agrım oldu korkuyorum adet olmaktan
Bende de kabizlik yapiyor ama ben gun kurusu kayisiyla bunu hafifletiyorum canim. Her aksam 3 tane yiyorum kayisidan. Tavsiye ediyorum

Ahahah kesinlikle öyle :KK48: Ben kış geldi mi çok üşürüm. Onun için de bir gün var bir gün yok duş alırım. Bir de sabahları uyanamam o yüzden duş öncesine denk getiriyorum ki ha bire duşa girmeyeyim :))))
aynı ben :KK14::halay:

Back