• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim de ilki dusuk oldu sagliksizdi ilerlemedi bende korkdum hep insan butun gebelikleeri oyle olcak saniyo anliyorum, bu gebeligimde bebegin kalbini duyana kadar hamileyim demedim sevinemedim sonrasin da hep kalbi durdu mu acaba diye doktora gittim ama cok sukur 3 ayi bitirdik , korkunu anliyorum ama herseyin bi tedavisi var gorumcemin de rahim agzi cok inceydi tedavi gordu kalinlastirdilar kan icinde igneler var sen simdi bunlari dusunme strese sokma kendini sabirla sonucunu bekle insallah hamile kaldiginda doktorlar bu sorunlarin onlemini alirlar
Evet ben de öyleydim hala korkularm var. ama çok da aklıma getirmemeye çalışıyorum olumsuz şeyleri. derler ya olumsuzu düşünme olumsuzu çekersin filan. Allah herkese sabır ve güç versin.

Kızlar 12. Günüm test yaptım hayali çizgi bile yok, negatif :KK43:
erken yapmışsın canım ama.. iğneden sonra 14.günden sonra filan kanda bakmalısın direk. geç döllenme de olabilir. ahh ahhh dilimde tüy bittiiiii :( 1 hafta daha bekle. bu sürede eğer adet olmazsan bi kan ver canım bence

erken yapmışsın canım ama.. iğneden sonra 14.günden sonra filan kanda bakmalısın direk. geç döllenme de olabilir. ahh ahhh dilimde tüy bittiiiii :KK43: 1 hafta daha bekle. bu sürede eğer adet olmazsan bi kan ver canım bence
Biliyorum cnm ama doktor yapabilirsin dedi bide 6 gündür ilişki yaşamıyorum geç döllenme olabileceğini sanmıyorım, ilacın etkisi bile gitmiş, regl olcam anlaşılan, belirtilerimde var :( of of bekliyecem pazartesiye kadar bakalım regl olcakmıyım,
Bu arada cnm sana birşey sormak istiyorum, bir insan yumurta tembelliği varmı ykmu nasıl anlaşılır, mesela ben evde ovulasyon testiyle pik yakalıyorum ertesi gün çatlıyor ama kaç mm olduğunu bilemeyiz, yumurta yeterli büyüklüğe gelmeden çatlarmı

Kızlar derse yoğunlaştığım için pek takılamıyorum bu aralar. Okuyorum da pek yazamıyorum. Hepinizi seviyorum
Kuzum biz de seni seviyoruz Allah zihin açıklığı versin :KK200:
Hb canım ama korkuyorum yine negatif gormekten çünkü belirtilerim adet gibi
Canım korkma, hayırlısıysa zamanıysa olsun değilse daha üzücü oluyor. Bak ben 4 aylık ikizlerimi kaybetteim 2 hafta önce o yüzden Allahtan hayırlısı ise gelmesini dilemek lazım
Aman tanrısııımmm beklemek çok zormuş yaaa valla elimden telefon düşmüyo sürekli kadınlar kulübündeyim hastayı cihaza bağlıyorum alıyorum elime telefonu yarın kanda baktırcam artık yoksa kalpten gitcem varsa da yoksa bitsin bu çile 😁😁
Canım benim :KK19:heyecanını anlıyorum ama acaba 2 gün daha mı beklesen ?hayal kırıklığı yaşamandan korkuyorum.
Slmlar kızlar Bayadir uğrayamadim nasılsınz 😉🤗
Heyy selam beybi biz iyiyiz sen nasılsın ? :KK49:
Bakalım kuzum :süslü:
Kızlar 12. Günüm test yaptım hayali çizgi bile yok, negatif :KK43:
Belki henüz görnmüyordur canım 2 gün sonra tekrar yapsan daha kesin bir sonuç alırsın :KK19:
Kızlar 10. Günüm 7.6 çıkmış yükselir mi sizce yoksa iğnenin etkisi mi
Canım belki de iğne etkisiyle HCG yüksekken düşüşe geçmiştir. Bu yükseliyor olmasından daha yüksek bir ihtimal iğne etkisi 11. gün itibariyle geçmiş oluyor ve HCG tekrar yükseliyor :KK200: İnşallah hamilesindir ve uğurlu topiğimizin yeni annesi olursun hadi bakalım :KK5:

Biliyorum cnm ama doktor yapabilirsin dedi bide 6 gündür ilişki yaşamıyorum geç döllenme olabileceğini sanmıyorım, ilacın etkisi bile gitmiş, regl olcam anlaşılan, belirtilerimde var :KK43: of of bekliyecem pazartesiye kadar bakalım regl olcakmıyım,
Bu arada cnm sana birşey sormak istiyorum, bir insan yumurta tembelliği varmı ykmu nasıl anlaşılır, mesela ben evde ovulasyon testiyle pik yakalıyorum ertesi gün çatlıyor ama kaç mm olduğunu bilemeyiz, yumurta yeterli büyüklüğe gelmeden çatlarmı
Canım benimm sen neden bu kadar umutsuzsun ? Ben bile böyle yapmıyorum:KK23: Geciktikçe güzelleşiyordur bunu unutma. hayırlısını dile :KK5:

Canım benimm sen neden bu kadar umutsuzsun ? Ben bile böyle yapmıyorum:KK23: Geciktikçe güzelleşiyordur bunu unutma. hayırlısını dile :KK5:
Çnkü hamile kalamadığım için kendimi kötü hissediyorum suçlu hissediyorum, hamile kalabilsem diyecem ki en azndan kalabiliyorum ama olmuyır, bende tık yok
Ama inşallah hayırlısı olur :(

Kuzum biz de seni seviyoruz Allah zihin açıklığı versin :KK200:

Canım korkma, hayırlısıysa zamanıysa olsun değilse daha üzücü oluyor. Bak ben 4 aylık ikizlerimi kaybetteim 2 hafta önce o yüzden Allahtan hayırlısı ise gelmesini dilemek lazım

Canım benim :KK19:heyecanını anlıyorum ama acaba 2 gün daha mı beklesen ?hayal kırıklığı yaşamandan korkuyorum.

Heyy selam beybi biz iyiyiz sen nasılsın ? :KK49:

Bakalım kuzum :süslü:

Belki henüz görnmüyordur canım 2 gün sonra tekrar yapsan daha kesin bir sonuç alırsın :KK19:

Canım belki de iğne etkisiyle HCG yüksekken düşüşe geçmiştir. Bu yükseliyor olmasından daha yüksek bir ihtimal iğne etkisi 11. gün itibariyle geçmiş oluyor ve HCG tekrar yükseliyor :KK200: İnşallah hamilesindir ve uğurlu topiğimizin yeni annesi olursun hadi bakalım :KK5:
İnşallah kuzum inşşşaalllaahhh rabbim kimseyi evlat diye aratmasın adetimin geçmesini beklicem artık

Çnkü hamile kalamadığım için kendimi kötü hissediyorum suçlu hissediyorum, hamile kalabilsem diyecem ki en azndan kalabiliyorum ama olmuyır, bende tık yok
Ama inşallah hayırlısı olur :KK43:
Canım hamile kalamıyor değilsin. Lütfen bunu kendinde bir eksiklik olarak görme. Neler hissettiğini çok iyi anlıyorum. Polikliniklerin önünde karnı burnunda kadınlar mutlu mesut gezerken hamile kalma savaşımda yaşadığım ezikliği sana anlatamam .. Çok haklısın . Ama şunu unutma hepimiz bir gün muhakkak anne olacağız bebişlerimize kavuşacağız sadece ne zaman olacağını bilmiyoruz. Buna ben de dahilim. Stres içinde olmak da hamile kalmayı engelliyor bunu sakın unutma seni seviyoruz :KK19:

Canım hamile kalamıyor değilsin. Lütfen bunu kendinde bir eksiklik olarak görme. Neler hissettiğini çok iyi anlıyorum. Polikliniklerin önünde karnı burnunda kadınlar mutlu mesut gezerken hamile kalma savaşımda yaşadığım ezikliği sana anlatamam .. Çok haklısın . Ama şunu unutma hepimiz bir gün muhakkak anne olacağız bebişlerimize kavuşacağız sadece ne zaman olacağını bilmiyoruz. Buna ben de dahilim. Stres içinde olmak da hamile kalmayı engelliyor bunu sakın unutma seni seviyoruz :KK19:
Haklısın canım, bizde seni seviyoruz
İyiki varsın, inşallah bir an önce bebişlerimizi kucağımıza alırız

Sabah 3 kez idrara çıktım çünkü yapmayacaktım test canım ama az önce ona step adlı testi yaptım bembeyazdı 2 3 dakika sonra C çizgisi belirdi ama t çizgisi hiç cikmadi
İlk idrar çok da önemli değil. Ben testimi akşam yapmıştım :) Canım 5 dk bekleme süresi var testlerin ayrıca zamanın gelmediyse bir kaç gün sonra tekrarlarsın hemen umutsuz olma

Back