Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim de ilki dusuk oldu sagliksizdi ilerlemedi bende korkdum hep insan butun gebelikleeri oyle olcak saniyo anliyorum, bu gebeligimde bebegin kalbini duyana kadar hamileyim demedim sevinemedim sonrasin da hep kalbi durdu mu acaba diye doktora gittim ama cok sukur 3 ayi bitirdik , korkunu anliyorum ama herseyin bi tedavisi var gorumcemin de rahim agzi cok inceydi tedavi gordu kalinlastirdilar kan icinde igneler var sen simdi bunlari dusunme strese sokma kendini sabirla sonucunu bekle insallah hamile kaldiginda doktorlar bu sorunlarin onlemini alirlar

Coraspının sımdıden kullanıyorum zaten cnm evet ıgneler var rahımmagzı ıcınde dıkıs var benım kasılmalarımda oluyodu sertlesme falan cok rahat olmam getek zaten aılemın yanına gıdıcem nasıp olurda gamıle kalıp kalp atısını duyunca gerısı aşşaha kalmıs belkı ıcerde olusuyodur yaramaz bebekım umut etmek ıstıyorum

Zaten kotu ne okuduysam korktuysam basıma geldı gebelıkte stres cok onemlı kasılma yapıyor kızlar bılgınız olsun kımseyle kavga etmeyın zıhnınızı bosaltın
Benim isim cok stresli bende sorumluluk sahibi bir insanim o yuzden cok geriliyorum en ufak seyde

Dogum kont ılacı falan kullandınmı cnm kıstten olabılır kullanmadıysan

Dogum kont ılacı falan kullandınmı cnm kıstten olabılır kullanmadıysan
Yok canım ilaç kullanmak istemedim doktor adetle atılır dediği için. İyi mi kötü mü yaptım bilmiyorum adet olunca belli Olcak

En azından çatlatma iğnesinden sonra gün sayıyorsun canım benimki daha vahim
Haklsn zor benımde ıkı ay once kocaman kıstım olmustu ıkı ay gecmemıstı gıcık sey beklemedıgın anda olabılırsın ama adetını engellıyor olabılır bıran once ol atılsın da kurtul cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…