- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #9.381
Evet ben de öyleydim hala korkularm var. ama çok da aklıma getirmemeye çalışıyorum olumsuz şeyleri. derler ya olumsuzu düşünme olumsuzu çekersin filan. Allah herkese sabır ve güç versin.benim de ilki dusuk oldu sagliksizdi ilerlemedi bende korkdum hep insan butun gebelikleeri oyle olcak saniyo anliyorum, bu gebeligimde bebegin kalbini duyana kadar hamileyim demedim sevinemedim sonrasin da hep kalbi durdu mu acaba diye doktora gittim ama cok sukur 3 ayi bitirdik , korkunu anliyorum ama herseyin bi tedavisi var gorumcemin de rahim agzi cok inceydi tedavi gordu kalinlastirdilar kan icinde igneler var sen simdi bunlari dusunme strese sokma kendini sabirla sonucunu bekle insallah hamile kaldiginda doktorlar bu sorunlarin onlemini alirlar
erken yapmışsın canım ama.. iğneden sonra 14.günden sonra filan kanda bakmalısın direk. geç döllenme de olabilir. ahh ahhh dilimde tüy bittiiiiiKızlar 12. Günüm test yaptım hayali çizgi bile yok, negatif
Biliyorum cnm ama doktor yapabilirsin dedi bide 6 gündür ilişki yaşamıyorum geç döllenme olabileceğini sanmıyorım, ilacın etkisi bile gitmiş, regl olcam anlaşılan, belirtilerimde varerken yapmışsın canım ama.. iğneden sonra 14.günden sonra filan kanda bakmalısın direk. geç döllenme de olabilir. ahh ahhh dilimde tüy bittiiiii1 hafta daha bekle. bu sürede eğer adet olmazsan bi kan ver canım bence
Valla suan programda 5 haftalık hamıleyımsana belki bi CEEEEEE yapar bikaç haftaya :)
Kuzum biz de seni seviyoruz Allah zihin açıklığı versinKızlar derse yoğunlaştığım için pek takılamıyorum bu aralar. Okuyorum da pek yazamıyorum. Hepinizi seviyorum
Canım korkma, hayırlısıysa zamanıysa olsun değilse daha üzücü oluyor. Bak ben 4 aylık ikizlerimi kaybetteim 2 hafta önce o yüzden Allahtan hayırlısı ise gelmesini dilemek lazımHb canım ama korkuyorum yine negatif gormekten çünkü belirtilerim adet gibi
Canım benimAman tanrısııımmm beklemek çok zormuş yaaa valla elimden telefon düşmüyo sürekli kadınlar kulübündeyim hastayı cihaza bağlıyorum alıyorum elime telefonu yarın kanda baktırcam artık yoksa kalpten gitcem varsa da yoksa bitsin bu çile
Heyy selam beybi biz iyiyiz sen nasılsın ?Slmlar kızlar Bayadir uğrayamadim nasılsınz❣
Bakalım kuzumkizlar rica etsem bdv deki konuma bir goz atarmisinizLaRisaCca dlkkydlntpl @damlacik88 @bi prenses annesi @Fly3646 @rengarenk44 @RabiaGunes
Belki henüz görnmüyordur canım 2 gün sonra tekrar yapsan daha kesin bir sonuç alırsınKızlar 12. Günüm test yaptım hayali çizgi bile yok, negatif
Canım belki de iğne etkisiyle HCG yüksekken düşüşe geçmiştir. Bu yükseliyor olmasından daha yüksek bir ihtimal iğne etkisi 11. gün itibariyle geçmiş oluyor ve HCG tekrar yükseliyorKızlar 10. Günüm 7.6 çıkmış yükselir mi sizce yoksa iğnenin etkisi mi
Canım benimm sen neden bu kadar umutsuzsun ? Ben bile böyle yapmıyorumBiliyorum cnm ama doktor yapabilirsin dedi bide 6 gündür ilişki yaşamıyorum geç döllenme olabileceğini sanmıyorım, ilacın etkisi bile gitmiş, regl olcam anlaşılan, belirtilerimde varof of bekliyecem pazartesiye kadar bakalım regl olcakmıyım,
Bu arada cnm sana birşey sormak istiyorum, bir insan yumurta tembelliği varmı ykmu nasıl anlaşılır, mesela ben evde ovulasyon testiyle pik yakalıyorum ertesi gün çatlıyor ama kaç mm olduğunu bilemeyiz, yumurta yeterli büyüklüğe gelmeden çatlarmı
Canım rengi nasıl ? Kokusu nasıl ? Pütürlü bir şey mi ?Merhaba kızlar ıgnenın 9.gununden herkese dun aksam ıkı kere sulu ve krem gıbı akıntı geldı enfeksıyon degıldır dımı ya
Çnkü hamile kalamadığım için kendimi kötü hissediyorum suçlu hissediyorum, hamile kalabilsem diyecem ki en azndan kalabiliyorum ama olmuyır, bende tık yokCanım benimm sen neden bu kadar umutsuzsun ? Ben bile böyle yapmıyorumGeciktikçe güzelleşiyordur bunu unutma. hayırlısını dile
İnşallah kuzum inşşşaalllaahhh rabbim kimseyi evlat diye aratmasın adetimin geçmesini beklicem artıkKuzum biz de seni seviyoruz Allah zihin açıklığı versin
Canım korkma, hayırlısıysa zamanıysa olsun değilse daha üzücü oluyor. Bak ben 4 aylık ikizlerimi kaybetteim 2 hafta önce o yüzden Allahtan hayırlısı ise gelmesini dilemek lazım
Canım benimheyecanını anlıyorum ama acaba 2 gün daha mı beklesen ?hayal kırıklığı yaşamandan korkuyorum.
Heyy selam beybi biz iyiyiz sen nasılsın ?
Bakalım kuzum
Belki henüz görnmüyordur canım 2 gün sonra tekrar yapsan daha kesin bir sonuç alırsın
Canım belki de iğne etkisiyle HCG yüksekken düşüşe geçmiştir. Bu yükseliyor olmasından daha yüksek bir ihtimal iğne etkisi 11. gün itibariyle geçmiş oluyor ve HCG tekrar yükseliyorİnşallah hamilesindir ve uğurlu topiğimizin yeni annesi olursun hadi bakalım
Sulu bırazcıkta beyza bnzer kokusunu duymadm cnm valla bılmıyorum. KıCanım rengi nasıl ? Kokusu nasıl ? Pütürlü bir şey mi ?
Canım hamile kalamıyor değilsin. Lütfen bunu kendinde bir eksiklik olarak görme. Neler hissettiğini çok iyi anlıyorum. Polikliniklerin önünde karnı burnunda kadınlar mutlu mesut gezerken hamile kalma savaşımda yaşadığım ezikliği sana anlatamam .. Çok haklısın . Ama şunu unutma hepimiz bir gün muhakkak anne olacağız bebişlerimize kavuşacağız sadece ne zaman olacağını bilmiyoruz. Buna ben de dahilim. Stres içinde olmak da hamile kalmayı engelliyor bunu sakın unutma seni seviyoruzÇnkü hamile kalamadığım için kendimi kötü hissediyorum suçlu hissediyorum, hamile kalabilsem diyecem ki en azndan kalabiliyorum ama olmuyır, bende tık yok
Ama inşallah hayırlısı olur
Mantar mı oldun sen acaba ?Sulu bırazcıkta beyza bnzer kokusunu duymadm cnm valla bılmıyorum. Kı
Haklısın canım, bizde seni seviyoruzCanım hamile kalamıyor değilsin. Lütfen bunu kendinde bir eksiklik olarak görme. Neler hissettiğini çok iyi anlıyorum. Polikliniklerin önünde karnı burnunda kadınlar mutlu mesut gezerken hamile kalma savaşımda yaşadığım ezikliği sana anlatamam .. Çok haklısın . Ama şunu unutma hepimiz bir gün muhakkak anne olacağız bebişlerimize kavuşacağız sadece ne zaman olacağını bilmiyoruz. Buna ben de dahilim. Stres içinde olmak da hamile kalmayı engelliyor bunu sakın unutma seni seviyoruz
İlk idrar çok da önemli değil. Ben testimi akşam yapmıştım :) Canım 5 dk bekleme süresi var testlerin ayrıca zamanın gelmediyse bir kaç gün sonra tekrarlarsın hemen umutsuz olmaSabah 3 kez idrara çıktım çünkü yapmayacaktım test canım ama az önce ona step adlı testi yaptım bembeyazdı 2 3 dakika sonra C çizgisi belirdi ama t çizgisi hiç cikmadi
Bugün 14.günüm kuzumİlk idrar çok da önemli değil. Ben testimi akşam yapmıştım :) Canım 5 dk bekleme süresi var testlerin ayrıca zamanın gelmediyse bir kaç gün sonra tekrarlarsın hemen umutsuz olma
Hadi bakalım güzel haberlerinizi bekliyoruzİnşallah kuzum inşşşaalllaahhh rabbim kimseyi evlat diye aratmasın adetimin geçmesini beklicem artık
Canım öyleyse sanırım negatifBugün 14.günüm kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?