- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #9.341
Aslında korkuyotum hamılelıkten aynı seylerı yasarsam dıye sonra cok ıstıyorum dıyorum allahım evlat sahıbı olamıcaksam hıcc verme en dogrusunu o bılır ıns bızde sızın bebıslere yetısırızİnşallah canımmm. Güzel haberler ver bizlere inş
Hiç korkma gebe kalırsan haber bile izleme seni strese sokacak her şeyden uzak dur rabbim er ya da geç verecek buna inanAslında korkuyotum hamılelıkten aynı seylerı yasarsam dıye sonra cok ıstıyorum dıyorum allahım evlat sahıbı olamıcaksam hıcc verme en dogrusunu o bılır ıns bızde sızın bebıslere yetısırız
ben de korkuyodm. ilki düşük oldugu için. ama korkulcak bişe yok. tam aksine ümitliydim. hep pozitif düşündüm. lütfen sen de öyl yap. şuanki tek korkum iyi bir ebeveyn olamamak. hayatın her aşamasında korku var. bunun sadece yersiz bir korku olduğunu kabul etmek ve dua etmek gerek herşeyin hayırlısı olması içinAslında korkuyotum hamılelıkten aynı seylerı yasarsam dıye sonra cok ıstıyorum dıyorum allahım evlat sahıbı olamıcaksam hıcc verme en dogrusunu o bılır ıns bızde sızın bebıslere yetısırız
Olmadığından o kadar eminimki canım kendi gözümle görüp arada acaba mı dememek için yaptırıyorum
Allah razı olsun canımhayırlsı olsun hakkınızda inş ezan vakti dualarımız seninle
Canım benim sağol Allah razı olsun yanlış hesap 13.günündeymişim çat. Ignesinin. Bakalım bekliyorum sabırla. Bu arada hep şunu tekrarliyorum: Allahın izniyle hamileyim Alllahin izniyle hamileyim diye olumlu dusunuyorumMerhaba. Ovitrelle den sonra 14.günün ise istersen bi test yap. artık ilaç etkisi geçmiştir. yaptırabiliyosan kan ver. gebelik testleri yanıltıcı olabilir. varken yok, yokken var gösterebilir. İnş hamilesindr canım. Dualarımız seninle
Evet işte böyle. olcak tabi neden olmasın? Rabbim yüzünüzü tez vakitte güldürsünCanım benim sağol Allah razı olsun yanlış hesap 13.günündeymişim çat. Ignesinin. Bakalım bekliyorum sabırla. Bu arada hep şunu tekrarliyorum: Allahın izniyle hamileyim Alllahin izniyle hamileyim diye olumlu dusunuyorum
Âminn âmin âmin hepimizin insallahhhEvet işte böyle. olcak tabi neden olmasın? Rabbim yüzünüzü tez vakitte güldürsün
Zaten kotu ne okuduysam korktuysam basıma geldı gebelıkte stres cok onemlı kasılma yapıyor kızlar bılgınız olsun kımseyle kavga etmeyın zıhnınızı bosaltınHiç korkma gebe kalırsan haber bile izleme seni strese sokacak her şeyden uzak dur rabbim er ya da geç verecek buna inan
24. 26.haftaya kdr sıkıntı rahım agzı yetmezlıgı ve kan pıhtılasmam var dıyorum kı allah buyuk buay 28.gun catlatma ıgnesı olabıldıgıme gore neden guzel seyler benı bulmasın dıyorım hıc allahtan umudumu kesmedım ıncır yedım ınanıyorum buyucek buyumesede bıdahakı aya dedım dua ettm hep ve buyudu ıns döllenmıstır buna cok ıhtıyacımız var hakkımızda hayırlısıben de korkuyodm. ilki düşük oldugu için. ama korkulcak bişe yok. tam aksine ümitliydim. hep pozitif düşündüm. lütfen sen de öyl yap. şuanki tek korkum iyi bir ebeveyn olamamak. hayatın her aşamasında korku var. bunun sadece yersiz bir korku olduğunu kabul etmek ve dua etmek gerek herşeyin hayırlısı olması için
Canim bende disimi sabah fircalalamiyorum malesef , suan bile kuru kuru ekmek yiyorum ne zaman normal yemek yiycem merakla bekliyorumben de yani yiyorum kuru şeyler, besleyici bişey yediğim yok. sabahları mesela diş fırçalayamıyorum. ay şimdi bile aklıma geldikçe öğüresim geliyo. bazen hiç olmadk şeylere midem bulanıyo öğürüyorum. ilk zamanlarımda bulantım vardı ama öğürmüyodum. bu da yeni çıktı. öğürüyorum ama kusmuyorum. hele ki o vitamin hapını içerken.. aman allahım. hem kokuyo ilaç hem de serçe parmağım kadar nerdeyse. zar zor öğüre öğüre içiyorm. çayı seviyodm eskiden de. çay biraz bastırıyo iyi geliyo. kahve çok seviyodum. kahveyi aramaz oldum. su çok içiyorum. gece kalkıyorm içim cayır cayır yanıyo. nrmalden fazla su içiyorm. bu iyi bişey tabiki. toplamda 2 kiloya yakın kilo aldm 13.haftamdaym. inş çok almam. iş yerindekilere hala sölemedm. her zaman birzck göbeğim oldgu için sanıyorm biraz da bol giyince belli olmuyo. ocak ayı itibari ile hamile pantolonuna geçiş yaparm diye düşünüyrm. çok sıkı pantolon da rahatszlk veriyor. akşamları ve sabahları işe giderken ve işten dönerken çok yorgn oluyorm. öğlenleri daha iyice gibiyim. bende durumlar böyle şimdilik kızlar
Herşeyin bi çözümü, tedavisi var, Hiç ümitsiz olma. Allah ol derse olur.. Herşey çok güzel olacak24. 26.haftaya kdr sıkıntı rahım agzı yetmezlıgı ve kan pıhtılasmam var dıyorum kı allah buyuk buay 28.gun catlatma ıgnesı olabıldıgıme gore neden guzel seyler benı bulmasın dıyorım hıc allahtan umudumu kesmedım ıncır yedım ınanıyorum buyucek buyumesede bıdahakı aya dedım dua ettm hep ve buyudu ıns döllenmıstır buna cok ıhtıyacımız var hakkımızda hayırlısı
Canim bende disimi sabah fircalalamiyorum malesef , suan bile kuru kuru ekmek yiyorum ne zaman normal yemek yiycem merakla bekliyorumEsim azar azar kuru erik kuru kayisi cig findik cig badem almis vitamin aliyim diye bende yiyemem saniyodum agzimin icinde surekli aci bi tat oluyo benim bastirmak icin surekli yedim zaten azdi bitti , su icmen cok guzel ben cok fazla icemiyorum hic bi zaman cok su icen biri olamadim malesef , ben 6 kilo verdim ama karnim ve kasik bolgem sis bende ocak da alcam hamile pantolonu , Cok zor gunler geciyorum ama yine de sonunda mutluluk var Rabbim hepinize nasip etsin arkadaslar ❤Sabirla devam edin tedavilerinize ben 5 yil gitmedigim doktor birakmadim Tek bi tedaviyle olumsuzluga dusmeyin sakin ❤
aHerşeyin bi çözümü, tedavisi var, Hiç ümitsiz olma. Allah ol derse olur.. Herşey çok güzel olacak
Nerden bakcaz cnm goremedımkizlar rica etsem bdv deki konuma bir goz atarmisinizLaRisaCca dlkkydlntpl Dream1988 Fit mutlu anne Fly3646 rengarenk44 RabiaGunes
Nerden bakcaz cnm goremedım
senin varlığın bi mucizeymiş gördüğün gibi :) neden senin de bi mucizen olmasın????Haklısın allah ol derse olur bende 9 sene olmamısım aıleme olmaz sızın cocugunuz demısler
a
Evet cnm aynen ben aılemın mucızesıyım benım ılk mucızem cennette oglum annesını beklıyorum ıkıncısıde ıns suan ıcımdedır ıgnenın 8.gunu ama 2.gun catladı bence 6.gun dıyorum belkıde rahme atılıyor umut etmek ıstıyorum umut olmazsa yasama sebebım kalmaz oglum olursa da adı umut olcaksenin varlığın bi mucizeymiş gördüğün gibi :) neden senin de bi mucizen olmasın????
şuan içerde kimbilir inşallah neler oluyodur nelerrrEvet cnm aynen ben aılemın mucızesıyım benım ılk mucızem cennette oglum annesını beklıyorum ıkıncısıde ıns suan ıcımdedır ıgnenın 8.gunu ama 2.gun catladı bence 6.gun dıyorum belkıde rahme atılıyor umut etmek ıstıyorum umut olmazsa yasama sebebım kalmaz oglum olursa da adı umut olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?