- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
Canım bu süreçler erkekler için daha zordur. Toplum baskısı ile eğer hastanede görülürler de biri çocuk tedavisi için orda olduklarını anlarsa kısır diye çıkar adları diye korkuyorlar. Erkeklik denen o saçma kavramı yenemiyorlar. Anlayış göstermeye çalış. Bence kendisine hislerini dile getir. Bu süreçte seni daha çok yanımda istiyorum, yalnız kaldığımı hissediyorum gibi birşeyler söylePazartesi günü oldum canım. Lafta kendi de istiyor da tamamen yalnız kaldım bu süreçte. İlaçlarımı kendim aldım, aşılama günü harici bütün kontrollere tek gittim. Kavgacı ya da kötü bir değil ama bu süreçte hep tek kaldım.
yaaaaa hamişsin sennn hayırlı olsun bebeğimmmEki Görüntüle 2308792 Kızlar bu günde test yaptımçatlatma iğnesi 13 gün 3 gündür böyle gittikcede koyulaşıyor sanki artık iğne etkisi kalmış olamaz herhalde
Çok söyledim de hiç etki etmedi canım. Artık çabalamayacam gerçekten. Toplum baskısını dibine kadar ben yaşıyorum. Herkes saçma sapan tedavi yöntemlerini bana öneriyor. Adama kimsenin bir şey dediği yok. Üstüne bir de grip oldum. Adam kendi keyfindeCanım bu süreçler erkekler için daha zordur. Toplum baskısı ile eğer hastanede görülürler de biri çocuk tedavisi için orda olduklarını anlarsa kısır diye çıkar adları diye korkuyorlar. Erkeklik denen o saçma kavramı yenemiyorlar. Anlayış göstermeye çalış. Bence kendisine hislerini dile getir. Bu süreçte seni daha çok yanımda istiyorum, yalnız kaldığımı hissediyorum gibi birşeyler söyle
Evliliğinizin üzerinden ne kadar geçti ? Yani ne kadar süredir evlisiniz ve eşniz ile yaşlarınız nedirÇok söyledim de hiç etki etmedi canım. Artık çabalamayacam gerçekten. Toplum baskısını dibine kadar ben yaşıyorum. Herkes saçma sapan tedavi yöntemlerini bana öneriyor. Adama kimsenin bir şey dediği yok. Üstüne bir de grip oldum. Adam kendi keyfinde
Yaa gerçekten miyaaaaa hamişsin sennn hayırlı olsun bebeğimmm
evet kesinlikleeeYaa gerçekten mi
5 yıl nerdeyse. ben 34 o 40 yaşında.Evliliğinizin üzerinden ne kadar geçti ? Yani ne kadar süredir evlisiniz ve eşniz ile yaşlarınız nedir
Eki Görüntüle 2308792 Kızlar bu günde test yaptımçatlatma iğnesi 13 gün 3 gündür böyle gittikcede koyulaşıyor sanki artık iğne etkisi kalmış olamaz herhalde
Anladım. Dilerim bu ay hamileliğiniz gerçekleşir canım. Şunun için sordum çok taze evlilik ise biraz daha sürecin yani evliliğin oturmasını beklemek sonradan bir hata yapmışsınız gibi düşünmemeniz açısından doğru olabilir miydi acaba diye..5 yıl nerdeyse. ben 34 o 40 yaşında.
Söylemedi malesef igneye gerek yok ilk ay kendılıgınden çatlasın dediCanım doktor söylemedimi detaylı kaç yumurtan var kaç cm felan iğne olduysan çatlar moralını yüksek tut
Ben göremedim galiba ya saolun cok baktım ama hiç bir şey yok gibiCanım içi boş görünen karanlık yuvarlak varta o yumurta büyük gelişmiş görünüyor
Benımde Pazartesi günü hormon testi günüm var yumurtlarım olmuş mu diye bakılacak nasipseMerhaba kızlarbenimde Cuma günü yumurta kontrolüm var. İğne için büyüklüklerine bakılacak. 3 aşılamam negatif oldu. Umarım bu sefer tutar ve bu konu şans getirir bana.
Bence hamılesın cnm bılmıyorum tecrubem yok ama 13 gunde bukadar koyu ıgne etkısı kalmaz benceEki Görüntüle 2308792 Kızlar bu günde test yaptımçatlatma iğnesi 13 gün 3 gündür böyle gittikcede koyulaşıyor sanki artık iğne etkisi kalmış olamaz herhalde
Benımde cuma korkuyorum cok yumurtalar gelısmedıyse dıye ıns hayırlı haberler alalımBenımde Pazartesi günü hormon testi günüm var yumurtlarım olmuş mu diye bakılacak nasipse
İnşallh bende de aynı sorun vae gelişmiyor yumurtalarım ve hormon testinde belli olur dedi doktor klomen kullandım birde bu ayBenımde cuma korkuyorum cok yumurtalar gelısmedıyse dıye ıns hayırlı haberler alalım
Kacıncı gununuz benım 11 bugun dr a gıdene kadaar ovulasyonla bakayım dedım hanı yok daha hoc koyulasma normalde benımde 18 20 gunumde koyulasıyorİnşallh bende de aynı sorun vae gelişmiyor yumurtalarım ve hormon testinde belli olur dedi doktor klomen kullandım birde bu ay
canım dilerim Allah tan hamiş olBenımde Pazartesi günü hormon testi günüm var yumurtlarım olmuş mu diye bakılacak nasipse
İnşallah vardır ve sağlıklı bir gebeliktir. Kan değerime baktırmaya korkuyorum sanki 0 çıkcak gibi geliyoBence hamılesın cnm bılmıyorum tecrubem yok ama 13 gunde bukadar koyu ıgne etkısı kalmaz bence
Var canım olmasa doktor kendisi çatlasın demez rahat olBen göremedim galiba ya saolun cok baktım ama hiç bir şey yok gibi