Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Evet bunu bende duydum yapabileni ayakta alkisliyorm

Kizlar doktor bana klomen verdi 10 gun kullan gel igne yapcaz dedi igne orda varmi yoksa gidip kendimizmi alcaz anlamdm ben bugun ilaci kullanmam gerekiuo ama karaciger rahatszligi olan kullanmasn yazio recetede neyapmalym bilmeyrm kafam cok karisik

Kizlar doktor bana klomen verdi 10 gun kullan gel igne yapcaz dedi igne orda varmi yoksa gidip kendimizmi alcaz anlamdm ben bugun ilaci kullanmam gerekiuo ama karaciger rahatszligi olan kullanmasn yazio recetede neyapmalym bilmeyrm kafam cok karisik
Kontrole gidince ultrosonla bakıp buyuduyse öle iğne verir ecznaden alıp vurduruyorsun. Eğer bir rahatsızlığınız varsa bunu doktora söyleyin belki ilacı değiştirir

Amin canim yarın haber veririm ben muhakka teşekkür ederim ilgin için

ilacın bitince gittiğinde doktor sana iğneyi reçete şeklinde yazar. ya da hastaneden temin etttirir. yumurtanın buyukluğu istenen seviyeye gelnce yapılr iğne. once doktorn kontl etmesi lazm. zaten iğne de buzdolabında filan saklanıyor. saklama koşulu zor. o nednle şmdi almıcaksın. doktorn sölicek uygun gördüğü gün gelnce. gidip alıcaksn

Cok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…