Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tüm mahalleninkini öderim yeterki olsun gelecek ay aynı stresi çekemem
Valla ben haftaya bugün sonucu öğrenecem, kendi psikolojimden çok herifin psikolojisini dişünüyorum, ben tutmadığın eminim, onu alıştırmaya çalışıyorum ama yanaşmıyor hep olumluya alıştırıyor kendini

Bizimki de sürekli hamile misin sen şimdi diyo diyorum ki haayııırrr sadece iğne vurdurdum bu sefer tamam işte yumurta gelişmiş spermi de gönderdik oldu o zaman haayyyyııırrrr öyle hemen oldu diyemeyiz allahım çıldırtıyor beni arabayı yavaş kullanıyo falan

Aynen aynen anlatıyorum defalarca vurulan var, bizim ilk, aşılama yapan var ama yok dinlemiyor

Aynen aynen anlatıyorum defalarca vurulan var, bizim ilk, aşılama yapan var ama yok dinlemiyor
İnsanlar senelece deniyorlar sakin ol diyorum tutmayınca da benden duyduklarını bana satıyo aşkım üzülme insanlar senelerce deniyo diyo bir kısır döngünün içine giriyoruz allah sonumuzu hayır etsin

Kacıncı gunun bugun valla ben yapıyorumama yabı oyle agır kaldırmadan benım cok erken daha 8 10 gun gecermı

Ya sprem çok nazlı ya da yumurta cok nazlı birbirlerini begenmiyorlar

Yeni canlı sperm hücreleri üretiliyo galiba benim kasık ağrım yok rahim içinde kasılmalar var vajinadan progestan alıyorum belki ondan oluyorduk
2 ay ben de progestanı vajinal kullandım. Bende kasılma yapmadı rahimde belki sende yapmıştır. İnşallah bu ay bebişin seninledir

2 ay ben de progestanı vajinal kullandım. Bende kasılma yapmadı rahimde belki sende yapmıştır. İnşallah bu ay bebişin seninledir❤
İnşalllaahhhh yaaa çok umudum yok ama bu ay olmadı diğer ay olur 1-2 gün ağlar zırlarım sonra toparlar devam ederim

Kızlar benım kucuk kucuk adet gıbı agtım var sanırım benım adet gectıgı ıcın artık 31.gunum
Bende de o ağrılar oldu bugün ilaçlardan mı yoksa gebelik mi oluyo anlamadım ay beklemek çok zor be daha 5. Günüm

Bende de o ağrılar oldu bugün ilaçlardan mı yoksa gebelik mi oluyo anlamadım ay beklemek çok zor be daha 5. Günüm
Ilactanda olabılırt benım bıde adet zamanım belkı de ondan cnm valla hakkımızda hayırlısı 12.gun test yaparız hasta olmazsak

Spermin yumustaya ulasmasi 1 gum surmuyor canim o yanlis bilgi galiba. Cunku doktor bile asilamadan sonra maksimum 15 dk yatiriyor. Sonra normal hayatina devam et diyor
Canım yalnız aşılamada zaten spermler ulaşması gereken yere bırakılıyor omyüzden kısa süre yatman yeterli ama ilişkiden sonra 1 saat kalkmamak gerekiyormuş. Yalnız bebişin geleceği varsa naparsan yap geliyor (kadercilik de var serde )

Kizlar doktor bana klomen verdi 10 gun kullan gel igne yapcaz dedi igne orda varmi yoksa gidip kendimizmi alcaz anlamdm ben bugun ilaci kullanmam gerekiuo ama karaciger rahatszligi olan kullanmasn yazio recetede neyapmalym bilmeyrm kafam cok karisik
Canım karaciğer rahatsızlığın varsa muhakkak doktorunla paylaş. İğne , çatlatma iğnesi. Doktorun sana hangi iğneyi alacağını söyleyecek orda yok sen alacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…