- 29 Temmuz 2018
- 2.314
- 3.985
- 83
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #8.981
Ay stresten ölcez valla başka şeyler düşün kafanı dağıt 3 gün kalmış şunun şurasındaKızlar iğne günümü sayarsak 7. Günüm, şuan test yapsam pozitif çıkar iğne etkisiyle, o pozitifi hiç görmedim ya, yapıp egomu tatmin edesim var
Doktorum bana 14. Gün yap, daha erkeni seni yanıltır dedi haftaya cumaya kdar yapmayacamAy stresten ölcez valla başka şeyler düşün kafanı dağıt 3 gün kalmış şunun şurasında
Sen nezaman oldun ıgneyı cnm dımı benımkı de ıyı ıns turar ya ben ıgneden bıgece once ve ıkı gece degerlendırdım 51 saat gectı ıgnedenYumurtaların mm’leri çok güzel hemşireyim ben de hep günaşırı ilişki derdik hastalara deneye deneye öğreneceğiz artık dediği zamanları değerlendirdik hep beklemedeyiz
Cumaya kadar oyala kendini güzel haberler ver bize de umut ol inşallahDoktorum bana 14. Gün yap, daha erkeni seni yanıltır dedi haftaya cumaya kdar yapmayacam
Ayın 17sinde iğne oldum ayın 16sı, 17,18,19 ü değerlendirdim canım iğneden önceyi doktor önermeden değerlendirdim spermin yumurtalara ulaşması 1 günü buluyormuş ondan değerlendirdimSen nezaman oldun ıgneyı cnm dımı benımkı de ıyı ıns turar ya ben ıgneden bıgece once ve ıkı gece degerlendırdım 51 saat gectı ıgneden
Herkese merhaba!Bu ay da regl oldum artık önümde ya aşılama ya tüp bebek var.Açıkçası direkt tüp bebek yaptırmayı istiyorum.Hem zaman kaybetmek hem de aşılama ile yıpranmak istemiyorum ama pek tabii doktorumun da yönlendirmesini dikkate alacağım.Ocak ayında gideceğim doktora biraz ara vermek istedim.Bu arada da bal,arı sütü,polen karşımı ve female multiple kullanmaya başladım.Eşime de kırmızı ginseng,arı sütü ve propolis olan bir bitkisel karışıma başladık.Deneyip faydasını gören oldu mu?Aslında o kadar faydalı ki sadece bebek için düşünmemek lazım ama işte ona da yararsa şahane olur :)
Canım enfeksiyon, kist olabilir. Doktorum hsg den sonra bana antibiyotik vermişti. Senin doktorun da önermişse ilacını muhakkak alıp kullan ama muhakkak doktoruna görünüp yeşile dönen akıntı için muayene olmalısın çünkü yeşil enfeksiyon demek.Kizlar Selam bu ay hsg cekilmistim ilk 2 gün koyu kirmizi pihtili falandi reglim 3cu gün kahverengi siyah oldu bu gün 4cu gün haki tonlarda gibi acaba neden
Ben iyiyim çok şükür. Kanamalarım da kesildi. Pazartesi işime dönüyorum. Plates kafamı dağıtmamı sağlıyor. Yoluna girmeye başladı herşey çok şükürHaklısın canım, sen nasıl oldun
Selam canımHerkese merhaba!Bu ay da regl oldum artık önümde ya aşılama ya tüp bebek var.Açıkçası direkt tüp bebek yaptırmayı istiyorum.Hem zaman kaybetmek hem de aşılama ile yıpranmak istemiyorum ama pek tabii doktorumun da yönlendirmesini dikkate alacağım.Ocak ayında gideceğim doktora biraz ara vermek istedim.Bu arada da bal,arı sütü,polen karşımı ve female multiple kullanmaya başladım.Eşime de kırmızı ginseng,arı sütü ve propolis olan bir bitkisel karışıma başladık.Deneyip faydasını gören oldu mu?Aslında o kadar faydalı ki sadece bebek için düşünmemek lazım ama işte ona da yararsa şahane olur :)
Canım yeterli sperm sayısı varsa hergün ilişki problem yaratmaz. Ama eğer aşılama yapılacaksa aşılamadan önceki 3 gün perhiz yapılması gerekirKızlar benim 3 yumurtam gelişmiş 14, 20, 22 mm iğneyi vurdurdum benim doktor her gün ilişki dedi çatlamak üzere olduğu için sperm kalitesini düşürmez mi bu durum
Evet canım. Yumurta rahimde 1 gün boyunca yakışıklı prensini beklemeye devam ediyor o yüzden çatlamadan bir gün önce ve çatladığı günü takiben 3 gün ilişkide bulunulması önemliYumurta çatladıktan sonra ilişki işe yarar mı ki bir de bu büyüklük normal mi sizin yumurtalar nasıldı
Kızlar benim 3 yumurtam gelişmiş 14, 20, 22 mm iğneyi vurdurdum benim doktor her gün ilişki dedi çatlamak üzere olduğu için sperm kalitesini düşürmez mi bu durum
Bunu hepimiz yaptık vaktiyleKızlar iğne günümü sayarsak 7. Günüm, şuan test yapsam pozitif çıkar iğne etkisiyle, o pozitifi hiç görmedim ya, yapıp egomu tatmin edesim var
Canım yapılan son araştırmalara göre “ilişkiden hemen sonra ilişki şansı düşürür” teorisinin yanlış olduğu görüldü. Aksine ilişkiden bir süre sonra 2. Yi denemenin sperm hareket ve hızını arttırdığı ispatlandıİnternette çocuk isteyenler ilişkiden 3 saat sonra tekrar deneyebilirler yazıyordu hatta bi doktorun yazısıydı bu ay böyle oldu bakalım tutacak mı
hergun derken 2 gun ust uste yaptiktan sonra 1 gun ara verip tkrr iliski olabilir ztn 3-4 gun sonraki iliskiler artik keyfi biraz (benim doktor cilasi diyordu)
O sperme gore degısmıyomu cnm bır gun surmez sanmam sancım var benımde 3.gunum sol kasıkta soldaydı yumurtaAyın 17sinde iğne oldum ayın 16sı, 17,18,19 ü değerlendirdim canım iğneden önceyi doktor önermeden değerlendirdim spermin yumurtalara ulaşması 1 günü buluyormuş ondan değerlendirdim
İğnenin etkisinden dolayı bu ağrıların hepsi normal. bence kendini dinleyerek daha çok stres hormonunu baskiliyorsun akışına bırakKızlar yumurtalar soldaydı sol kasıgımda sancı agrı var ya yumurta catladıysa sıvısındanmı
Normal koşullarda öyle diye ona göre davrandım canım kaç mm di yumurtanO sperme gore degısmıyomu cnm bır gun surmez sanmam sancım var benımde 3.gunum sol kasıkta soldaydı yumurta
Yeni canlı sperm hücreleri üretiliyo galiba benim kasık ağrım yok rahim içinde kasılmalar var vajinadan progestan alıyorum belki ondan oluyordukCanım yapılan son araştırmalara göre “ilişkiden hemen sonra ilişki şansı düşürür” teorisinin yanlış olduğu görüldü. Aksine ilişkiden bir süre sonra 2. Yi denemenin sperm hareket ve hızını arttırdığı ispatlandı
Zaten yarın prof dr a goturucem bir de. Bi de şey kafami karıştırdı bu varikoselde allah korusun düşük riski falan çok oluyor diyorlar hepsini yarın doktora sorucam bakalım ne diyecek bende bilmiyorum. Ama senin de dediğin gibi eşi varikosel olup hamile kalan çok gördüm. Ileri seviye demesi bizi üzdü işte:/canım aklını karıştırmak istemem. ancak tedaviye başlayacağım aydan önce eşimi zorla ürologa gönderdm. kendi gittiğim hastanenin ürologuydu. eşime varikoselsin ameliyt olman lazm dedi. snra devlette tanıdıkları bi doktora gitti. adam çok kızmış böyle teşhis nsl koyar diye. varikosel var ama çok hafif yani engel olcak gibi asla değil demişti devletteki doktor. hatta eşime, senin bu sonuçlarnı elde etmek için aylrca uğraşıyoruz biz filan demişlerdi. ve ben hamile kaldım çok sukur.
o nedenle özeldeki doktorlara bu anlamda çk güvnmiyrm. lütfen bir kaç doktora daha gidin. çünkü o amelyttan snra 6 ay hamile kalmaman gerekiyor. kendini toplama süreci minimum 6 ay. lütfen başka bi doktora daha görünün. emin olmadan asla amelyt olmasın.
16,17,18,19’u ilişki oldu 17sinde iğnemi vurdurdum doktor yumurtalar çatlamak üzere olduğu için değerlendirin dedi ara verelim dediğimde önemli günler olsa iyi olur dedihergun derken 2 gun ust uste yaptiktan sonra 1 gun ara verip tkrr iliski olabilir ztn 3-4 gun sonraki iliskiler artik keyfi biraz (benim doktor cilasi diyordu)
18,5 19,5 tu bırgun sonra oldum ıgne en cok 20 21 olmusturNormal koşullarda öyle diye ona göre davrandım canım kaç mm di yumurtan
Yok kuzum stres yapmıyorum olan oldu zatenİğnenin etkisinden dolayı bu ağrıların hepsi normal. bence kendini dinleyerek daha çok stres hormonunu baskiliyorsun akışına bırak ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?