Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtaların mm’leri çok güzel hemşireyim ben de hep günaşırı ilişki derdik hastalara deneye deneye öğreneceğiz artık dediği zamanları değerlendirdik hep beklemedeyiz
Sen nezaman oldun ıgneyı cnm dımı benımkı de ıyı ıns turar ya ben ıgneden bıgece once ve ıkı gece degerlendırdım 51 saat gectı ıgneden

Sen nezaman oldun ıgneyı cnm dımı benımkı de ıyı ıns turar ya ben ıgneden bıgece once ve ıkı gece degerlendırdım 51 saat gectı ıgneden
Ayın 17sinde iğne oldum ayın 16sı, 17,18,19 ü değerlendirdim canım iğneden önceyi doktor önermeden değerlendirdim spermin yumurtalara ulaşması 1 günü buluyormuş ondan değerlendirdim

valla ben kari koca dopinglemistim bunlarla kendimizi:) yani bence sorun yoksa bile faydali ben oyle inaniyoruM. Ari sutu bal polen efsane bisey ztn annem bize kucukken her sabah bir kasik yedirirdi hastaliklara karsida inanilmaz bisey. Ari sutunun tup bebek tedavisinde de olasiligi ciddi anlamda kanitlanmis. Zaten vucut ne kdr saglikliysa o kdr iyi yumurta o kdr iyi sperm

Kizlar Selam bu ay hsg cekilmistim ilk 2 gün koyu kirmizi pihtili falandi reglim 3cu gün kahverengi siyah oldu bu gün 4cu gün haki tonlarda gibi acaba neden
Canım enfeksiyon, kist olabilir. Doktorum hsg den sonra bana antibiyotik vermişti. Senin doktorun da önermişse ilacını muhakkak alıp kullan ama muhakkak doktoruna görünüp yeşile dönen akıntı için muayene olmalısın çünkü yeşil enfeksiyon demek.
Haklısın canım, sen nasıl oldun
Ben iyiyim çok şükür. Kanamalarım da kesildi. Pazartesi işime dönüyorum. Plates kafamı dağıtmamı sağlıyor. Yoluna girmeye başladı herşey çok şükür
Selam canım bu dediklerini denemedim ama eşim ve ben hergün impryl tablet içiyorduk günde 1 tane. 2 ay boyunca içtik tüm vitamin depolarımız doldu ve aşılamayı böyle yaptık. İlk denemede de tutmuştu. Benimki sebepsiz infertiliteydi bu sebeple aşılama denedik. Eğer senin ve eşinin de bir probleminiz yoksa aşılamayla başlamanız iyi olmaz mı?
Kızlar benim 3 yumurtam gelişmiş 14, 20, 22 mm iğneyi vurdurdum benim doktor her gün ilişki dedi çatlamak üzere olduğu için sperm kalitesini düşürmez mi bu durum
Canım yeterli sperm sayısı varsa hergün ilişki problem yaratmaz. Ama eğer aşılama yapılacaksa aşılamadan önceki 3 gün perhiz yapılması gerekir Bol şans
Yumurta çatladıktan sonra ilişki işe yarar mı ki bir de bu büyüklük normal mi sizin yumurtalar nasıldı
Evet canım. Yumurta rahimde 1 gün boyunca yakışıklı prensini beklemeye devam ediyor o yüzden çatlamadan bir gün önce ve çatladığı günü takiben 3 gün ilişkide bulunulması önemli

Kızlar benim 3 yumurtam gelişmiş 14, 20, 22 mm iğneyi vurdurdum benim doktor her gün ilişki dedi çatlamak üzere olduğu için sperm kalitesini düşürmez mi bu durum

hergun derken 2 gun ust uste yaptiktan sonra 1 gun ara verip tkrr iliski olabilir ztn 3-4 gun sonraki iliskiler artik keyfi biraz (benim doktor cilasi diyordu )

İnternette çocuk isteyenler ilişkiden 3 saat sonra tekrar deneyebilirler yazıyordu hatta bi doktorun yazısıydı bu ay böyle oldu bakalım tutacak mı
Canım yapılan son araştırmalara göre “ilişkiden hemen sonra ilişki şansı düşürür” teorisinin yanlış olduğu görüldü. Aksine ilişkiden bir süre sonra 2. Yi denemenin sperm hareket ve hızını arttırdığı ispatlandı

Ayın 17sinde iğne oldum ayın 16sı, 17,18,19 ü değerlendirdim canım iğneden önceyi doktor önermeden değerlendirdim spermin yumurtalara ulaşması 1 günü buluyormuş ondan değerlendirdim
O sperme gore degısmıyomu cnm bır gun surmez sanmam sancım var benımde 3.gunum sol kasıkta soldaydı yumurta

Kızlar yumurtalar soldaydı sol kasıgımda sancı agrı var ya yumurta catladıysa sıvısındanmı
İğnenin etkisinden dolayı bu ağrıların hepsi normal. bence kendini dinleyerek daha çok stres hormonunu baskiliyorsun akışına bırak

Yeni canlı sperm hücreleri üretiliyo galiba benim kasık ağrım yok rahim içinde kasılmalar var vajinadan progestan alıyorum belki ondan oluyorduk

Zaten yarın prof dr a goturucem bir de. Bi de şey kafami karıştırdı bu varikoselde allah korusun düşük riski falan çok oluyor diyorlar hepsini yarın doktora sorucam bakalım ne diyecek bende bilmiyorum. Ama senin de dediğin gibi eşi varikosel olup hamile kalan çok gördüm. Ileri seviye demesi bizi üzdü işte:/

hergun derken 2 gun ust uste yaptiktan sonra 1 gun ara verip tkrr iliski olabilir ztn 3-4 gun sonraki iliskiler artik keyfi biraz (benim doktor cilasi diyordu )
16,17,18,19’u ilişki oldu 17sinde iğnemi vurdurdum doktor yumurtalar çatlamak üzere olduğu için değerlendirin dedi ara verelim dediğimde önemli günler olsa iyi olur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…