Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normalde hamile değilken göğüslerim kasıklarım ağrırdı şimdi çatlatma iğnesini vuruldum 3 gelişmiş yumurtam var ama ağrım hiç yok neden acaba
Benım gecen ay 2.3.7.10 gununde oldu hıc olmayanda var bunye meselesı bugun 1 saat oldu gectı cnm oyuzden korkma sende bendensın acaba catladımıyı dusunuyoruz

Benım gecen ay 2.3.7.10 gununde oldu hıc olmayanda var bunye meselesı bugun 1 saat oldu gectı cnm oyuzden korkma sende bendensın acaba catladımıyı dusunuyoruz
E çatlatma iğnesini vurdu çatlamıştır heralde 120 tl para verdim çatlamadıysa gebertirim valla 😂😂 normalde kasıklarım ağrır göğüslerim şişer ağrır gebe olmam bu sefer o kadar ilaç kullandım değerlendirdim şimdi çok az ara ara ağrım var

Kızlar birşey soracağım hiç yumurta gelişmeden veya çatlamadan kadın adet olabilir mi? Benim ovulasyon testleri git gide silikleşiyor da acaba yumurtlamıyor muyum 🤨
Olabilir canım benim geçen ay yumurta çatlamadi kist oldu adet oldum 😑

kızlar sol kasigim çok agiriyor bacagima vuruyor agrisi ya
Canim benim yumurtaliklarin calisiyor insaallah. Catlamaya 2-3 gun kala o agrilar baslar veya catlama gunu de oyle agri yapabilir. Sen hayit suyuna devam et. Ve bu gunleri iyi degerlendir gun asiri

Normalde hamile değilken göğüslerim kasıklarım ağrırdı şimdi çatlatma iğnesini vuruldum 3 gelişmiş yumurtam var ama ağrım hiç yok neden acaba
Hormonlardan kaynakli canim. Kullandigimiz ilaclar vucudumuzda beklenmedik ozellikler gosteriyor

Kızlar birşey soracağım hiç yumurta gelişmeden veya çatlamadan kadın adet olabilir mi? Benim ovulasyon testleri git gide silikleşiyor da acaba yumurtlamıyor muyum 🤨
Doktor kontrolune gore boyle bisey soylenebilir canim. Yumurta takibi yaptirmani tavsiye ederim

Benin iğnenin ilk 3 günü ağırdı ama şimdi hiç birşey yok bomboş bir his :) ne ağrı ne sızı ne batma ne hiç birşey

Benin iğnenin ilk 3 günü ağırdı ama şimdi hiç birşey yok bomboş bir his :) ne ağrı ne sızı ne batma ne hiç birşey
Çatlatma iğnesine de giderken hocam hiç ağrım yok bence yumurtam gelişmedi demiştim o da kızım daha ne istiyosun gelişmiş demişti sadece rahim içinde ara ara ağrım var anaaaağğğğğmmm çok umutsuzum bee efkar bastı o kadar değerlendirdik yorulduk su faturası çok gelecek bu ay 😂😂😂😂

Çatlatma iğnesine de giderken hocam hiç ağrım yok bence yumurtam gelişmedi demiştim o da kızım daha ne istiyosun gelişmiş demişti sadece rahim içinde ara ara ağrım var anaaaağğğğğmmm çok umutsuzum bee efkar bastı o kadar değerlendirdik yorulduk su faturası çok gelecek bu ay 😂😂😂😂
Fazla gelen fatura olsun yeterki mujdeli haberi de beraberinde getirsin 🤣🤣

İlaçlara daha çok para gidiyor canım su faturasida ne ki 🤣

Merhaba kızlar nasılsınız bugun ıgneden 4.gun gene basladım saymaya 🤣 evde su yok buara cok sık kesııyor sınır oldum tek basıma oturuyorum sızler neler yapıyorsunuz
Bir su sorunudur gidiyor benim 5. Günüm önce amaaann adet gününe kadar yapmam test diyodum şimdi saatleri sayıyorum 🥺

Canim benim yumurtaliklarin calisiyor insaallah. Catlamaya 2-3 gun kala o agrilar baslar veya catlama gunu de oyle agri yapabilir. Sen hayit suyuna devam et. Ve bu gunleri iyi degerlendir gun asiri
canm normalde böyle olmazdi mesela bukadr agrim ve yapiskan seffaf akintim olmazdi buay adetin 1. günü basladim hayit suyuna ve iciyorum hala onun etkisidir heralde degerlendiriyorum tabi inşallah olur bu sefer dualar ediyorum nasip olur allahin izniyle

Bir su sorunudur gidiyor benim 5. Günüm önce amaaann adet gününe kadar yapmam test diyodum şimdi saatleri sayıyorum 🥺
Benım adetım gectı valla adet gunumde kalmadı 🤣 dun agrım oldu bugun daha yok beklym saat gecsın dıye aynen bende sen benden bır gun oncesın en azından 🤣

Kız tutsunda ben ekstra komşunun su fatrasınıda öderim :D

Merhaba kızlar nasılsınız bugun ıgneden 4.gun gene basladım saymaya 🤣 evde su yok buara cok sık kesııyor sınır oldum tek basıma oturuyorum sızler neler yapıyorsunuz
İyiyz cnm sen, temizlik yapıyorum ama eşim yardım ediyor, çok eğilme bunu yapma şunu yapma, çamaşır suyuna dokunma :D hergün iğne vurulasım var :D

Back