- 29 Temmuz 2018
- 2.314
- 3.985
- 83
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #9.001
İnşallah tutar canım bu ay güzel gelişmiş yumurtaların18,5 19,5 tu bırgun sonra oldum ıgne en cok 20 21 olmustur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah tutar canım bu ay güzel gelişmiş yumurtaların18,5 19,5 tu bırgun sonra oldum ıgne en cok 20 21 olmustur
Adet olmayı bekliyorum canımYok kuzum stres yapmıyorum olan oldu zatensen ne durumdasb
Adetle atılır cnm hıc korkma senle aramız 5 gunmus benımde 30 ahahahAdet olmayı bekliyorum canım ☺ adet ağrısı gibi oluyor arada kist olduğu ay 25. Gün adet olmuştum bugünde 25. Gün gelir bir kaç güne sanırım yine doktor yollarına düşucem şimdilik tek isteğim kist gitmiş olsun![]()
Benım 28.gun gelıstı ılk bıtane yumurta buyurken seklı bozuldu kuculdu sonra ıkıtane buyumeye basladı 10 16 mmdı bıgun sonra 18 19 arası oldu ertesı gunde ıgne oldum dıger kucuk yumurta noldu bılmemİnşallah tutar canım bu ay güzel gelişmiş yumurtaların
sen yine de bikaç yere daha göster özellikle devlet olmasına dikkat et. benim de geçen sene 1 düşüğüm oldu. bu artık sağlklı insanlarda bile sık rastlanıyor. sebebi varikosel olabilir de olmayabilir de. Allah bilir. he ne var ki sık sık düşük tekrarlanırsa o zaman varikosel olabilr sebebi. İnş hayırlı sonuçlar alırsnz ve doktor gerek yok der. beni etiketleyip yaz mutlaka sonucu. Hakkınızda hayırlısı. Dua edicemZaten yarın prof dr a goturucem bir de. Bi de şey kafami karıştırdı bu varikoselde allah korusun düşük riski falan çok oluyor diyorlar hepsini yarın doktora sorucam bakalım ne diyecek bende bilmiyorum. Ama senin de dediğin gibi eşi varikosel olup hamile kalan çok gördüm. Ileri seviye demesi bizi üzdü işte:/
Adet tarıhım karmasık 30.gunum bugun zaten gecıyoraynen cnm bakalım umutl olayım
ALLAH RAZI OLSUN CNM![]()
![]()
Onlar daha sonra küçülmüştür kuzum ben erken yumurtluyorum femarayı 5. Gün başladım 5 gün kullandım bitti 2 gün sonra gittiğimde gelişmişti vitamin ilacı falan yazdı mı doktorun Bana eşim ve benim kullanacağım bir tane vitamin yazdı kan sulandırıcı progestan balık yağıBenım 28.gun gelıstı ılk bıtane yumurta buyurken seklı bozuldu kuculdu sonra ıkıtane buyumeye basladı 10 16 mmdı bıgun sonra 18 19 arası oldu ertesı gunde ıgne oldum dıger kucuk yumurta noldu bılmem
Benim de aynen seninki gibi femerayı bırakıp yumurtamn gelişmesi 11.-12. güne filan tekabül ediyordu. Hayırlısı olsun inş Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın arkadaşım..Onlar daha sonra küçülmüştür kuzum ben erken yumurtluyorum femarayı 5. Gün başladım 5 gün kullandım bitti 2 gün sonra gittiğimde gelişmişti vitamin ilacı falan yazdı mı doktorun Bana eşim ve benim kullanacağım bir tane vitamin yazdı kan sulandırıcı progestan balık yağısürekli ilaç içiyorum
Amiiiinnnn inşallah ama bu nedense beklemiyorum evet denilen her şeyi yaptım ama umudum yok bu ayBenim de aynen seninki gibi femerayı bırakıp yumurtamn gelişmesi 11.-12. güne filan tekabül ediyordu. Hayırlısı olsun inş Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın arkadaşım..
öyle deme lütfen ya, sen sağlıkçısın. senin bizlere burdaki diğer arkadaşlara umut vermen lazım. dimi ama??Amiiiinnnn inşallah ama bu nedense beklemiyorum evet denilen her şeyi yaptım ama umudum yok bu ay
Valla çok mucize hikayelere tanık oldum en yakınım ablam 13 yıl snr çocuğu oldu çok gebelik haberi verdim tüp bebek merkezinde çalıştım ama hani insanın içine doğar ya onun önüne geçilmiyo maaleseföyle deme lütfen ya, sen sağlıkçısın. senin bizlere burdaki diğer arkadaşlara umut vermen lazım. dimi ama??
sn de haklısın. umutlanıp da sonradan hayallerin suya düşmesi yıkıcı olacağından hep böyle en baştan umtsuz olma moduna giriyoruz. hepimizde var bu.Valla çok mucize hikayelere tanık oldum en yakınım ablam 13 yıl snr çocuğu oldu çok gebelik haberi verdim tüp bebek merkezinde çalıştım ama hani insanın içine doğar ya onun önüne geçilmiyo maalesef
Esın dr mh cnm bende coraspın ııcıyorum pıhtılasmam bar bır kaybım var erken dogum dedım belkı kucuk olnda buyur catlarmıOnlar daha sonra küçülmüştür kuzum ben erken yumurtluyorum femarayı 5. Gün başladım 5 gün kullandım bitti 2 gün sonra gittiğimde gelişmişti vitamin ilacı falan yazdı mı doktorun Bana eşim ve benim kullanacağım bir tane vitamin yazdı kan sulandırıcı progestan balık yağısürekli ilaç içiyorum
Olursa ne âla olmazsa yola devam rabbim hasretliğini çektirmesin kimseleresn de haklısın. umutlanıp da sonradan hayallerin suya düşmesi yıkıcı olacağından hep böyle en baştan umtsuz olma moduna giriyoruz. hepimizde var bu.
Spermin yumustaya ulasmasi 1 gum surmuyor canim o yanlis bilgi galiba. Cunku doktor bile asilamadan sonra maksimum 15 dk yatiriyor. Sonra normal hayatina devam et diyorAyın 17sinde iğne oldum ayın 16sı, 17,18,19 ü değerlendirdim canım iğneden önceyi doktor önermeden değerlendirdim spermin yumurtalara ulaşması 1 günü buluyormuş ondan değerlendirdim
Yumurtlamaya hazırlanıyorsun canim. Bu bende de oluyor ara ara.kızlar meraba affiniza sığınarak yaziyorum az önce lavabodayken pencereye aynen bu sekilde bisey geldi bugün adetimin 11. gunu 10 gündür hayit suyu kullaniyorumLaRisaCca
Dream1988
rengarenk44 C Capanin Gururu Teyom
Fit mutlu anne
RabiaGunes
Fly3646
dlkkydlntpl Eki Görüntüle 2567160 Eki Görüntüle 2567160
Dr. Banu çiftçinin videosunda öyle demişti sanki gitsin bulsun yumurtayı tembellik yapmasın valla sinirlendim hormonlar başıma vurduSpermin yumustaya ulasmasi 1 gum surmuyor canim o yanlis bilgi galiba. Cunku doktor bile asilamadan sonra maksimum 15 dk yatiriyor. Sonra normal hayatina devam et diyor![]()