Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım doktorumuz şüpheleniyor ama pazartesi keseyi görebileceğiz inşallah 😃 Rabbim geri alacağını vermesin, taşıyabileceğim sağlıkla doğurabileceğim kadar olsun 🙏🏻
Ayy amin ya cümlemiz için rabbim göz aydınlığı olacak evlatlar nasip etsin, ben de rüyalarımda hep ikiz görüyorum daha 2 gün önce yine gördüm, eşime diyorum ikiz filan diye, "heee diyor birini bulduk kaldı ikisi :işsiz::KK53:

Ayy amin ya cümlemiz için rabbim göz aydınlığı olacak evlatlar nasip etsin, ben de rüyalarımda hep ikiz görüyorum daha 2 gün önce yine gördüm, eşime diyorum ikiz filan diye, "heee diyor birini bulduk kaldı ikisi :işsiz::KK53:
Ahahahah Ben istedim 1 göz Rabbim verdi 2 göz. Ol derse 1 i 1000, 1000 i 1 yapar :anne::dua::anneadayı:

Kızlarr merhaba bu gün tekrar idrar testi yaptım. Alttaki dünkü 11. Günün testi. Üstteki de 12.gün bu gün yani. Koyuldu sanki dimi ? Artık 12. Günde iğne etkisi olmaz herhalde
0EBC945F-20C6-4202-BDFF-B6E6B80366C6.jpeg

Ahahahah Ben istedim 1 göz Rabbim verdi 2 göz. Ol derse 1 i 1000, 1000 i 1 yapar :anne::dua::anneadayı:
Kızlarr merhaba bu gün tekrar idrar testi yaptım. Alttaki dünkü 11. Günün testi. Üstteki de 12.gün bu gün yani. Koyuldu sanki dimi ? Artık 12. Günde iğne etkisi olmaz herhaldeEki Görüntüle 2308682
İğne yi oldugun günden itibaren 12. Gün mü? Bana sanki hamilesin gibi geldi iğnenin bu kadar etkisi olabileceğini düşünmüyorum, umarım yanılmıyoruzdur :anneadayı::KK76:

X