Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz eşimle erkek isimlerini onun koyması kız isimlerin i benim koymam konusunda anlaştık böyle çok daha iyi oldu kaynanam çomak sokmaya çalıştı da lafı yedi. Eşim elif ismini çok seviyor. Kıza hamileyken elif koysana dedi yok dedim burçak koycam. Ozaman burçak elif koy dedi kaynanam elif deriz biz. Sen benim gözüme baksana dedim tamam tamam sustum dedi
çnküü bana uyduuuu bana doktor bıraktırınca kendide bıraktı bni hiç yarı yolda bırakmaz
Anca beraber kanca beraber duyguş
Senin kızın isminin anlamları çok hoş çok güzellmiş ama yaaa
Erkeğinkiler zaten apayrı güzel. Rabbim adlarının altında mükemmel karakter versin bide onlara
Aminnn rabbim salih saliha evlatlardan nasip etsin inşallah bu ay senin de güzel haberlerini alırım
Gömmm duyguuuu yarasınnn
menüleriii alayımmmmmmmmmmmm
Haşlama,kızartma içli köfte ve köfteli çorba. Salata, babağannuş
ayy bana verdi doktorum biraz daha devmm dediii
Bakalım benim akibetim ne olacak

Ay benimki duymuş biyerden çocuğun ismini koymak babaya düşer diye. Şimdi ben koycam diye gezinip duruyor Bende hadi şimdi bebek yokken çok zorlamıyorum bi olsun hele o zaman çıkarcan tırnaklrımı

Aminn amin larimm
Afiyetler olsun canım
Sağol bebeğimmm

Ay benimki duymuş biyerden çocuğun ismini koymak babaya düşer diye. Şimdi ben koycam diye gezinip duruyor Bende hadi şimdi bebek yokken çok zorlamıyorum bi olsun hele o zaman çıkarcan tırnaklrımı

Bende yemin verdim çocuk olsun adına karismicam dedim kocama sen koy dedim. Var bende bı şanssızlık. bebenin adına karışıp bendeki bu talihsizliği bulastirmayim bebeyede dedim

Bende yemin verdim çocuk olsun adına karismicam dedim kocama sen koy dedim. Var bende bı şanssızlık. bebenin adına karışıp bendeki bu talihsizliği bulastirmayim bebeyede dedim
Yaa ben güveneemem ya kötü isim koyarsa çocuğuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…