• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oructa uyudu 🤣 ama acısını çıkardım totoşun daha yeni koltuk gördü birsürü iş yaptım :temizlik::hamarat:

ay isim konusunda çok karışığım larimm ben erkek olursa Bera ismini beğeniyorum. Kız olursa Deva ve Erva. Ama gel gör eşime hiçbirini beğendiremiyorum. Birde garantici çocuk olmadan isim neden düşüncekmişiz. Hayallerime bile engel oluyosun diye kızıyorum 😂😂 zor bela bi isim söylettim benimkileri tabi beğenmedi erkeğe Çağan dedi (kendi ismine uygun diye:KK70:) kızada Alya dedi. Ama gel gör çevremde 5 kişinin 3nün kızı Alya onu direk eledim😂😂😂 yani ben şu isimler desemde olduğunda bambaşka isim çıkabilir ortaya 😂😂😂
Biz eşimle erkek isimlerini onun koyması kız isimlerin i benim koymam konusunda anlaştık böyle çok daha iyi oldu 😁 kaynanam çomak sokmaya çalıştı da lafı yedi. Eşim elif ismini çok seviyor. Kıza hamileyken elif koysana dedi yok dedim burçak koycam. Ozaman burçak elif koy dedi kaynanam elif deriz biz. Sen benim gözüme baksana dedim 😁 tamam tamam sustum dedi 😁
çnküü bana uyduuuu :KK70: bana doktor bıraktırınca kendide bıraktı bni hiç yarı yolda bırakmaz :KK70::KK70:
Anca beraber kanca beraber duyguş 😂
Senin kızın isminin anlamları çok hoş çok güzellmiş ama yaaa 😍😍😍😍
Erkeğinkiler zaten apayrı güzel. Rabbim adlarının altında mükemmel karakter versin bide onlara 😍😍😍
Aminnn rabbim salih saliha evlatlardan nasip etsin inşallah bu ay senin de güzel haberlerini alırım 🥰
karnım acıktı sabahtan kalan ekmeğimin yarısını gömdümmm şimdi akşama kayniş meze fln yapıyormuş ana yemeklerin yanına sevmedigim bir ana yemek var artık meze ile geçiştirirsem bugünü dengelerim :KK70::KK70:
😂😂 Gömmm duyguuuu yarasınnn
menüleriii alayımmmmmmmmmmmm :KK70::KK70::KK70:
Haşlama,kızartma içli köfte ve köfteli çorba. Salata, babağannuş 😁
ayy bana verdi doktorum biraz daha devmm dediii
Bakalım benim akibetim ne olacak 😁

Biz eşimle erkek isimlerini onun koyması kız isimlerin i benim koymam konusunda anlaştık böyle çok daha iyi oldu 😁 kaynanam çomak sokmaya çalıştı da lafı yedi. Eşim elif ismini çok seviyor. Kıza hamileyken elif koysana dedi yok dedim burçak koycam. Ozaman burçak elif koy dedi kaynanam elif deriz biz. Sen benim gözüme baksana dedim 😁 tamam tamam sustum dedi 😁

Anca beraber kanca beraber duyguş 😂

Aminnn rabbim salih saliha evlatlardan nasip etsin inşallah bu ay senin de güzel haberlerini alırım 🥰

😂😂 Gömmm duyguuuu yarasınnn

Haşlama,kızartma içli köfte ve köfteli çorba. Salata, babağannuş 😁

Bakalım benim akibetim ne olacak 😁
Ay benimki duymuş biyerden çocuğun ismini koymak babaya düşer diye. Şimdi ben koycam diye gezinip duruyor :KK67: Bende hadi şimdi bebek yokken çok zorlamıyorum bi olsun hele o zaman çıkarcan tırnaklrımı 😂😂

Aminn amin larimm 🤗😍
Afiyetler olsun canım 💚
Sağol bebeğimmm❤️

Ay benimki duymuş biyerden çocuğun ismini koymak babaya düşer diye. Şimdi ben koycam diye gezinip duruyor :KK67: Bende hadi şimdi bebek yokken çok zorlamıyorum bi olsun hele o zaman çıkarcan tırnaklrımı 😂

Bende yemin verdim çocuk olsun adına karismicam dedim kocama sen koy dedim. Var bende bı şanssızlık. bebenin adına karışıp bendeki bu talihsizliği bulastirmayim bebeyede dedim 😩😩

Haydee

Eklentiler

• 1618325452755..webp
    1618325452755..webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 16
Bende yemin verdim çocuk olsun adına karismicam dedim kocama sen koy dedim. Var bende bı şanssızlık. bebenin adına karışıp bendeki bu talihsizliği bulastirmayim bebeyede dedim 😩😩
Yaa ben güveneemem ya kötü isim koyarsa çocuğuma 😂😂😂

Back
X