Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen ikizlere mi hamilesin?

Allah seni napmasın öyle şey olur mu canım ? Ben şubat ayımdaki gebeliğimi öğrendiğimde pilates yapıyordum bence ciddi faydası var
Zamanında spor yapiyoken yapaymisim bende aslında olacaktı belkim

Şansıma kaderime artık o zaman doktoru seçeyim gerisi ya nasip deyim. Zar Arıcan desene

Ben de anestezisiz iki kez yani dayanabldm adet agrisi gibi birsey hissediyorsn

O zaman iyi canım ayilanlar bayilanlar okudum buralarda bı tırstım

Oo masallah canim benim ilkinde agrisi bir gun devam etti ikinci de cikinca gecti:)makineler de yeni olmasi fln farkediyr tabi
Makinayı sorgulayamadim iki gündür fiyat öğrenmeye çalışıyorum bazı hastaneler verdi bazıları fiyat vermedi zaten anestezi olmadan 1300 -2000 arası fiyatlar verildi. Anestezi girince oda hastaneye göre değişken
Kesinlikle doğru. Ama girmeden yarım saat önce ağrı kesici içmekte fayda var ,etkisi oluyor
Canimcim Bunu yazdım bı kenara kulağıma küpe bile yaptım. Alırım ilaç mutlaka

Istanbuldamisin cnm?

Sen ikizlere mi hamilesin?
Evet
İkindiden sonra cikip yuruyem dedimmm
Bugun sicak burasi
@teolog857
Hemen su kaynattın bebeğim
Hem şaapma hem de niye olmadı

Oructa uyudu ama acısını çıkardım totoşun daha yeni koltuk gördü birsürü iş yaptım

ay isim konusunda çok karışığım larimm ben erkek olursa Bera ismini beğeniyorum. Kız olursa Deva ve Erva. Ama gel gör eşime hiçbirini beğendiremiyorum. Birde garantici çocuk olmadan isim neden düşüncekmişiz. Hayallerime bile engel oluyosun diye kızıyorum zor bela bi isim söylettim benimkileri tabi beğenmedi erkeğe Çağan dedi (kendi ismine uygun diye) kızada Alya dedi. Ama gel gör çevremde 5 kişinin 3nün kızı Alya onu direk eledim yani ben şu isimler desemde olduğunda bambaşka isim çıkabilir ortaya

çnküü bana uyduuuu bana doktor bıraktırınca kendide bıraktı bni hiç yarı yolda bırakmaz

Senin kızın isminin anlamları çok hoş çok güzellmiş ama yaaa
Erkeğinkiler zaten apayrı güzel. Rabbim adlarının altında mükemmel karakter versin bide onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…