- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #83.281
Sen ikizlere mi hamilesin?Arkadaşlar selamgece saat 1 de ovitrelle çatlatma iğnesi oldum ve yarın aşılama yaptıracağım. Hadi!!! Eylül ayı çatlatma iğnesi olanlar ve anne adayları deneyimlerimizi paylaşalım.
13 aydır deniyoruz. Son aylarda 3 ay klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi denedim fakat tutmadı. Sonra hsg çekildim. Tüpler açık ve eşimin spermiyogramı iyi çıktı. 2-3 ay doğal yolla olacağını bekleyerek dinlendik fakat yine olmayınca. aşılamaya karar verdik. Adetimin 3. günü gonal f 450 kullanmaya başladım, 1 hafta süreyle. Yumurtalarım gelişmişti ve çatlatma iğnesi vurduk. yarını sabırsızlıkla ve korkuyla bekliyorum. Sizde durumlar nasıl ?
Bez3 haftalık var mıdır hatta acaba var mıdır?
Zamanında spor yapiyoken yapaymisim bende aslında olacaktı belkimAllah seni napmasınöyle şey olur mu canım ? Ben şubat ayımdaki gebeliğimi öğrendiğimde pilates yapıyordum bence ciddi faydası var
Şansıma kaderime artık o zaman doktoru seçeyim gerisi ya nasip deyim. Zar Arıcan deseneRahim filmi kısmet işiben anestezili çektirmeme rağmen çıkışta ağrı eşiği çok düşük demişler. Ama daha sonra doktorum anestezisuz çekti çok rahattım. Hem cihaza hem çekecek kişiye bağlı yani..
Ben de anestezisiz iki kez yani dayanabldm adet agrisi gibi birsey hissediyorsn
Makinayı sorgulayamadim iki gündür fiyat öğrenmeye çalışıyorum bazı hastaneler verdi bazıları fiyat vermedi zaten anestezi olmadan 1300 -2000 arası fiyatlar verildi. Anestezi girince oda hastaneye göre değişkenOo masallah canim benim ilkinde agrisi bir gun devam etti ikinci de cikinca gecti:)makineler de yeni olmasi fln farkediyr tabi
Canimcim Bunu yazdım bı kenara kulağıma küpe bile yaptım. Alırım ilaç mutlakaKesinlikle doğru. Ama girmeden yarım saat önce ağrı kesici içmekte fayda var ,etkisi oluyor
Istanbuldamisin cnm?Zamanında spor yapiyoken yapaymisim bende aslında olacaktı belkim
Şansıma kaderime artık o zaman doktoru seçeyim gerisi ya nasip deyim. Zar Arıcan desene
O zaman iyi canım ayilanlar bayilanlar okudum buralarda bı tırstım
Makinayı sorgulayamadim iki gündür fiyat öğrenmeye çalışıyorum bazı hastaneler verdi bazıları fiyat vermedi zaten anestezi olmadan 1300 -2000 arası fiyatlar verildi. Anestezi girince oda hastaneye göre değişken
Canimcim Bunu yazdım bı kenara kulağıma küpe bile yaptım. Alırım ilaç mutlaka
Al bendende o kadar ama çok pahalı beaben deniz ödlek tavuk anestezili çektirdim, tekrar isteseler yine öyle şey edecem
Yok kuzum ankaradayim benIstanbuldamisin cnm?
Istanbul olsaydin yer solicektm subatta cekildim cunku yeniYok kuzum ankaradayim ben
Korkma canim gecen ay cekildim bendeYok kuzum ankaradayim ben
EvetSen ikizlere mi hamilesin?
Hemen su kaynattın bebeğimİkindiden sonra cikip yuruyem dedimmm
Bugun sicak burasi
@teolog857
Hem şaapma hem de niye olmadıZamanında spor yapiyoken yapaymisim bende aslında olacaktı belkim
Şansıma kaderime artık o zaman doktoru seçeyim gerisi ya nasip deyim. Zar Arıcan desene
O zaman iyi canım ayilanlar bayilanlar okudum buralarda bı tırstım
Makinayı sorgulayamadim iki gündür fiyat öğrenmeye çalışıyorum bazı hastaneler verdi bazıları fiyat vermedi zaten anestezi olmadan 1300 -2000 arası fiyatlar verildi. Anestezi girince oda hastaneye göre değişken
Canimcim Bunu yazdım bı kenara kulağıma küpe bile yaptım. Alırım ilaç mutlaka
Oructa uyuduDoktor kadın mı
Kalır İnşallah canikom
İnsan dayanamıyor tatlım o kadar haklısın ki
Ateş mi alev mi öyle birşeydi fmf
Oooo e hani oruç nerde uyudu mu
Kuzu geçtiler bana sinir krizi geçirtmekle meşguller. Sapasaplam çocuğu hastaneye sokup sokup duruyorlar
Sütlacımmm akşama mönümdesin yine hayırlı ramazanlar inşallah
Amin canımm hayırlı ramazanlar inşallah
Orucu uykuya tutturanlardan mısınız
Oyy o fındığı yerim ben
Oldukça zarif bir isim gerçektensen hiç düşündün mü ne isim koyarız diye
Amin canım evet leyl gece, leyal gecelerkur'an da geçtiği için leyal i koyuyorum mahur da mahur da türk sanat müziğinde neşeli bir makam neşeli insan anlamında da kullanılır
Canım amh güzel ama pco düşündürüyor
çnküü bana uyduuuuAh melike ah işin zor Allah kolaylık versin
Ayy seço bugün benimki de antakyada hiç de aç değiloraya giden dönmek istemez ki
Ay evet ittirir ittirmez kalkmıyosun ya nereye koyacan aparatı ? Kalıyor elindesonra bi de yıka ıyk estrofem zamanım bitti canım 3. Aya girdim ama son 2 hafta içmedim ne yalan söyleyeyim
kuzuş bn hep progestan aldım ya hiç aparat kullanmadım alıştım glba bnm aparatım parmağımLarişşşbende hareket sıfır evden çıkmıyorum önce lekelenme şimdi bulantı , çarpıntı derken cesaret edemiyorum
Senin kızın isminin anlamları çok hoş çok güzellmiş ama yaaaDoktor kadın mı
Kalır İnşallah canikom
İnsan dayanamıyor tatlım o kadar haklısın ki
Ateş mi alev mi öyle birşeydi fmf
Oooo e hani oruç nerde uyudu mu
Kuzu geçtiler bana sinir krizi geçirtmekle meşguller. Sapasaplam çocuğu hastaneye sokup sokup duruyorlar
Sütlacımmm akşama mönümdesin yine hayırlı ramazanlar inşallah
Amin canımm hayırlı ramazanlar inşallah
Orucu uykuya tutturanlardan mısınız
Oyy o fındığı yerim ben
Oldukça zarif bir isim gerçektensen hiç düşündün mü ne isim koyarız diye
Amin canım evet leyl gece, leyal gecelerkur'an da geçtiği için leyal i koyuyorum mahur da mahur da türk sanat müziğinde neşeli bir makam neşeli insan anlamında da kullanılır
Canım amh güzel ama pco düşündürüyor
tbisii beybiii burada aç kalınmazzzBugün beyim Antakya'da aç mı kaldın dükkanlar kapalı mı diyorum saçmalama burada en kötü Hristiyan dostların yanına giderim dedibendeki de soru insan orada hiç aç kalır mı? Off çok özledim
ayy bana verdi doktorum biraz daha devmm dediiiValla fitilim de bitti kontrolüm de yok haftaya cumaya kadar bakalım ne yapacağız devamında. Fitil vermezler heralde devam için
Kaynanam ne pisirirsemenüleriii alayımmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?