- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 268
- 32
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #83.301
kıyamam yavrumiiiiiiiiiiiiiiiii geçecek az kaldııııVallaaa aynen oylee psikolojim icin o ilac sart
Dun aksam sahurda ztn cok agladim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıyamam yavrumiiiiiiiiiiiiiiiii geçecek az kaldııııVallaaa aynen oylee psikolojim icin o ilac sart
Dun aksam sahurda ztn cok agladim![]()
bnmkinin ana yemegi sevmedigim biseyyy o yzdn üzgünüm ekmek arası peynir domates gömdmKaynanam ne pisirirse![]()
Dünden mercimek çorbası var.menüleriii alayımmmmmmmmmmmm![]()
Biz eşimle erkek isimlerini onun koyması kız isimlerin i benim koymam konusunda anlaştık böyle çok daha iyi olduOructa uyuduama acısını çıkardım totoşun daha yeni koltuk gördü birsürü iş yaptım
ay isim konusunda çok karışığım larimm ben erkek olursa Bera ismini beğeniyorum. Kız olursa Deva ve Erva. Ama gel gör eşime hiçbirini beğendiremiyorum. Birde garantici çocuk olmadan isim neden düşüncekmişiz. Hayallerime bile engel oluyosun diye kızıyorumzor bela bi isim söylettim benimkileri tabi beğenmedi erkeğe Çağan dedi (kendi ismine uygun diye
) kızada Alya dedi. Ama gel gör çevremde 5 kişinin 3nün kızı Alya onu direk eledim
yani ben şu isimler desemde olduğunda bambaşka isim çıkabilir ortaya
![]()
Anca beraber kanca beraber duyguşçnküü bana uyduuuubana doktor bıraktırınca kendide bıraktı bni hiç yarı yolda bırakmaz
![]()
Aminnn rabbim salih saliha evlatlardan nasip etsin inşallah bu ay senin de güzel haberlerini alırımSenin kızın isminin anlamları çok hoş çok güzellmiş ama yaaa
Erkeğinkiler zaten apayrı güzel. Rabbim adlarının altında mükemmel karakter versin bide onlara![]()
karnım acıktı sabahtan kalan ekmeğimin yarısını gömdümmm şimdi akşama kayniş meze fln yapıyormuş ana yemeklerin yanına sevmedigim bir ana yemek var artık meze ile geçiştirirsem bugünü dengelerim![]()
Haşlama,kızartma içli köfte ve köfteli çorba. Salata, babağannuşmenüleriii alayımmmmmmmmmmmm![]()
Bakalım benim akibetim ne olacakayy bana verdi doktorum biraz daha devmm dediii
Afiyetler olsun canımDünden mercimek çorbası var.
Köfte patates atcam fırına birazdan
Annemde fırında dolma getirdi
Herkeslere şimdiden afiyetler olsunnn![]()
Kız bana dr yazdı nasıl içilmiyorBu arada 3 gündür parol plus içiyordum gebelikte içilmiyormuş aklınızda olsun prospektüse baktım şimdi![]()
Sağlıkla kucağına al inşallah.Evet
Hemen su kaynattın bebeğim
Hem şaapma hem de niye olmadı![]()
Amin canım benim darısı isteyen bekleyen herkese nasip olsun inşallahSağlıkla kucağına al inşallah.![]()
Amin canım benim darısı isteyen bekleyen herkese nasip olsun inşallah![]()
Ay benimki duymuş biyerden çocuğun ismini koymak babaya düşer diye. Şimdi ben koycam diye gezinip duruyorBiz eşimle erkek isimlerini onun koyması kız isimlerin i benim koymam konusunda anlaştık böyle çok daha iyi oldukaynanam çomak sokmaya çalıştı da lafı yedi. Eşim elif ismini çok seviyor. Kıza hamileyken elif koysana dedi yok dedim burçak koycam. Ozaman burçak elif koy dedi kaynanam elif deriz biz. Sen benim gözüme baksana dedim
tamam tamam sustum dedi
Anca beraber kanca beraber duyguş
Aminnn rabbim salih saliha evlatlardan nasip etsin inşallah bu ay senin de güzel haberlerini alırım
Gömmm duyguuuu yarasınnn
Haşlama,kızartma içli köfte ve köfteli çorba. Salata, babağannuş
Bakalım benim akibetim ne olacak![]()
Sağol bebeğimmmAfiyetler olsun canım![]()
Hem şaapma hem de niye olmadı![]()
işteyim kuzuucum girip okuyup okuyup çıkıyorum sayfalar çoğalmasın diye
Ay benimki duymuş biyerden çocuğun ismini koymak babaya düşer diye. Şimdi ben koycam diye gezinip duruyorBende hadi şimdi bebek yokken çok zorlamıyorum bi olsun hele o zaman çıkarcan tırnaklrımı
![]()
Yaa ben güveneemem ya kötü isim koyarsa çocuğumaBende yemin verdim çocuk olsun adına karismicam dedim kocama sen koy dedim. Var bende bı şanssızlık. bebenin adına karışıp bendeki bu talihsizliği bulastirmayim bebeyede dedim![]()
Afyt ler olsun bbgmDünden mercimek çorbası var.
Köfte patates atcam fırına birazdan
Annemde fırında dolma getirdi
Herkeslere şimdiden afiyetler olsunnn![]()