Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Offf bayıldım menüye ellerinize sglık afyt olsun
Evet simgoşş gömdüm cnkü akşama aç kalırım bldgn yemegi hc sevmyrm cnkü cok yemedim bugn kendimi taktir ediyorum açıkçası

napıyonuz kizceler ramazan ilk gunu nasil geciyor Insolsun sen napiyon gelisme varmi test yaptinmi
İyiyim canım çok sağol çok şükür ramazanımızın ilk günü güzel geçiyor test yapmam mı yine yaptım ama tertemiz negatif çıktı 14. Gün ama adet yok henüz.. Asıl sen söyle bakalım sen nasılsın sen test yaptın mı yap artık canımm valla ben kendimi bıraktım çünkü yok sana odaklandım bence var

napıyonuz kizceler ramazan ilk gunu nasil geciyor Insolsun sen napiyon gelisme varmi test yaptinmi
Kuzucum napalım annemdeyiz iftarı bekliyoruz sen ne yapıyorsun
Hahah çok beklerler
Canım daha deneyeli az olmuş dur bakalım gelecek elbet
işteyim kuzuucum girip okuyup okuyup çıkıyorum sayfalar çoğalmasın diye çok sıkıldım bugün zamanda geçmek bilmedi bi mesai dolsa da evime gitsem diye bakıyırum valla
Ay sorma ramazanı n ilk günü hep böyle olur herkes leyla
Ooo gaza gelen var C Capanin Gururu Teyom
al bendennde o kadar +1 yazz
+1 de benden

Offf bayıldım menüye ellerinize sglık afyt olsun
Evet simgoşş gömdüm cnkü akşama aç kalırım bldgn yemegi hc sevmyrm cnkü cok yemedim bugn kendimi taktir ediyorum açıkçası
Eferim sana duyguş faydalı şeyler yiyelim ama arada bir pis şeyler de yiyebiliriz

Her ay umutlanip sonradan üzüldüm zor oluyor ya o yüzden sabrediyorum test yapmayacagim günüm gecene kadar insallah vardir cok sagol duanda beni de unutma olur mu sana dua edicem insallah vardir sende.regl gecmeden cikmayabilir olumsuz düsünme bence Ramazan ilk gün guzell bnmde iyiyim sükür cok aciktiim ama ya yemek erkenden yapildii aksama dogru halim kalmaz diye Rabbim kabul etsin

Anladım anladım canım bakma sen bana dualarıma seni herkesi ekliyorum kabul olsun inşallah sen de çok sağol ya herkesi bu günlerde çıkıyormuş olsa çıkardı canımm.. Zaten her an adet olacakmış gibiyim yarına kalmaz olurum sanki.. Orucumda yarım kalıcak ama o da Allah tan napalım.. Ben de yemekleri erken yaptım sonra zor oluyor evet sıcak yenecek bişey olursa onu geç yapıyorum

Ohne guzel anneniz yakinmi bende ayni sekilde beklemedeyim dualarinizda unutmayin benide
İskenderunda her yer birbirine yakın canım annem bana 10 dk abim 15 dk kaynanam yürüyerek 5 dk kaynım 15 dk
Ben oruç değilim kuzum gebelikten dolayı bizimkiler hep oruç rabbim tğm tutanların niyetlerini kabul etsin geçmiş günahların ızı affetsin

Ayneenn oyle bende❤ Nasip olur insallah saglikli güzel bebekler ikimize de isteyen her kadına da Benim daha var 8günüm falan baska seyler dusunmeye calisiyorum beklicez mecbur..

Amiin canim ama olsun bebis icin de et senin duan kabul olır can tasiyosun

Amiin canim ama olsun bebis icin de et senin duan kabul olır can tasiyosun
Etmez olur muyum rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah
canımmmm bugün iş yerinde çok yoğundum çok iş vardı anca girebildim sayfaları okuyamadım bile :)
yarın saat 4te doktora gitcem başlıcak yeni bi macera bakalım :)
Haber ver bana muhakkak tamam mı hadi hayırlı olsun

Ayneenn oyle bende❤ Nasip olur insallah saglikli güzel bebekler ikimize de isteyen her kadına da Benim daha var 8günüm falan baska seyler dusunmeye calisiyorum beklicez mecbur..
Sen normal adet tarihini bekliyorsun dimi canım 14.gün konusunu dikkate alma mı dedi doktor?

Valla çok fena leylaaa hemde şimdi gidiyorum evime inşallah iftara kadar da yatar dinlenirim hazır yemek nasıl olsa ohh herkes bugün hazıra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…