- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 268
- 32
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #83.321
Offf bayıldım menüye ellerinize sglık afyt olsunBiz eşimle erkek isimlerini onun koyması kız isimlerin i benim koymam konusunda anlaştık böyle çok daha iyi oldukaynanam çomak sokmaya çalıştı da lafı yedi. Eşim elif ismini çok seviyor. Kıza hamileyken elif koysana dedi yok dedim burçak koycam. Ozaman burçak elif koy dedi kaynanam elif deriz biz. Sen benim gözüme baksana dedim tamam tamam sustum dedi
Anca beraber kanca beraber duyguş
Aminnn rabbim salih saliha evlatlardan nasip etsin inşallah bu ay senin de güzel haberlerini alırım
Gömmm duyguuuu yarasınnn
Haşlama,kızartma içli köfte ve köfteli çorba. Salata, babağannuş
Bakalım benim akibetim ne olacak
İyiyim canım çok sağol çok şükür ramazanımızın ilk günü güzel geçiyor
Kuzucum napalım annemdeyiz
Hahah çok beklerlerAy benimki duymuş biyerden çocuğun ismini koymak babaya düşer diye. Şimdi ben koycam diye gezinip duruyorBende hadi şimdi bebek yokken çok zorlamıyorum bi olsun hele o zaman çıkarcan tırnaklrımı
Aminn amin larimm
Sağol bebeğimmm
Canım daha deneyeli az olmuş dur bakalım gelecek elbetKız yapmadık ki olsunama doğal yolla korunduk olsaymis olurmuş söylenenlere göre eşimdede bendede problem var olmaması bundanmis bilemedik sanırım 8-9 ay kadar denemiş olduk biz Yaklaşık 5 yıldır evliyiz ama
Ay sorma ramazanı n ilk günü hep böyle olur herkes leylaişteyim kuzuucum girip okuyup okuyup çıkıyorum sayfalar çoğalmasın diyeçok sıkıldım bugün zamanda geçmek bilmedi bi mesai dolsa da evime gitsem diye bakıyırum valla
Ooo gaza gelen var C Capanin Gururu TeyomHaydee
al bendennde o kadar +1 yazz
Gebelik testi mi diye baktım kaldırımda çizgilere odaklandım düşünebiliyor musunHaydee
Eferim sana duyguşOfff bayıldım menüye ellerinize sglık afyt olsun
Evet simgoşş gömdüm cnkü akşama aç kalırım bldgn yemegi hc sevmyrm cnkü cok yemedim bugn kendimi taktir ediyorum açıkçası
Noo nooo pis sey nooEferim sana duyguşfaydalı şeyler yiyelim ama arada bir pis şeyler de yiyebiliriz
Yok valla kaldirimm taşiGebelik testi mi diye baktım kaldırımda çizgilere odaklandım düşünebiliyor musun
Noo nooo pis sey noo
Her ay umutlanip sonradan üzüldüm zor oluyor ya o yüzden sabrediyorum test yapmayacagim günüm gecene kadar insallah vardir cok sagolİyiyim canım çok sağol çok şükür ramazanımızın ilk günü güzel geçiyortest yapmam mı yine yaptım ama tertemiz negatif çıktı 14. Gün ama adet yok henüz.. Asıl sen söyle bakalım sen nasılsın sen test yaptın mı yap artık canımm valla ben kendimi bıraktım çünkü yok sana odaklandım bence var
Ohne guzel anneniz yakinmiKuzucum napalım annemdeyiziftarı bekliyoruz sen ne yapıyorsun
Anladım anladım canım bakma sen banaHer ay umutlanip sonradan üzüldüm zor oluyor ya o yüzden sabrediyorum test yapmayacagim günüm gecene kadar insallah vardir cok sagolduanda beni de unutma olur mu sana dua edicem insallah vardir sende.regl gecmeden cikmayabilir olumsuz düsünme bence Ramazan ilk gün guzell bnmde iyiyim sükür cok aciktiim ama ya yemek erkenden yapildii aksama dogru halim kalmaz diye Rabbim kabul etsin
İskenderunda her yer birbirine yakın canımOhne guzel anneniz yakinmibende ayni sekilde beklemedeyim dualarinizda unutmayin benide
Ayneenn oyle bende❤Anladım anladım canım bakma sen banadualarıma seni herkesi ekliyorum kabul olsun inşallah sen de çok sağol ya herkesi bu günlerde çıkıyormuş olsa çıkardı canımm.. Zaten her an adet olacakmış gibiyim yarına kalmaz olurum sanki.. Orucumda yarım kalıcak ama o da Allah tan napalım.. Ben de yemekleri erken yaptım sonra zor oluyor evet sıcak yenecek bişey olursa onu geç yapıyorum
Amiin canim ama olsun bebis icin de et senin duan kabul olır can tasiyosunİskenderunda her yer birbirine yakın canımannem bana 10 dk abim 15 dk kaynanam yürüyerek 5 dk kaynım 15 dk
Ben oruç değilim kuzum gebelikten dolayı bizimkiler hep oruç rabbim tğm tutanların niyetlerini kabul etsin geçmiş günahların ızı affetsin
canımmmm bugün iş yerinde çok yoğundum çok iş vardı anca girebildim sayfaları okuyamadım bile :)
Etmez olur muyum rabbim tez vakitte nasip etsin inşallahAmiin canim ama olsun bebis icin de et senin duan kabul olır can tasiyosun
Haber ver bana muhakkak tamam mıcanımmmm bugün iş yerinde çok yoğundum çok iş vardı anca girebildim sayfaları okuyamadım bile :)
yarın saat 4te doktora gitcem başlıcak yeni bi macera bakalım :)
Sen normal adet tarihini bekliyorsun dimi canım 14.gün konusunu dikkate alma mı dedi doktor?Ayneenn oyle bende❤Nasip olur insallah saglikli güzel bebekler ikimize de isteyen her kadına da Benim daha var 8günüm falan baska seyler dusunmeye calisiyorum beklicez mecbur..
Valla çok fena leylaaa hemde şimdi gidiyorum evime inşallahKuzucum napalım annemdeyiziftarı bekliyoruz sen ne yapıyorsun
Hahah çok beklerler
Canım daha deneyeli az olmuş dur bakalım gelecek elbet
Ay sorma ramazanı n ilk günü hep böyle olur herkes leyla
Ooo gaza gelen var C Capanin Gururu Teyom
+1 de benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?